Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno veruješ u to?

Q: Does the United States qualify as an empire?

A: While the United States has never officially identified itself and its territorial possessions as an empire, some commentators have referred to the country as such, including Max Boot, Arthur M. Schlesinger Jr., and Niall Ferguson.

https://en.wikipedia.org/wiki/American_imperialism
Kako su samo propustili da pored Slezingera i Fergusona pomenu i tebe? Mozda zato sto kroz porez finansiras americki imperijalizam.

Amerika samu sebe ne vidi baš kao klasičnu imperiju, ali definitivno sebe smatra za neku vrstu imperije. ABC7 je američki medij, da ne bude zabune…

Pogledajte prilog 1598289
Od svog vrhunca 250 godina je trebalo Otomnsakoj imperiji da crkne a USA je jos uvek na vrhu sto opet ne znaci da to pravilo vazi i danas jer se sada sve desava mnogo brze.

Zelenski je sluga zapada u dronjcima, a putin je slobodan i samostalan gospodin covek koji nosi italijansku jaknu od 11.000 eura i sat na ruci od 75.000 eura
Eeee kad se opanaK POTPAPUCI, kada sam video njegove prve slike u javnosti rekao sam tadasnjoj zeni da taj jadnik jos nikada nije pojeo valjanu veceru ili rucak, malo kasnije se javio u ruskoj stampi neki njegov poznanik iz lenjingrada i obelodanio da je Volodja prilikom povlacenja iz Nemacke doneo polovno kupljenu ves masinu staru 20 godina znao sam ce lik da upropasti Rusiju.

Poslednja izmena:
Nemoj likovati nisu Ameri onakvi kako ih vi stipse zamisljate, jela si kao i ja doniranu americku hranu i imala koristi od njihovog milosrdja tokom dobrog dela svog zivota.
Вероватно си мислио на "жути сир и јаја и млеко у праху" од КЕР-а / садашњег УСАИД-а/, али си зато слушао на радију :" овде глас Америке, говори Грга Златопер", са његовим уњкавим гласом....зар не ?!

Nemoj likovati nisu Ameri onakvi kako ih vi stipse zamisljate, jela si kao i ja doniranu americku hranu i imala koristi od njihovog milosrdja tokom dobrog dela svog zivota.
Tolike godine si natukao, no i dalje misliš da postoji nešto što se zove besplatni ručak.

Nema toga, ne postoji.

A koga su Ameri pomagali, taj je to 3 puta pretplatio.

Eeee kad se opanaK POTPAPUCI, kada sam video njegove prve slike u javnosti rekao sam tadasnjoj zeni da taj jadnik jos nikada nije pojeo valjanu veceru ili rucak, malo kasnije se javio u ruskoj stampi neki njegov poznanik iz lenjingrada i obelodanio da je Volodja prilikom povlacenja iz Nemacke doneo polovno kupljenu ves masinu staru 20 godina znao sam ce lik da upropasti Rusiju.
I iz te polovne mašine nastao cirkon.

Što ti je vizionarstvo.

Rođeni vođa.

Car:)

Hitler je izdigao nemacku vojnu moc stostruko, oizgradio armiju sa tisucama tenkova, borbenih zrakoplova, artiljeriju, mornaricu... I ondakj zahtevao da mu cehoslovacka da teritorij na kojoj je prema hitlerovim tvrdnjama zivelo vecinsko njemacko stanovnistvo na drevnim njemackim teritorijama, koje stanovnistvo je prema nacistima bilo obespravljeno, maltretirano, proganjano i trebalo ih je zastititi i vratiti matici njemackoj
Europa je pristala da da taj ustupak hitleru nadajuci se da je to kraj nacistickim zeljama, ali su se zeznuli i od toga je nastao svetski rat

Putin je izdigao rusku vojnu moc stostruko, izgradio armiju sa tisucama tenkova, borbenih zrakoplova, artiljeriju, mornaricu.. I onda trazio da mu ukrajina da teritorije na kojoj je prema putinovim tvrdnjama zivelo vecinsko rusko stanovnistvo na drevnim ruskim teritorijama, koje stanovnistvo je prema rusima bilo obespravljeno, maltretirano, proganjano i trebalo ih je zastititi i vratiti matici rusiji
Europa nece dozvoliti novog hitlera na kontinentu
Prevodiš Braću Grimm u fušu.

Ajde bolje i to nego da prosiš pred crkvom.

Zapadni mediji priznaju da se Ukrajina opasno pretjerala svojim upadom u Kursk;
- Zapadni mediji tvrde da Rusija ne može koristiti klizne bombe u Kursku zbog loših "sustava za kontrolu zraka", međutim, klizne bombe se prvenstveno koriste za razbijanje teških utvrda za koje zapadni mediji priznaju da Ukrajina ne gradi u Kursku;
- Unatoč tvrdnjama da je ruski odgovor bio "nepovezan", ukrajinska operacija Kursk postala je prepreka, što ju je koštalo nepovratno izgubljenog teritorija duž stvarne crte kontakta;
- Što više teritorija Ukrajina pokušava zadržati u Kursku, to više vojnika i opreme mora odvratiti od stvarne linije kontakta;
- Izvješća zapadnih medija priznaju da je ruski napredak u Donbasu ubrzan od početka prodora Kurska;

- Ukrajina ne gradi onu vrstu utvrda potrebnu za dugoročno držanje Kurska, a zapadni dužnosnici/analitičari priznaju da je, kada Rusija dovede dovoljno pojačanja, iskorijenjivanje Ukrajine neizbježno;
- Američka vojna pomoć Ukrajini nastavlja se smanjivati, s najnovijim paketom koji sadrži iste artikle (bez navedenih količina) kao i prethodni paketi, što sugerira da SAD crpi iz svoje nedovoljne mjesečne proizvodnje;

Public oppinion;)

Zašto se vjeruje da je ponižavanje Rusije u zapadnom mišljenju važno Rusima? Sve što bi Rusima trebalo biti važno je realnost na terenu iu svakodnevnom životu.

To je sve što im je sada ostalo!
To je sjajna poanta! Ovo pokazuje da se sve ovo više odnosi na zapad nego na Rusiju ili čak Ukrajinu...Stvarno tužno
Vole filmove.
Izgled je sve za narcisa.
"Onaj koji se zadnji smije, najbolje se smije". Današnji nacisti će uskoro naučiti... brzo su naučili i oni iz 1940-ih!
Rusi se obično ne ponižavaju. Ne možete poniziti državu koja je prošla ono što su oni prošli zadnjih 40+ godina
1724566521009.png

Ovo nema puno veze s Ukrajinom!
Ono što se događa je da su SAD, Velika Britanija, Kanada i Poljska izbačene iz Rusije.
Drugim riječima, NATO nastavlja kušati vlastiti lijek.
Bravo Rusija.

Ipak pate oteti, novinari okupljeni Ukrajinci. Bez vode i hrane zarobljeni u Kursku.

Sve dok postoji USA zlo će postojati
Kao posramljeni kanadski 🇨🇦 građanin, slažem se.
Koža NATO-a je debela, traže još jednu sramotu u Aziji!!
1724566987449.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back