- