Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Živi, zdravi, debeli i spašeni

:ceka:

Screenshot_20240904_152105_org.thunderdog.challegram_edit_133728238624384.jpg

ja sam bez reči…
Koliko će još grobova biti ako dozvolimo Ukrajini da udari Rusiju zapadnim raketnim sistemima?
*Kako se to ne postavlja pitanje?
Potpuna je besmislica misliti da će Ukrajina biti u stanju da „uništi strelca“ onim što Zapad može da isporuči u smislu oružja za duboke udare poput krstarećih i balističkih projektila. Jedino što će iz ovoga proizaći je još više patnje za ukrajinsku državu. Svako ko navija za ovo najmanje je pro-ukrajinac i oni to znaju.
Oni znaju kakav će biti odgovor i znaju da će moći da plaču zbog toga i da se to koriste za propagandu.

GWn5n5NXgAASc4X

https://www.b92.net/info/svet/55359/rusi-nasankali-dzonsona-potpuni-sok-sta-je-sve-rekao-video/vest

On smatra da je Zapad već strana u sukobu.

"Žao mi je što ovo moram da kažem, ali ja mislim da već učestvujemo. Mi podržavamo Ukrajince. Ali stvarnost je takva, i to je užasna tragedija, ali Ukrajinci se bore za nas. Mislim da će onog trenutka kada javno uvedemo naše snage na njihovu teritoriju to biti potpuno druga kategorija sukoba. Posledice nije lako predvideti", rekao je Boris Džonson.
boris puno kehna...nitko nikada nije ušao u rat a da nije očekivao vlastitu pobjedu...a ako sumnjaš u pobjedu nečeš riskirati vlastiti poraz

Još jedan zarobljenik iz 58. pešadijske brigade Oružanih snaga Ukrajine. Primili su ga vojnici iz Burjatije tokom borbi na južnodonjeckom pravcu

Darovin Roman Jurievič, rođen 11.06.1980, 58. brigada, 2. bataljon, 1. vod.

Ispričao je kako je prisilno mobilisan, nakon čega je završio na frontu.
@Mstislav kaze da je zelenski dusa od covjeka

Cuj nasilno, sace mlitislav to pojasni....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back