Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Резидент
Из МИ-6 доставили су председништву и генералштабу нове обавештајне податке да Кремљ припрема главну офанзиву у Донбасу са доласком хладног времена и да је формирано и опремљено 8 нових бригада.Операција ће почети након заузимања Покровска, фронт ће бити подељен нд два дела, главни удар ће бити на Павлоград, са бочним на Славјанск/Краматорск. Британски обавештајци саветују Зеленском да повуче војску из Курске области и концентрише се на одбрану Покровска који је кључни у овим плановима.
Oct 29 at 16:55

.

GbIHzaZXAAAdkLa

.
Резидент
Од нашег извора из генералштаба сазнајемо да ВСУ масовно напуштају положаје на кураховском фронту који је почео да се осипа након пада Угљедара. Са терена јављају да у Курахову влада паника и војници су почели да излазе из града који су два месеца припремали за одбрану. Противник формира велики котао за ВСУ ударима на простору Шахтјорск-Новоукрајинка-Богојављенка и присиљава нашу војску да се повлачи и напушта положаје.
Oct 30 at 08:56

.

Sve to deo poslovanja, nekad dobro nekad lose, pre pojave Golfa VW bio u buli sa ogromnim dugovima i desetinama hiljada neprodath auta a kasnije najuspesnij na planeti ponovilo se nesto slicno u vreme dizelgejta kada su imali gubitak od preko 20 milijardi a prosle godine ostvarili veliki profit.
Đuro, imaš li ti gram inteligencije da bi shvatio da se je VW raspao samo zbog sankcija koje su nacisti sa Zapada nametnuli Rusiji, kako bi je ekonomski i vojno oslabili, a oni se raspadaju, jer bez Rusije veoma teško je imati profitabilnu automobilsku industriju na Zapadu? Znaš li koliko tona metala su poizvodili samo u Mariuopolju? Zapad nema sirovine, a ni proizvodne resurse da bi sve to bilo profitabilno... Rusi, Kinezi i Indija će ih ekonomski pregaziti ... Znaš li da je Rusija najveća ekonomska sila u Evropu i 4. na svetu (posle Kine, Indije i USA)? Znaš li ti da je Rusija sirovinski najbogatija zemlja na ovoj našoj planeti? Znaš li ti da Rusija ima samo u žitu 30% svetske trgovine? Svet bez Rusije, to je činjenica, ne može, a Rusija bez ostatka sveta može da opstane i da žive u izobilju - svega i svačega ...

Đuro, imaš li ti gram inteligencije da bi shvatio da se je VW raspao samo zbog sankcija koje su nacisti sa Zapada nametnuli Rusiji, kako bi je ekonomski i vojno oslabili, a oni se raspadaju, jer bez Rusije veoma teško je imati profitabilnu automobilsku industriju na Zapadu? Znaš li koliko tona metala su poizvodili samo u Mariuopolju? Zapad nema sirovine, a ni proizvodne resurse da bi sve to bilo profitabilno... Rusi, Kinezi i Indija će ih ekonomski pregaziti ... Znaš li da je Rusija najveća ekonomska sila u Evropu i 4. na svetu (posle Kine, Indije i USA)? Znaš li ti da je Rusija sirovinski najbogatija zemlja na ovoj našoj planeti? Znaš li ti da Rusija ima samo u žitu 30% svetske trgovine? Svet bez Rusije, to je činjenica, ne može, a Rusija bez ostatka sveta može da opstane i da žive u izobilju - svega i svačega ...
Ne zaboravi i da je VW prodavao oko 100.000 vozila godišnje u Rusiji, sada prodaju oko 0.

Мислим да сјевернокорејци нису ни планирани за Украјину већ да се кале на курском фронту-Русија.
Да покрпе граничне рупе са Украјином, огромна је површина увјек треба људи, да се руске елитне јединице више посвете тамо гдје треба.
Točno. Specijalci iz SK čistit će prostor od terorista u Kurskoj oblasti.
SK broji 200 k specijalaca. Mislim da cijela EU nema taj broj.

Tacno ali je SVO losije resenje jer je agresijon na Ukrajinu izgubljeno daleko vise sto ruskih, sto ukrajinskih zivota, ne znam na koji nacin je moglo da se resi problem a da obe strane budu zadovoljne ali to ni ambasador ne zna, rat je uvek najgore resenje. Rusi da su ocekivali ovakav razvoj dogadjaja verovatno ne bi pokrenuli ovaj rat.
Da je bilo moguće neko drugo rešenje gospodin Putin se ne bi odlučio za SVO.Mirno rešenje onemogućili su Vašington i London a ne Rusija.Ukrajinski režim jeste samo marioneta pomenutih.
Uostalom oružani sukob započeo je 24.03.1999 godine

When the dust settles, а када архитекте овог терора у 21. веку буду изведене пред светски суд због својих монструозних злочина, сви овде који су их подржавали промениће профилна имена и наставити да траже други излаз за свој крволочни цинизам.

Ukrajinci unišatavju Toreck pre povlačenja... miniraju sve zgrade i dižu u vazduh

Sravnjivanje grada sa zemljom za Ukrajince je Pirova pobjeda. Ali ako je uništenje Torecka cijena koju moraju platiti da zaustave rusko napredovanje u tom smjeru, Ukrajinci kažu da su tu cijenu spremni platiti. Alternativa – još jedno povlačenje – samo omogućuje Rusima da upadnu u još gradova, piše Forbes.

