dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.705
Preživi samo ko se preda. Hvala Bogu u zdanje vrijeme je sve više spašenih Ukrajinaca.Merikanci nikako da shvate da ovo nije ni Irak ni Afganistan. Ko ratuje protiv Rusa šanse da preživi su minimalne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preživi samo ko se preda. Hvala Bogu u zdanje vrijeme je sve više spašenih Ukrajinaca.Merikanci nikako da shvate da ovo nije ni Irak ni Afganistan. Ko ratuje protiv Rusa šanse da preživi su minimalne.
Jel' to za F-16?
5 f16 za sad.
Ubijen americki pilot
Ne, nego za Galeba.Jel' to za F-16?![]()
za razliku od eFa, Galeb leti.Ne, nego za Galeba.![]()
Da se ja pitam ja bi letio u tom avionu, nije on tako loš kao što izgleda.
Ali pomazu!Merika zemlja snova, ko voli mostove volit će i meriku
![]()
![]()
Ti znas i kako je prosla Hirosima, tako da...Kad god sam video sliku pijanog Dime i Zaharove nesto mi je bilo cudno, znaci to je zbog antifrizaa.
Evo ko ce meni odgovoriti na ovo:ти мериканци 90% живе у кућама које имају минимум хектар окућнице!
Kako se razmontira elektrana i prenese u delovima u drugu zemlju?![]()
Pronevere u super pravednoj i postenoj RF. Nemoguce.Истражитељи су ухапсили бившег посланика Државне думе Григорија Шилкина, осумњиченог за проневеру у посебно великој мери - агенције за спровођење закона
Претходни твит...
Бивши градоначелник Сочија Алексеј Копајгородски такође може бити повезан са случајем прања 600 милиона рубаља заједно са бившим замеником начелника Главне управе Министарства за ванредне ситуације Краснодарског краја.
Пуковник Сергеј Симоненко је почетком августа приведен на свом радном месту. Оптужен је за примање мита и злоупотребу положаја. Током истраге, рођацима заменика начелника Министарства за ванредне ситуације заплењено је:
— 250 милиона рубаља на рачунима рођака; (~2.423.000 Евра)
— преко 50 објеката непокретности;
— више од 20 аутомобила, укључујући Zeekr, Lixiang L9, BMW X5, BMW X6.
Генерално тужилаштво је тражило да се све ово окрене у корист државе. На интернету је писало да су Алексеј и Симоненко радили заједно, због чега је и садашња супруга Копајгородског (а не Анастасија Гредина) такође била у претресу куће.
Претходно је бивши шеф Сочија посебно тражио да оде у зону СВО како би добио статус учесника и избегао кривично гоњење. У исто време, као и Пашајев, није учествовао у непријатељствима. Вечерас је приведен у Луганску и доведен у Москву.
https://t.me/mash/57876
Ako bi već morao birati, radije bi za susede imao ove nego ljubitelje oružja u uniformama.
Dzo ne zna da li mu je mama ziva ili ne, a zna sta je "poslao"...JSOW stize da przi Rusice. Hvala Dzo!
Da si se makar malo školovao znao bi da je hektar 100x100 metara ili 10000 metara kvadratnih , dakle to nije fantazija ni za mnoge koji žive u Srbiji a ne u Americi.Evo ko ce meni odgovoriti na ovo:
Ko to bolje moze da zna od nekoga ko ne zna da je hektar 10 000 kvadratnih metara...
Tu su i Djurica Hipotezica @Djura Nikolajevic i muska Macka @Mačkoni, osobe jednako sa sindromom Fon Der Lajenove, koje mogu da pripomognu u odgovoru.
Srecom Volodji botoks sprecava demenciju. Trebace mu za Haga.Dzo ne zna da li mu je mama ziva ili ne, a zna sta je "poslao"...
A ovaj mu se jos zahvaljuje...
Sto je najgore, Matislav je Srbenda, a ne ko ovi bivsi, sa kojima se grli ovde...
Valjda ono kad kazu "ima i Srba nacista"
Ma nemoguce.
Hteo si da kezes nesto smisleno, ali ti je mozak stao na put?!Da si se makar malo školovao znao bi da je hektar 100x100 metara ili 10000 metara kvadratnih , dakle to nije fantazija ni za mnoge koji žive u Srbiji a ne u Americi.
Pa to sam i rekao...ili 10000 metara kvadratnih
Eeeh...10 000 kvadratnih metara