Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.b92.net/info/svet/55359/rusi-nasankali-dzonsona-potpuni-sok-sta-je-sve-rekao-video/vest

On smatra da je Zapad već strana u sukobu.

"Žao mi je što ovo moram da kažem, ali ja mislim da već učestvujemo. Mi podržavamo Ukrajince. Ali stvarnost je takva, i to je užasna tragedija, ali Ukrajinci se bore za nas. Mislim da će onog trenutka kada javno uvedemo naše snage na njihovu teritoriju to biti potpuno druga kategorija sukoba. Posledice nije lako predvideti", rekao je Boris Džonson.

Jesu li možda Rusi sad trebali dronovima ubit jednog po jednog, pa još jednom overit ih sa 2 drona, i sve to lepo snimiti u 8k video formatu i sve to okačit na društvene mreže ?
Nisu Rusi ni do sada ubijali one Ukrope koji se predaju. Njih su ubijali sami Ukropi.
A ta videa sa masakriranim žrtvama kojima fali pola glave i sa rasutim crevima su za krvoločnu publiku nižeg IQ.

Poslednja izmena od moderatora:
Masovna Ukro pogibija, direktan pogodak u veću grupu:
8DC0CD65-26F8-496F-AB69-22144CAF91AB.jpeg

РУСИ УШЛИ У УГЉЕДАР!​

Прве јединице Оружаних снага РФ ушле су у Угљедар. Након ширења бочних линија код Павловке, и пресецања путева на више места северно од града Руси кренули у јуриш на град. Пад Угљедара био би највећи пораз ОСУ овог лета. Град је годинама био неосвојива тврђава за Русе.​

УГЉЕДАР ЈЕ НАЈСНАЖНИЈА ТВРЂАВА ЈУГА, “КАПИЈА” МАРИУПОЉА

Руси су више пута покушавали да освоје Угљедар. Трпећи губитке, увек су се повлачили. Сада, када Украјина покушава да заустави руске продоре у Донбасу, искусне јединице су повучене из Угљедара и упућене на Селидово и Покровск. Очигледно је руска команда препознала тренутак и одлучила да материјализује једну од највећих победа овог лета, која може имати и стратешке последице.
За Украјину је Угљедар једно од најважнијих упоришта. Град-тврђава има изузетно искусну посаду, 72. механизовану бригаду. Украјински блогери су раније писали да је ова бригада пребачена на фронт код Селидова. Реч је о врло способној бригади, која није једном одбила руске нападе на град. Са оваквом рокадом је постало известно да ће одбрана Угљедара бити отежана
Ne verujem da se desilo alu ce se desiti jako brzo ako im udu dublje na bokovima ..
Mislim da je Casov Jar gori dosta i teren a ima blizinu većeg grada gde mogu da drže rezerve i kontrolišu ceo front ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back