Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja oduvek znam kako izgledaju realne mape. Ti si to tek juce otkrio, pa su ti se otvorile cakre na anusu. Jedino sto ne razumes je da nikoga nije briga, osim tebe. Ali niko nije ni ocekivao od tebe vise od onoga sto pruzas. Ostao si razocarenje kao i u ocima roditelja koji su se potrudili da te odgaje.
Verujem da znas sta i kako mape prikazuju ali mi nije jasno sto stavljas lajkove na Radasinove gluposti? Ono moj je iako gresi.

I dalje mislim da Rusi treba da idu kuci i povedu putiniste iz Ukrajine a zao mi je poginulih i napacenih na obe strane.
mogli ste da se odreknete cetvrtine teritorije, a sada ce polovina biti malo... ameri idu na bliski istok, ukre satrvene, ako ostane pola ukrajine - puna kapa

ako ne izbiju sebi iz glave nafo, nece ostati ni ta polovina, rusi ce da ukinu cak i naziv ukrajina

Poslednja izmena:
I dalje je najveća država na svetu.Čak je pripojila i neke nove teritorije.Pogledajte prilog 1632405
rusi samo ako su ludi da daju majusnoj kini da vlada svetom posle amera
rusi samo da hrane afriku dok ne dodje vreme za preuzimanje sveta
; kada othranis generaciju koju je zapad morio gladju, posle su tvoji,a ima ih kao 100 severnih koreja... zna vagner sta radi i zasto su tamo... plan je genijalan samo ako imas tu ambiciju

Nisam ja mogao nicega da se odreknem
ma znam nece ruysi jos i australiju da osvajaju, nju ce kini da ostave, mislio sam na tvoje glupe ukre koje su mogle da ustede i zivote i teritorije, a ovako sta ce sad? stanje na terenu? - dok dodjemo do pregovora ukre ako zadrze kijev bice srecne

poslovica: ko hoce vece [kursk] izgubi i ono iz vrece [jos nekoliko oblasti, pored vec izgubljenih]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back