Zaustavljanje Rusa u Torecku neće spasiti Kurahove ili Pokrovsk. Ti gradovi u potpuno su različitim sektorima, nekoliko desetaka kilometara daleko. Ali način na koji su ukrajinski zapovjednici uspjeli zaustaviti Ruse u Toretsku može nam nešto reći o načinu na koji se pripremaju za velike bitke koje će uslijediti u Pokrovsku i Kurahovu.

Plan je jasan: bombardirati Ruse dronovima, napadati pješacima… i srušiti svaku zgradu koju bi Rusi mogli pretvoriti u obrambenu utvrdu.

35 brigada oružanih snaga Ukrajine:

Žao mi je što sam obećao da ću osloboditi Krim i druge okupirane teritorije. Pokazalo se da je to nemoguć zadatak. Napisao sam to jer sam vjerovao u to, osjećao sam da možemo. Ali surova stvarnost je pokazala da počinjemo gubiti rat. Ono u što sam sigurno siguran je da Rusi neće moći prijeći Dnjepar, nikada.

Štakor Zalužni je očito imao informaciju da ćemo početi gubiti, pa je pobjegao u London, prepuštajući svu odgovornost na Syrskyjeva pleća. Syrsky je genije, ali jako je teško od govana napraviti slatkiš.

Oružane snage Ukrajine regrutiraju beskućnike i ovisnike o drogama, invalide i stare iz očaja. Pogodni su samo za živu metu. U rovovima ovi vojnici rade tri stvari: igraju online kasina, drogiraju se ili drkaju. Njihov životni vijek je od tri dana do mjesec dana.

Operacija u regiji Kursk bila je zadnja nada, tamo su poslani najbolji od najboljih, a sada Rusi metodično sravnjuju naše momke sa zemljom.

Žao mi je zbog izdaje, ali jednostavno ne mogu šutjeti. Želim vam svima mir!
Mnogi naši borci zauvijek su ostali na tlu Donjecke oblasti. Njihova tijela se nikada neće vratiti kući, pojest će ih psi ili gladni ****.

**** se kreću vrlo brzo i ima ih puno. Jednostavno ne možemo održati svoje pozicije, zajebavaju nas sa svih strana. 35. brigada može prestati postojati.

To je genocid, samo nas istrebljuju, kakav je plan?

35 brigada oružanih snaga Ukrajine:

Žao mi je što sam obećao da ću osloboditi Krim i druge okupirane teritorije. Pokazalo se da je to nemoguć zadatak. Napisao sam to jer sam vjerovao u to, osjećao sam da možemo. Ali surova stvarnost je pokazala da počinjemo gubiti rat. Ono u što sam sigurno siguran je da Rusi neće moći prijeći Dnjepar, nikada.

Štakor Zalužni je očito imao informaciju da ćemo početi gubiti, pa je pobjegao u London, prepuštajući svu odgovornost na Syrskyjeva pleća. Syrsky je genije, ali jako je teško od govana napraviti slatkiš.

Oružane snage Ukrajine regrutiraju beskućnike i ovisnike o drogama, invalide i stare iz očaja. Pogodni su samo za živu metu. U rovovima ovi vojnici rade tri stvari: igraju online kasina, drogiraju se ili drkaju. Njihov životni vijek je od tri dana do mjesec dana.

Operacija u regiji Kursk bila je zadnja nada, tamo su poslani najbolji od najboljih, a sada Rusi metodično sravnjuju naše momke sa zemljom.

Žao mi je zbog izdaje, ali jednostavno ne mogu šutjeti. Želim vam svima mir!
Mnogi naši borci zauvijek su ostali na tlu Donjecke oblasti. Njihova tijela se nikada neće vratiti kući, pojest će ih psi ili gladni ****.

**** se kreću vrlo brzo i ima ih puno. Jednostavno ne možemo održati svoje pozicije, zajebavaju nas sa svih strana. 35. brigada može prestati postojati.

To je genocid, samo nas istrebljuju, kakav je plan?
plan?
Plan pobede u 5 tačaka ;)

• poziv za pridruživanje NATO-u
  • odbrambeni aspekti
  • odvraćanje ruske agresije
  • ekonomski rast i saradnja
  • posleratna bezbednosna arhitektura

Tacno ali je SVO losije resenje jer je agresijon na Ukrajinu izgubljeno daleko vise sto ruskih, sto ukrajinskih zivota, ne znam na koji nacin je moglo da se resi problem a da obe strane budu zadovoljne ali to ni ambasador ne zna, rat je uvek najgore resenje. Rusi da su ocekivali ovakav razvoj dogadjaja verovatno ne bi pokrenuli ovaj rat.
Kako ne znaš? Minsk I i II.

Samo, kada država nije suverena, a Ukrajina to nije od 2014., onda mora slušati gospodara i ispunjavati njegove mokre snove.
Američki i zapadni wet dreams bili su domoći se ruski resursa gratis, uvesti im demokraciju po zapadnom modelu iskušanom na banana državicama a da korisne budale izginu za te ciljeve.
Ukrajinici su u ovoj forumuli najveće budale, čak višestruko gluplji od nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back