Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na snimku piše Saratov a on tvrdi da je pogodio neki centar za nuklearna istraživanja.

:dontunderstand:
Untitled.jpg

ja znam da je saratov jedan od centara ruske nuklearne vojne industrije
ti nisi znao dok to nisi naucio od mene

Nije to supersonični već krstareći, vjerovatno mamac.

Ja nemam drugog objašnjenja od tog da si vjerovatno pijan pa i ne čitaš šta ti se piše. U pravu su forumaši koji pišu da si pijanica.
do sada u skoro 4 godine rata rusi su ispalili na ukrajinu oko 45.000 svakakvih projektila i preko 20.000 kliznih bombi
I eto ukrajina usla u rusiju, juce zelenski pravio smotru ukrajinskih jedinica na eritoriji rusije

I centar drze na vrh zgrade,svasta covek da nauci od tebe
Spielberg place za tobom
sad kad si uvideo da je pogodjen centar za razvoj nuklearnog oruzja, problem je na kom spratu je :D
nije problem sto je ukrajinski dron (sa propelerskim pogonom) proputovao 1800 kilometara kroz rusku teritoriju i usred bela dana pogodio cilj, esad nije to taj sprat....
Pa cela zgrada je iztrazni centar nemaju valjda rusi 10 nuklearnih strucnjaka pa da svi stanu u jednu sobu :D :D

Juče je bio novinar, danas je ''bivši'' britanski vojnik i ''savetnik'' Rojtersa za bezbedonosna pitanja
Sad može da savetuje Banderu o temperaturi ulja u kazanu za kuvanje

GV5WfAAWgAELAeB
Humanitarac,novinar... Sve samo nije vojnik :mrgreen: Niko krupno ka Englez ne laže.
Nije bilo nikakvog pakta ako mislis na Minhenski sporazum , pakt o napadanju Molotov-Ribetrop iako ga drukse zovu upravo je omogucio Hitlerov napad na Poljsku.
I Minhenski sporazum je omogućio okupaciju Čehoslovačke.Razumljivo je što je tako.Zapadne demokratije pokušale su da izbegnu odnosno odlože rat.Isto kao i Sovjetski Savez.

Kao što napisah, Japan je godinu dana držao gomilu američkih ostrva u ww2, to je bio moj debunk tvrdnje jednog od forumskuh ustaša kako se takva situacija nikada nije dogodila moćnom USA.

Isprati diskusiju ako se već utrpavaš u nju.
do kraja rata dio britanskih otočja su također njemci držali ...čak su zadržali karakteristične bobije ali su plaću primali iz berlina

Tvoje saltanje na ironiju i vrijedjanje samo dokazuje koliko sam u pravu i koliki si podlac...Hitler je sklopio pakt sa Staljinom da ga zavara, jer je vec isplanirao da SSSR bude iduca meta, a kao sto svi znamo, zapadnjaci nisu ostavili Poljsku na cedilu, vec su objavili rat....dakle, lazi su jedino sto dolazi od tebe i to neprestano....i najzad, pruzi dokaze za svoju tvrdnju da su Britanci u prvoj nedelji Barbarose uputili pomoc SSSR-u, umesto sto ironises kao frustrirana domaćica....
Podlac ti je otac a ti gori od njega, ocekuujes da ti kazem gde sam pre 40-50 godina procitao da je prva pomoc SSSru u satorima i cebadima dosla u prvim danima Barbarose iz Engleske. Jeste Hitler sklopio pakt sa Rusima da ih zavara i dobije odresene ruke jer bi bez tog pakta napad na Poljsku izazvao neizbeznu intervenciju SSSR, Pooljska je predvorje Rusije a Hitlerove nade da ce zapadnjaci ostaviti Poljsku na cedilu nisu se ostvarile i poceo je svetski rat.

Podlac ti je otac a ti gori od njega, ocekuujes da ti kazem gde sam pre 40-50 godina procitao da je prva pomoc SSSru u satorima i cebadima dosla u prvim danima Barbarose iz Engleske. Jeste Hitler sklopio pakt sa Rusima da ih zavara i dobije odresene ruke jer bi bez tog pakta napad na Poljsku izazvao neizbeznu intervenciju SSSR, Pooljska je predvorje Rusije a Hitlerove nade da ce zapadnjaci ostaviti Poljsku na cedilu nisu se ostvarile i poceo je svetski rat.
Kad dolaze na red Kinezi i sindrom slabog prcanja

Украјински терористи ударили дроновима стамбену зграду у Саратову! Види ли неко овде војна постројења?!
А по чему се ово, осим размера, разликује од 11. септембра у САД?! Украјина је терористичка земља!

Украјински терористи ударили дроновима стамбену зграду у Саратову! Види ли неко овде војна постројења?!
А по чему се ово, осим размера, разликује од 11. септембра у САД?! Украјина је терористичка земља!
Čisti terorizam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back