LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.917
Skupa eskurzijaSudbina Ukro ekskurzije:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupa eskurzijaSudbina Ukro ekskurzije:
Staljin je razbio vermaht,zato su ga se plasili na zapaduZbog nevaljalaca kao Mao, Staljin, njihovih prirepaka i obozavaoca slicnih tebi.
Kako su samo propustili da pored Slezingera i Fergusona pomenu i tebe? Mozda zato sto kroz porez finansiras americki imperijalizam.Stvarno veruješ u to?
Q: Does the United States qualify as an empire?
A: While the United States has never officially identified itself and its territorial possessions as an empire, some commentators have referred to the country as such, including Max Boot, Arthur M. Schlesinger Jr., and Niall Ferguson.
https://en.wikipedia.org/wiki/American_imperialism
Od svog vrhunca 250 godina je trebalo Otomnsakoj imperiji da crkne a USA je jos uvek na vrhu sto opet ne znaci da to pravilo vazi i danas jer se sada sve desava mnogo brze.Amerika samu sebe ne vidi baš kao klasičnu imperiju, ali definitivno sebe smatra za neku vrstu imperije. ABC7 je američki medij, da ne bude zabune…
Pogledajte prilog 1598289
Valda je nekima postalo jasno ko tera klince u rat.115 zarobljenih ruskih klinaca u kurskoj oblasti početkom ukrajinske invazije vraćeno kućama.
Bila razmena, kažu 115 za 115, mada verujem da su Rusi dali više. Bitno da su regruti vraćeni.
Neznamo ti i ja koliki su gubici mozemo samo nagadjati. Kralem 2. sv. rata Rusi su takodje trosili daleko vise municije od Svaba a gubici su bili obrnuto proporcionalni. Ratovanje je vestina.Pomnoži ovo sa koeficijentom koji zavisi od broja ispaljenih ruskih granata i upotrebljenih dronova, uračunaj i udare VVS pa računaj…
Sve to imaju i Ukrajinci a nakon Drugog sv. rata frontovska artiljerija je daleko manjeg kalibra nego ranije i kazu da je efikasnija od one velikog kalibra,Šta misliš, koliko ljudi izgine od 50,000 artiljerijskih granata 15cm u slučaju da sa dronova imaš pregled bojišta i vršiš korekturu paljbe?
Eeee kad se opanaK POTPAPUCI, kada sam video njegove prve slike u javnosti rekao sam tadasnjoj zeni da taj jadnik jos nikada nije pojeo valjanu veceru ili rucak, malo kasnije se javio u ruskoj stampi neki njegov poznanik iz lenjingrada i obelodanio da je Volodja prilikom povlacenja iz Nemacke doneo polovno kupljenu ves masinu staru 20 godina znao sam ce lik da upropasti Rusiju.Zelenski je sluga zapada u dronjcima, a putin je slobodan i samostalan gospodin covek koji nosi italijansku jaknu od 11.000 eura i sat na ruci od 75.000 eura
Izgubili bi sve.Pa, verovatno nece ni oni dobiti sve...Ali da se nisu branili nebi dobili nista...
Ta cifra je presla milion sada. To ni oni vise ne kriju. Samo bojna negira , na korak su da seku vene..I vec dve godine traže 700 hiljada mobilisanih
Da,osiromaseni uranijumNemoj likovati nisu Ameri onakvi kako ih vi stipse zamisljate, jela si kao i ja doniranu americku hranu i imala koristi od njihovog milosrdja tokom dobrog dela svog zivota.
Вероватно си мислио на "жути сир и јаја и млеко у праху" од КЕР-а / садашњег УСАИД-а/, али си зато слушао на радију :" овде глас Америке, говори Грга Златопер", са његовим уњкавим гласом....зар не ?!Nemoj likovati nisu Ameri onakvi kako ih vi stipse zamisljate, jela si kao i ja doniranu americku hranu i imala koristi od njihovog milosrdja tokom dobrog dela svog zivota.
Tolike godine si natukao, no i dalje misliš da postoji nešto što se zove besplatni ručak.Nemoj likovati nisu Ameri onakvi kako ih vi stipse zamisljate, jela si kao i ja doniranu americku hranu i imala koristi od njihovog milosrdja tokom dobrog dela svog zivota.
I iz te polovne mašine nastao cirkon.Eeee kad se opanaK POTPAPUCI, kada sam video njegove prve slike u javnosti rekao sam tadasnjoj zeni da taj jadnik jos nikada nije pojeo valjanu veceru ili rucak, malo kasnije se javio u ruskoj stampi neki njegov poznanik iz lenjingrada i obelodanio da je Volodja prilikom povlacenja iz Nemacke doneo polovno kupljenu ves masinu staru 20 godina znao sam ce lik da upropasti Rusiju.

Izgubili bi BlackRock, a to je nedopustivo.Izgubili bi sve.

Prevodiš Braću Grimm u fušu.Hitler je izdigao nemacku vojnu moc stostruko, oizgradio armiju sa tisucama tenkova, borbenih zrakoplova, artiljeriju, mornaricu... I ondakj zahtevao da mu cehoslovacka da teritorij na kojoj je prema hitlerovim tvrdnjama zivelo vecinsko njemacko stanovnistvo na drevnim njemackim teritorijama, koje stanovnistvo je prema nacistima bilo obespravljeno, maltretirano, proganjano i trebalo ih je zastititi i vratiti matici njemackoj
Europa je pristala da da taj ustupak hitleru nadajuci se da je to kraj nacistickim zeljama, ali su se zeznuli i od toga je nastao svetski rat
Putin je izdigao rusku vojnu moc stostruko, izgradio armiju sa tisucama tenkova, borbenih zrakoplova, artiljeriju, mornaricu.. I onda trazio da mu ukrajina da teritorije na kojoj je prema putinovim tvrdnjama zivelo vecinsko rusko stanovnistvo na drevnim ruskim teritorijama, koje stanovnistvo je prema rusima bilo obespravljeno, maltretirano, proganjano i trebalo ih je zastititi i vratiti matici rusiji
Europa nece dozvoliti novog hitlera na kontinentu
Ova je izgleda budala No.1 in USAOtkad su ukapirali da im to samo učvršćuje vlast.
Nisu budale da ne uvide Staljinovu grešku.
Šta kaže Tramp, zašto ne valja Kamala