Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od 1990. sve manja

Uskoro veličine 1 atoma kao veliki prasak prije 14 triliona godina
I dalje je najveća država na svetu.Čak je pripojila i neke nove teritorije.
1729974155972.png

Potpredsjednik vlade i ministar obrane Ivan Anušić ranije danas u Osijeku je komentirao najavu oporbe da će bojkotirati sjednicu saborskog Odbora za obranu, na koju će doći zamjenik glavnog tajnika NATO saveza Boris Ruge te saborskim zastupnicima i hrvatskoj javnosti objasniti što je to NATO misija sigurnosne i obučne potpore za Ukrajinu - NSATU te zašto je bitna i za Hrvatsku.

Uoči sastanka s čelnicima lokalnih organizacija SDP-a s osječkog područja, Hajdaš Dončić je na upite novinara izjavio kako takve tvrdnje nisu točne.

"Smeta nas da bilo tko dolazi u naš parlament i soli nam pamet"​

Dodao je da ga kao građanina Hrvatske "smeta da bilo tko, iz bilo koje institucije, dolazi u hrvatski parlament i soli nam pamet kako bi saborski zastupnici ili građani trebali razmišljati".

"Mi razmišljamo svojom glavom, znamo kakva je to misija, ali to nije prioritet SDP-u i mi u tome ne sudjelujemo", rekao je predsjednik SDP-a.

"Meni ne trebaju strani namjesnici bilo koje vrste, niti da bilo tko dolazi iz Beča, Pešte ili Bruxellesa, da mi kvari moju zdravu pamet i podcjenjuje građane RH", dodao je Hajdaš Dončić.

Tomo Habazin
prije 2 sata

Zapravo je pozivanje tuđinca koji bi propisivao kako HRVATSKI zastupnici trebaju glasati izraziti bezobrazluk, drskost, duboka uvreda zastupnika a i većine naroda. Taj uvlakač A.P.-u uistinu drsko vrijeđa većinu hrvatskog naroda dovlačeći nekakvog zgubidana koji bi određivao kako bi naš narod i zastupnici trebali razmišljati i koje odluke donositi. Drskost do krajnjih granica. I osobno se uslijed toga osjećam duboko uvređenim. Što smo mi, okupaciona zona da nam se nameću nekakve odluke koje su apsolutno na našu golemu štetu? Jel taj uvlakač uopće normalan? Za što se je on borio, da služi AP-u? Neka ga bude sramota!

Koja smo mi tragedija od države...pa to se više ne skriva tko je gazda Hrvatima..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back