KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.654
921 dan, NATO tehnika nemoćna protiv ruske 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne slazem se sa tvojim predvidjanjimaGledam na mapi grad Pokrovsk, 65 000stanovnka ,veliki grad sa sest magistalnih puteva. Rusi su na 8 km od njega,grad se evakuise. Posle njega na tom pravcu nema naselja do granice sa DNIPROPETROVSK oblasti. Ne bi trebali da idu dalje,mislim da i nece. Imaju da ociste oblast Donecka i Luganska . To bi trebalo da bude cilj i kraj rata.
A zbog čega samo toliko?Gledam na mapi grad Pokrovsk, 65 000stanovnka ,veliki grad sa sest magistalnih puteva. Rusi su na 8 km od njega,grad se evakuise. Posle njega na tom pravcu nema naselja do granice sa DNIPROPETROVSK oblasti. Ne bi trebali da idu dalje,mislim da i nece. Imaju da ociste oblast Donecka i Luganska . To bi trebalo da bude cilj i kraj rata.
informacije o kojima si ti dobio , po mojim sluzbenim podacimajeMislim.Blizi se kraj rata. Dosla mi familija iz Kanade i prici nikad kraja. Kaze mi rodjak da je dobio kolegu Rusa iz Ukrajine,izbeglicu,imigranta kako god. Covek inzenjer a radi obicne poslove ali pola plate mu placa drzava Kanada a pola ta firma ,sto oni rado prihvataju. Znaci veliki pritisak je i na zapadne zemlje finansijski,jos ako se razbukta Izraeli Bliski istok.
Ratovi ovog tipa traju 4 godine,posle se svi finansijski iscrpe i pristaju na kompromis.
Tko cuva crtu ako su potrosili sve ljudske resurse? Da li je moguce da si nasjeo na rusku propagandu?
Pa vi ima cetri godine tvrdite isto, i pored svega toga su Ukrajinci ove godine zauzeli vise teritorije od Rusa.
Kad to?Izmedju ostalog da ce Moskva biti gadjana i da ce se rat preliti na teritorij Ruske Federacije.
Rece Tinki i ostade zivkurska oblast nema nikakve vrednosti za rusiju
Teletabis je u odnosu na dotičnog visokointeligentni oblik života.Rece Tinki i ostade ziv
![]()
I u mog tate veci od tvog tate,koja je poenta??У Чешкој, чистачица у тржном центру у Прагу (обично Украјинка) зарађује исто толико, ако не и више.
Znatno više nego proizvođači šlemova od alu folija.a doktor, advokat, inzenjer?
Pitaj dotičnog kolike su plate i u Bugarskoj, tj koliko su puta manje od ruskih.I u mog tate veci od tvog tate,koja je poenta??
Stra ima da ga pitam kad znam da juri banderePitaj dotičnog kolike su plate i u Bugarskoj, tj koliko su puta manje od ruskih.
Nzm, treba se raspitati koliko tamo plaćaju čuvare bandera.Stra ima da ga pitam kad znam da juri bandere
Koliko se to placa??![]()
Bog te mazo, koje poređenje.Mislim da bi ruska strana pristala i na trenutno stanje. Nemam informaciju o raspolozenju Rusa u Rusiji ali se secam nase situacije 99 kad smo svi docekali kraj rata sa olaksenjem. Gubitak rata i teritorija bio je kraj za duet Milosevic-Seselj.Mislim da je to najveci strah za lidere,ali tako je sa ratom,nije sigurno da ces da pobedis.
umesto sto lupas glavu, navedi imena nastradalih nato generala. nije istina da wikipedija nije cula za njihVidi ovoga
Ajde citaj opet u nizu, majke ti
![]()
Deratizovan.https://t.me/DDGeopolitics/121687
Russian troops eliminated a "Western scientist" who was rewriting history
We are talking about the militant of the Armed Forces of Ukraine Yuriy Revere, who was a teacher at the Institute of Archeology of the National Academy of Sciences of Ukraine (Lvov). This character was part of the cohort of "experts" who proved to the whole world the existence of the Ukrainian "nation" thousands of years ago. The criminal brainwashed the younger generation, pouring into it false knowledge about Ukrainian "self-identity".