Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.457
Dobro je to sto vas zabole za ukrajinu pa imate info kako se raspadaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, sve od АРХАНГЕЛ СПЕЦНАЗА ZPitao si vlasnike za dozvolu?
Rusija se nece raspasti. Al nece ni Ukrajina.Da,zato sto zadnjih 6 strana prica jedno isto.
Raspad rusije,vojni puc,a front niko vise niko ne spominje,sad kad ih rusi satiru i guraju na zapad svi se prave ludi.
Cekamo kraj utakmice i slom rezima glumca
Problem su paneli koji se lepe na F22.Aha, sad više ne vrijedi "A zašto su ga prestali proizvoditi ako je super", konkretno za F-22.
Produzavanje SVO je u interesu Rusije , da sto duze traje. Ovo sam rekao jos na pocetku SVO i ponavljao sam nekoliko puta periodicno na par meseci i sada sam ponovio. Rusija kupuje vreme za gradjane Ukrajine. Kako bi sami Ukrajinci imali doboljno vremena da se isele. Ostace samo prorusko stanovnistvo i svi ce se izjasnjavati kao Rusi.Rusija se nece raspasti. Al nece ni Ukrajina.
U ovom ratu ce Rusija otkinuti neko parce od Ukrajine, negde dalje niz vreme izgubice neko parce. Sve zemlje kad su jake malo se prosire kad su slabije, malo se skupe.
Ni prvi ni poslednji rat. Teritorija nije tvoja ako nemas svoje stanovnistvo na njoj. Okupiraces je, da, ali nece biti tvoja. Rusija sigurno moze da okupira Kijev, a po koju cenu i sa kojim zrtvama je druga prica, ali moze da ga osvoji. Ali ne moze da ga drzi ako je vecina stanovnista protiv njih.
Prusi su naseljavali Kenigsberg do 1945 vekovima, od 1946 Litvanci i Rusi.
Prusi/Germani su nasilno isterani. Zato Nemacka danas ne moze da kontrolise Kaljinigrad, sve da im ga Putin pokloni. Jer nema Nemaca. Nece biti lojalni. Tako i Kijev.
Poenta ovog rata nije dal Rusija moze da zauzme selendru A ili selendru B. Nego da prisajedini stanovnistvo koje ce biti lojalno
Sve ostalo ce biti balast na kicmi Rusije.
Kao Srbija i Kosovo. Ne moze Srbija kontrolisati Kosovo ako tamo ima 92% Siptara. To je balast oko vrata.
CNC programer 1240 evrićaCistac - 600evra
Jel neko javio ovoj nasoj mucenici Agfaji da ide da im cisti klozete, tamo nece biti Baba Sera nego Babushka
Ti znaš da Rusi ginu u tom ratu?Produzavanje SVO je u interesu Rusije , da sto duze traje. Ovo sam rekao jos na pocetku SVO i ponavljao sam nekoliko puta periodicno na par meseci i sada sam ponovio. Rusija kupuje vreme za gradjane Ukrajine. Kako bi sami Ukrajinci imali doboljno vremena da se isele. Ostace samo prorusko stanovnistvo i svi ce se izjasnjavati kao Rusi.
ЗАСТРАШУЈУЋЕ: Губици Украјине у Курској области премашили 8.200 војника
15:12 31.08.2024.
1
Милитанти Оружаних снага Украјине изгубили су више од 8,2 хиљаде милитаната током напада на пограничне области Курске области. Ово је саопштило руско Министарство одбране на брифингу 31. августа.
Mislim da bi ruska strana pristala i na trenutno stanje. Nemam informaciju o raspolozenju Rusa u Rusiji ali se secam nase situacije 99 kad smo svi docekali kraj rata sa olaksenjem. Gubitak rata i teritorija bio je kraj za duet Milosevic-Seselj.Mislim da je to najveci strah za lidere,ali tako je sa ratom,nije sigurno da ces da pobedis.Мислим више на Кремљ. Жртве су велике али опет им иде рат боље него Украјинцима. Ако имају максималистичке прохтеве ово је моменат да их остваре; по мени њихов максимум није Украјина цела него источна обала Дњепра, где су и од распада СССР увек гласали за про-руске партије.
Sirski Naredio Predaju Ugljedara
Još 4 Sela Pala
Katastrofalna Situacija na Frontovima. 1.9.2024.
Stvarno mislis da za obican narod nekog politicara ili mocnika briga sto ce poginuti? Daj bre nemoj da glumis , nisi ni ti toliko naivan niti si glup. Do pre mesec dana je nafta i gas tekla kroz Ukrajinu i snabdevala se i sama Ukrajina i redovno uplacivala novac Rusiji. Od pocetka SVO americko - ruska trgovina se uvecala…Ti znaš da Rusi ginu u tom ratu?
Denacifikacija vam je bolna tačkaNa sada debilna ruska propaganda o nacistima, ali kako napreduje demilitarizacija Ukrajine, a dobrog oružja više nego ikada.
Ajmooooo kmeeeeeeemačanjeeee![]()
a doktor, advokat, inzenjer?
биће Донбас завршен до краја годинеPaoooo Ugljedaaar
poslednja NATO tvrđava u Donbasu je pala!
Mislim da bi ruska strana pristala i na trenutno stanje. Nemam informaciju o raspolozenju Rusa u Rusiji ali se secam nase situacije 99 kad smo svi docekali kraj rata sa olaksenjem. Gubitak rata i teritorija bio je kraj za duet Milosevic-Seselj.Mislim da je to najveci strah za lidere,ali tako je sa ratom,nije sigurno da ces da pobedis.
Rusija,Amerika,Kina ne mogu da izgube rat. Mogu da ne pobede. Sto se vec desavalo Vijetnam,Afganistan. Ima neka ravnoteza za koju su oni nephodni. Bez njih pitanje je ko je sledeci?Србија, тј Југославија, је тадашњи рат губила по сваком замисливом параметру. Руси имају шансе да победе.