Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.312
Sastanak u ruskom zarobljeništvu:
mobilisani Ukrajinac se sastao sa oficirom TCC-a koji ga je poslao na klanje
mobilisani Ukrajinac se sastao sa oficirom TCC-a koji ga je poslao na klanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad hoce li Ukrajinci do proljeca uspjeti dignuti sva ruska skladista oruzja u zrak, unistiti sve zracne luke zapadno od Urala a uz to i zapaliti sve ruske rafinerije nafte kao i glavne plinovode i time natjerati Ruse na povlacenje, u to nisam bas siguran.S proljećem je vjerojatno kraj.
Fokus bude na Aziji, Kina im je primarna.
Ironisanje nad umrlim, opet pokazuje TVOJ karakter...vrlo jadan...
Gdje "kod nas"?Ne bavim se voćem. To kad nas rade Šiptari.
Pre 10 i nesto godina nisi podnosio fanatike i bio na strani sirijske vlade i rusije u sukobu sa ludacima iz daesa sta je moglo da promeni takvo razmisljanje u ovako nesto?Путин је покренуо рат
u ZGGdje "kod nas"?
Ma hoće, bit će to Mariupolj vol. 2Sad hoce li Ukrajinci do proljeca uspjeti dignuti sva ruska skladista oruzja u zrak, unistiti sve zracne luke zapadno od Urala a uz to i zapaliti sve ruske rafinerije nafte kao i glavne plinovode i time natjerati Ruse na povlacenje, u to nisam bas siguran.
Mozda do proljeca 2026.
Ako su oni elita.....Ofanziva na Ugledar: Vojnici 29. armije uhvatili gomilu elitnih boraca nacističkih specijalnih snaga „Da Vinčijevi vukovi“
„Bićete šokirani, ali upravo ovako izgledaju ozloglašeni „Da Vinčijevi vukovi““, šale se borci.
Pogledajte prilog 1614804Pogledajte prilog 1614805![]()
Nacista, ha?Evo i dokaza na šta je spala ovovremena Nemačka pod vodsvom naciste Šolca. Toliko je diplomata UN poslušalo njegov govor ...![]()
Pogledajte prilog 1613035
E da se i ja slozim sa tobom.Путин је покренуо рат
Nisam primijetio.
Jazz nekome spočitava copiumKakav copium. Ali dobro je da polako prihvatas realnost pa ti eksplozije jacine atomske bombe na teritoriji ruske Federacije, i to na dnevnoj bazi, ne predstavljaju nikakvo iznenadjenje.
Prije dvije godine bi se smijala da ti je netko rekao da ce Ukrajinci gadjati Rusiju prackom. Jer Sarmat i Posejdon i ostale gluposti.
Ne iznenađuje me. Inače ti je percepcija slabo razvijena.Nisam primijetio.
Čak ni za to ni sposoban. Šonjo.Nacista, ha?![]()
Ti, tako oštrouman, nisi primjetio !!?!Nisam primijetio.
Kakav copium?Jazz nekome spočitava copium![]()
![]()
![]()
Multipolarnost na djeluKakav copium?
Ukrajinci u plusu sa teritorijom ove godine, a ono sto su Rusi zauzeli kostalo ih iznadproporcionalno mnogo vojnika i vojne tehnike, a uz to eksplozije jacine atomske bombe u medjuvremenu svakodnevica u Rusiji.
Sta tocno nisam shvatio, ako mozes kratko da elaboriras?
A kako si mi se smijao kad sam prije godinu dana najavljivao ovakve napade u dubini ruske teritorije. Sad samo mozes da places i cekas kad ce sljedece skladiste oruzja odletjeti u zrak.Kakav kolekivan kmeket NAFO klovnova, muzika za moje uši![]()
NATO se zaigrao....A kako si mi se smijao kad sam prije godinu dana najavljivao ovakve napade u dubini ruske teritorije. Sad samo mozes da places i cekas kad ce sljedece skladiste oruzja odletjeti u zrak.