Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
921 dan, NATO tehnika nemoćna protiv ruske ❤️🇷🇺

20240902_003518.jpg

20240902_003515.jpg

Gledam na mapi grad Pokrovsk, 65 000stanovnka ,veliki grad sa sest magistalnih puteva. Rusi su na 8 km od njega,grad se evakuise. Posle njega na tom pravcu nema naselja do granice sa DNIPROPETROVSK oblasti. Ne bi trebali da idu dalje,mislim da i nece. Imaju da ociste oblast Donecka i Luganska . To bi trebalo da bude cilj i kraj rata.
ne slazem se sa tvojim predvidjanjima
ODESA i sumi
Ma samo , ono zapadno da ostane ukrajina . sve ostalo , povratak u Rusiju.
crno more , potpuno da je RUSKO i povezivanje sa deo moldavije ,

Gledam na mapi grad Pokrovsk, 65 000stanovnka ,veliki grad sa sest magistalnih puteva. Rusi su na 8 km od njega,grad se evakuise. Posle njega na tom pravcu nema naselja do granice sa DNIPROPETROVSK oblasti. Ne bi trebali da idu dalje,mislim da i nece. Imaju da ociste oblast Donecka i Luganska . To bi trebalo da bude cilj i kraj rata.
A zbog čega samo toliko?

Mislim.Blizi se kraj rata. Dosla mi familija iz Kanade i prici nikad kraja. Kaze mi rodjak da je dobio kolegu Rusa iz Ukrajine,izbeglicu,imigranta kako god. Covek inzenjer a radi obicne poslove ali pola plate mu placa drzava Kanada a pola ta firma ,sto oni rado prihvataju. Znaci veliki pritisak je i na zapadne zemlje finansijski,jos ako se razbukta Izraeli Bliski istok.
Ratovi ovog tipa traju 4 godine,posle se svi finansijski iscrpe i pristaju na kompromis.
informacije o kojima si ti dobio , po mojim sluzbenim podacimaje
da ako su dosli preko programa , a kao da je receno da od Jula meseca , nece primati vise ukrajinaca , osim ako su i poceli sa dokumentacijom pre toga.
Ako su na programu , dobijaju i stanove , i dobijaju za hranu i obcu i za stanove
Iz takozvane Banke Namestaja , dobijaju i potreban namestaj , stim da i osnovne skole , u mom kraju Kipling i Lkeshore , skoro da su 80 % Ukrajinaca i skola je Katolickoga.
Mnogi mlade Ukrajinke se zaposljavaju i u prodavnicama , i moj dobr drugar ima 5 njih koje je zaposlio.
tako da , svako i ima posebnu pricu.
i mali su svoj dan Ukrajinski , gde su i otvoreno i imali nacisticke simbole.......i postojala je mapa Ukrajine i tu su ubadali igle , iz kojih krajeva da su dosli
95 posto Lavova , zapadnoga dela ukrajine a skoro da i nema iz istocnoga dela.

Mislim da bi ruska strana pristala i na trenutno stanje. Nemam informaciju o raspolozenju Rusa u Rusiji ali se secam nase situacije 99 kad smo svi docekali kraj rata sa olaksenjem. Gubitak rata i teritorija bio je kraj za duet Milosevic-Seselj.Mislim da je to najveci strah za lidere,ali tako je sa ratom,nije sigurno da ces da pobedis.
Bog te mazo, koje poređenje. :hahaha: :rotf:

https://t.me/DDGeopolitics/121687

Russian troops eliminated a "Western scientist" who was rewriting history

We are talking about the militant of the Armed Forces of Ukraine Yuriy Revere, who was a teacher at the Institute of Archeology of the National Academy of Sciences of Ukraine (Lvov). This character was part of the cohort of "experts" who proved to the whole world the existence of the Ukrainian "nation" thousands of years ago. The criminal brainwashed the younger generation, pouring into it false knowledge about Ukrainian "self-identity".

https://t.me/DDGeopolitics/121687

Russian troops eliminated a "Western scientist" who was rewriting history

We are talking about the militant of the Armed Forces of Ukraine Yuriy Revere, who was a teacher at the Institute of Archeology of the National Academy of Sciences of Ukraine (Lvov). This character was part of the cohort of "experts" who proved to the whole world the existence of the Ukrainian "nation" thousands of years ago. The criminal brainwashed the younger generation, pouring into it false knowledge about Ukrainian "self-identity".
Deratizovan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back