Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.123
Оружане снаге Русије погодиле су гасне компресорске станице у областима Лавов, Ивано-Франкивск и Харков, саопштило је руско Министарство одбране.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam baš niko nije tjerao Ukrajince da napadaju ruske civile i gadjaju višespratnice bez jasnog cilja.Osveta je bila očekivana.Za dvije srušene zgrade i par hiljada poginulih civila Amerikanci su pobili milion iračana i afganistanaca.Teško se mjeriti sa njima.Rusi su ipak blaže slovenske duše...evo vidimo recimo da su Izraelci za par hiljada svojih poginulih već revanširali puta 30.Izgleda da su Rusi krvolocniji od Nato-a 99.![]()
Kad nemaš neki smislen odgovor potegneš za ruska jaja, zimu, pad rublje, komunizam tandare mandare. Već smo navikli na to. I zabole nas za vaše kmeketanjeTako govorili i za SRJ 99. Naravno ti se sa time ne slazes.![]()
Treballo je još žešćeAko je ovo taj odgovor Rusije..... Slabo i preslabo. NATINI generali se verovatno zadoviljno smeju. Tek sad će dobiti "krila" i udrsti po Rusiji.
Nije nacizam samo logori za Jevreje, Ruse i slične, nego je nacizam i ono šta ti propagiraš.Dje su nacisticki logori za Zidove I Ruse u Ukrajini.?
Jel NE vidis da Ukrajinci NE zele bit ruskih vazal I to JE sve?
I Jos ih lazno optuzujes da su nacisti zbog toga?. Znaci spreman si klevetat covjeka jer SE nadas probitku za sebe u ruskoj pobjedi?
Koja SI TI vrsta covjeka?
.
Dovrsi pitanje ovako - zasto ste bombardovali moju zemlju 1999....zasto se niste ponasali kao sad u Ukrajini....ako ti ovo nije dovoljno, obrati se nekoj socijalnoj ustanovi koja zbrinjava mentalno potrebite...Eto vidis da NE mozes sastavit normalnu recenicu.
Cije licemjerje...?
Jedini licemjer u prici ste vi Srbi...
Kazem TI. Ne postoji drugi narod u europi Koji slavis unistenje Ukrajine osim vas Srba.
Why did you bomb my country 1999.?
.
Jok samo kontriram vama koji velicate hitlera ko heroja
Kakve ja veze imam sa Srbijom ? Mani se tim gluposti.
Već sam ti rekao, da nisu nacisti procesuirali bi sve sledbenike nacista, porušili spomenike ........... a oni rade suprotno, ššta su onda ? Dobre vile ?
Ne, nisu ista neka ostrva u okeanu ili kontinentalni deo USA.Kao što napisah, Japan je godinu dana držao gomilu američkih ostrva u ww2, to je bio moj debunk tvrdnje jednog od forumskuh ustaša kako se takva situacija nikada nije dogodila moćnom USA.
Isprati diskusiju ako se već utrpavaš u nju.
Samo u vlaznim slovima putinofilaIsto kako će Ukrajina proći na kraju rata![]()

Mislim da Rusiju zabole dupe sto vi mislite suprotno.Ko jos 2024 ratuje sa Hitlerom osim cigica?
Imam cigane u ulici koji jebu majku ustasama kad god policija dodje po njih zbog kradje...
A
Pa kolko umobolan mora bit covjek koji nekog oce uvjerit da JE Ukrajina NACISTICKA zemalja?
Rat SE vodi jer Ukrajina ne zeli bit vazal Rusiji I to JE sve.
.
Zeli biti Americki vazal na Ruskoj graniciKo jos 2024 ratuje sa Hitlerom osim cigica?
Imam cigane u ulici koji jebu majku ustasama kad god policija dodje po njih zbog kradje...
A
Pa kolko umobolan mora bit covjek koji nekog oce uvjerit da JE Ukrajina NACISTICKA zemalja?
.
On kad bi znao nesto pametno da kaze ukinuli bi mu donacije za proseravanja ovde.Kad nemaš neki smislen odgovor potegneš za ruska jaja, zimu, pad rublje, komunizam tandare mandare. Već smo navikli na to. I zabole nas za vaše kmeketanje
Mislim da se čekala razmjena zarobljenih regruta, tačno 115 su ih zarobil, ipak su to mladi momci, da ih Ukri pobiju bio bi skandal.Sada očekujem zahuktavanje.Imamo dva, tri mjeseca ozbiljnog fajta do kišnih perioda.Tu dolaze američki izbori a onda neka nam je Bog na pomoći ko god da pobijedi jer ne sluti na dobro...Ako je ovo taj odgovor Rusije..... Slabo i preslabo. NATINI generali se verovatno zadoviljno smeju. Tek sad će dobiti "krila" i udrsti po Rusiji.
A koliko neko umobolan mora biti da ne odgovori na postavljeno pitanje već samo radi copy/paste.Ko jos 2024 ratuje sa Hitlerom osim cigica?
A
.
A ništa pvo, patrioti tandara mandaraПравци напада према подацима непријатеља - украјинска карта
![]()

demokracija