Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
usred bela dana dron sa propelerom maksimalne brzine od 150 kilometara na sat stigo neometano do moskve i zabio se u kancelarije državne agencije za razvoj nuklearnog oružja

dok rusi pokušavaju hipersoničnim raketama da nekako probiju ukrajinsku PZO, ukrajinci im to rade tehnologijom iz 1932

Ovaj 21 vek je nekad bio naucna fantastika.prvi put kada sam video dron 99 mislio sam da je neka ptica,orao i to sam ga kroz dvogled gledao i samo mi bilo cudno sto ne mase krilima.trebalo mi sigurno skoro minut da ukapiram da nije ptica a ni avion.mislim znali smo i culi za njih ali jedno je da slusam a drugo da licno vidim i provalim.sutradan tek su nas bombardovali jer su verovatno procenjivali vrednost poloxaja i da li se isplati trositi pare da se ubiju par mucenika u nekoj sumi tamo negde.ovo sad kako te snime u roku od par minuta si gotov.i to nema veza dali si 100 m ili 50 km od fronta.strasno sve me jeza neka hvata.
Ali neke stvari se nikad nece promenit najvise me bilo strah da me zivog ne uhvate ovo cim ukrajinci se ovako ladno predaju i beze gotovi su i to ovo sada min 100 puta gore nego nama sto bilo.ajde videdo sam i dezertere i ljude u soku koji hoce da beze i paniku i ovo mi sve lici na kraj samo cekamo zvizduk koji ce to da oglasi.I da ovo mi sve lici ko de je neko prevario nekog da umesto njega izgubi glavu.

УПРАВО: Индија је претекла Кину и постала највећи купац нафте у Русији. :namcor: :klap:
Русима доволјно да снабдевају Индију и Кину са гасом и Нафтом ! Платиће ЕУ дебело своју глупу политику и уводјенје санкција
GV2vu-8WQAAgwwQ

Стижу извештаји о масовном руском ракетном и беспилотном удару на Украјину.

11 aвиона ТУ-95 испалило је своје ракете, у две салве.
6 авиона ТУ-22
Неколико СУ-57
До 20 Калибра долази из Црног мора.
9 МиГ-31 спремно за лансирање
Лансирање искандера са Крима
Ројеви дронова у ваздуху

Ово би могао бити један од највећих удара у рату.

🇺🇦 Експлозије су забележене у региону Винице

🇺🇦 У Кривом Рогу је забележена експлозија.

🇺🇦 Украјински медији јављају да је оштећен индустријски објекат у Полтавској области

🇺🇦 Пријављене експлозије у Харкову

🇺🇦 Још експлозија у Дњепропетровску

🇺🇦Експлозије у Кијеву, Харкову, Запорожју, Хмељницком
Samo rokaj

:ceka:

Командант украјинског ратног ваздухопловства Олешчук је дан раније показао снимак на коме се по фотографијама може утврдити да су у овом објекту стационирани ловци које су испоручиле Холандија и Данска.

IMG_20240826_114318_350.jpg

Izvor je ukrajinski AMK

Geolocirani snimci pokazuju da su ruske snage napredovale u šumama i dačama na periferiji Torecka i zauzele Terikon kod rudnika Pivnična.
Sada kada ruske snage imaju uzvišenje iznad Torecka, jurišne operacije na preostalu teritoriju van grada ići će mnogo brže. Očekujem da će ostatak šuma pasti u narednim danima, dok će Toretsk verovatno pasti za 3-4 nedelje.
Postoji još jedan Terikon u oblasti na koji su se ukrajinske snage verovatno povukle, tako da će ruske snage morati da zauzmu i ovo, da bi postigle kontrolu vatre nad istočnim stambenim delovima grada. Moguće je da će Ukrajina ovde pružiti pristojan otpor, kao što su to učinili na većem terikonu, sa kojeg su se povukli zbog opasnosti od opkoljavanja tamo stacioniranih ukrajinskih formacija.

GV5PNxhWoAAWY2o

УПРАВО: Индија је претекла Кину и постала највећи купац нафте у Русији. :namcor: :klap:
Русима доволјно да снабдевају Индију и Кину са гасом и Нафтом ! Платиће ЕУ дебело своју глупу политику и уводјенје санкција
GV2vu-8WQAAgwwQ
Već plaćaju

usred bela dana dron sa propelerom maksimalne brzine od 150 kilometara na sat stigo neometano do moskve i zabio se u kancelarije državne agencije za razvoj nuklearnog oružja

dok rusi pokušavaju hipersoničnim raketama da nekako probiju ukrajinsku PZO, ukrajinci im to rade tehnologijom iz 1932
Na snimku piše Saratov. To nije Moskva. To su dva različita grada.

Nista ne moze da ozari nase putiniste antihriste toliko u ovom ratu kao napadi na glavni grad Ukrajine Kijev...Oni jednostavno uzivaju u tim napadima u kojima gine dosta civila, jer se radi o najgusce naseljenom mestu...Da se oni pitaju i da je to moguce, oni bi da se to sravni sa zemljom..Medjutim Rusija nije u mogucnosti to da uradi, tako da ce ovaj napad proci i nastavice se tacno tamo gde se stalo sa isterivanjem aresora iz drzave...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back