Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.699
hteli bi ali ne moguTreballo je još žešće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hteli bi ali ne moguTreballo je još žešće
Nije nacizam samo logori za Jevreje, Ruse i slične, nego je nacizam i ono šta ti propagiraš.
Mi smo ti Srbi nikakvi ljudi...eto bas tebi cu da se pravdam"samo ti radi svoj posao" znas li gde je to receno?u jasenovcu da ne ulazim u detalje.e tako ti i ja kazem ne zato sam nesto posebno hrabar ili jak nego dosadiste mi neki vise sa pljuvanjem necega ili nekoga koga ne znas aj ne mesajte nas vise i ne generalizujte tako.cuj mi slavimo unistenje ukrajine.svastaDje su nacisticki logori za Zidove I Ruse u Ukrajini.?
Jel NE vidis da Ukrajinci NE zele bit ruskih vazal I to JE sve?
I Jos ih lazno optuzujes da su nacisti zbog toga?. Znaci spreman si klevetat covjeka jer SE nadas probitku za sebe u ruskoj pobjedi?
Koja SI TI vrsta covjeka?
Čuvena zapadnademokracija
Samo se vi tešite, dobro vam ide, i ne odustajtehteli bi ali ne mogu
Mislim da Rusiju zabole dupe sto vi mislite suprotno.
Ne pricam ja s tobom.Pa sad pricamo o Srbima a ne Rusima...
Kud su Srbi turnuli svoj nos u Ukrajinu?
.
Zeli biti Americki vazal na Ruskoj granici
Tebi je to normalno??
O čemu pričaš ti Srbija je neutralna u ovom sukobu.Vi ste ti koji šaljete oružje Ukrajini jer morate tako kaže glavni bos.Vi ste ti koji uvodite sankcije i slične jednostrane postupke.Kontaš vi ste u tihom ratu sa Rusijom a ovdje morališeš i kenjaš patetišeš o nevinoj Ukrajini.Fanatici i radikali u Ukrajini su prvo izazvali gradjanski rat a sada napadaju otvoreno Rusiju, brane crkvu, brane pismo, jezik.Kako su igrali tako će i proći u vatru i ratu već 10 godina.I vi to podržavate samo zato što tako kaže glavni gazda.Pa sad pricamo o Srbima a ne Rusima...
Kud su Srbi turnuli svoj nos u Ukrajinu?
.
eto ide cetrta godina ata, ukrajina usla u rusiju, nato se prosirio na granicama rusije, crnomorska flota potopljena, ukrajinski dronovi udaraju po ciljevima u dubini rusije....Samo se vi tešite, dobro vam ide, i ne odustajte
A koliko neko umobolan mora biti da ne odgovori na postavljeno pitanje već samo radi copy/paste.
Ako nisu nacisti zašto veličaju naciste ? Zašto im dižu spomenike ? Zašto ne zabrane i osude nacizam ? I tako dalje i tako bliže
E tako putniče iz međunožja odgovori makar sam sebi
"Misljenje" onoga koje je "mislilo" i ovo:Putin mora odrzati mit o ruskoj superiornosti samo im se sada eto desio mali kiks.
Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-34.1004056/page-162#post-49298249
Srbija neutralna? Namjenska radi dobar posao u Ukrajini..O čemu pričaš ti Srbija je neutralna u ovom sukobu.Vi ste ti koji šaljete oružje Ukrajini jer morate tako kaže glavni bos.Vi ste ti koji uvodite sankcije i slične jednostrane postupke.Kontaš vi ste u tihom ratu sa Rusijom a ovdje morališeš i kenjaš patetišeš o nevinoj Ukrajini.Fanatici i radikali u Ukrajini su prvo izazvali gradjanski rat a sada napadaju otvoreno Rusiju, brane crkvu, brane pismo, jezik.Kako su igrali tako će i proći u vatru i ratu već 10 godina.I vi to podržavate samo zato što tako kaže glavni gazda.
Kubanci se slazu sa tobom i kazu da si mnogo pametanJel TI zelis Ruse na granicu sa Hrvatskom?
Srbi zele u EU ili u Rusiji?
Jel Srbi imaju pravo odlucit s kim zele bit ili morate slusat Ruse?
Da li su Rusi srpski gospodar?
.
Zato što je to tako.Banderaši su nacisti i kvislingi kao što su i kod tebe svi fanovi Pavelića.Tačka nema zareza šta nije jasno.Iz inata jer im Rusi siluju zemlju...
Dakle, TI SI tolko neposten da ces uzet tetovazu svastike nekog lika I rec "dokaz o nacizmu"...ili onaj sta si farba sljem sa SS oznakama.
Sta Ako Ukri sutra dodju do nuklearnog?
Oce bit netko glup toliko da uopce spominje te sitnice ili ce SE vodit SAMO OZBILJNI razgovori?
Pa jel imas u Rusiji skinheadse?. Jel navijaci spartaka Moskve isto dizu svastike.?
Zasto to uopce spominjes?
.
Ti još nisi skonto da si promašio temuJel TI zelis Ruse na granicu sa Hrvatskom?
Srbi zele u EU ili u Rusiji?
Jel Srbi imaju pravo odlucit s kim zele bit ili morate slusat Ruse?
Da li su Rusi srpski gospodar?
.
Jel azov navijacka grupa ili bataljon ukrajinske armije pri MO?Iz inata jer im Rusi siluju zemlju...
Dakle, TI SI tolko neposten da ces uzet tetovazu svastike nekog lika I rec "dokaz o nacizmu"...ili onaj sta si farba sljem sa SS oznakama.
Oce bit netko glup toliko da uopce spominje te sitnice ili ce SE vodit SAMO OZBILJNI razgovori?
Pa jel imas u Rusiji skinheadse?. Jel navijaci spartaka Moskve isto dizu svastike.?
.
Iz inata ? HahahahIz inata jer im Rusi siluju zemlju...
.
Da neutralna.Ni jedna granata nije prodana ni Ukrajini ni Rusiji.Da li će i kome SAD proslijediti nije naš problem.Nije tajna da Srbija ima razvijenu namjensku vojnu industriju i da naš granate završe čak i u Izraelu ali i kod Palestinaca.To je prosto tako.Ruski kalaš se koristio po cijelom svijetu čak i ruski neprijatelji su ga koristili pa šta ?Srbija neutralna? Namjenska radi dobar posao u Ukrajini..
Zašto misliš da je u pitanju osveta ili neko kažnjavanje ili ''odgovor'' na nestašluke Zelenog Rajha?Ako je ovo taj odgovor Rusije..... Slabo i preslabo. NATINI generali se verovatno zadoviljno smeju. Tek sad će dobiti "krila" i udrsti po Rusiji.