Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne želim da raspravljam o liku i delu usnatog gospodina, ne znam šta mu bi da jednom kaže i istinu.

Živimo u ozbiljno zavedenom svetu. Na godišnjicu oslobođenja koncentracionog logora Aušvic biće pozvani predstavnici zemlje koja je osnovala koncentracioni logor, a ne njeni ruski oslobodioci. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
GYWWSmbXgAA-QwY
To beše oni kada su oslobađali našu zemlju pa su silovali desetine hiljada žena?
To beše oni koji su sa Hitlerom 3 godine ubili 22000 i poslali u Sibirske logore 100000 civila iz Poljske?
Boriš se protiv nacizma tako što navijaš za iste...politika je da ne kažem šta, a narod gori od političara i politike.

On nije napisao koliko je bilo, ali ti jesi. Kad si upitan za izvor tvrdnje ti si krenuo da spinuješ.

Dakle odakle ti podatak? Ako ne odgovoriš jasno i sa linkom, to znači da je u pitanju propagandna laž, što ti neće biti prva propagandna laž koju si danas ovde predstavio kao činjenicu.

Ti si dakle jedan običan lažov koji ovde prosipa gluposti zato što je isfrustriran svtvarnošću na terenu, gde tvoji katastrofalno gube.
Evo ti pa gledaj

Zahvaljujuci USA, nasa deca ce ziveti... Da nema njih, mi bismo odmah u rat....To je cinjenica, nad cinjenicama....
U toku bombardovanja 1999

89 dece je ubijeno americkim bombama
2700 je ranjeno i osakaceno
11000 je oboleleo od raka i tumora u juznoj Srbiji od 1999i u njihovoj kostanoj srzi je obdukcijom pronadjen osiromaseni uranijum koji je bacan na sve strane.

"To je cinjenica nad cinjenicama. "

Na slici je Milica Rakic , mala devojcica od 13,5 kilograma na koju je pala americka bomba od 500 kg i ubila je dok je sedela na noši.

Prilozi

• IMG_4793.jpeg
    IMG_4793.jpeg
    53,8 KB · Pregleda: 3
U toku bombardovanja 1999

89 dece je ubijeno americkim bombama
2700 je ranjeno i osakaceno
11000 je oboleleo od raka i tumora u juznoj Srbiji od 1999i u njihovoj kostanoj srzi je obdukcijom pronadjen osiromaseni uranijum koji je bacan na sve strane.

"To je cinjenica nad cinjenicama. "

Na slici je Milica Rakic , mala devojcica od 13,5 kilograma na koju je pala americka bomba od 500 kg i ubila je dok je sedela na noši.
Ukrajinske dece ti nije žao?

9 milijarde, taman za 20 dana ratovanja to Putin sprzi :D
Na sta prze nije ni bitno, njihov novac mogu da rade sta hoce. ono sta jeste je da nemate dodire sa realnoscu i da ste potpuni investicioni promasaj. Toliki novac ulazu u vas a vi radite propagandu za Putina. Dovoljno je da obican covek procita 2 vasa posta i da bude protiv vas koliko god pre toga bio protiv Rusije.
Vase izmisljanje i konstantne lazi koje plasirate su opravdane kada se pogleda cinjenica da jednostavno nemate osnove da iznesete bilo kakve argumente. Cinjenica je da ste na pogresnoj strani istine i da je sve protiv vas. Gubite rat sa Rusijom. Gubite na svim nivoima. I iskreno, nikoga nije briga za to.

Ukrajinske dece ti nije žao?
To nisu ukrajinska deca. To su Ruska deca.
Ukrajina je izmisljena nacija.
Meni je zao sve dece. I zao mi je sto vi postojite, zbog vas ta deca ginu.

Nego daj odgovori mi na gore navedene cinjenice koje sam ti izneo za ubijenu decu 1999 godine. Nemoj da skreces pricu. Objasni kako to amerikanci brinu za nas uzimajuci u obzir gore navedeno.
I kada si vec tu objasni mi zasto su porodice , supruge, majke i deca, ukrajinskih nacista masovno dosli u Srbiju mesec dana pre pocetka SVO i zasto nase sluzbe bezbednosti moraju da trose svoje resurse da prate i nadgledaju aktivnosti tih nacistickih porodica zbog ekstremistickih stavova?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back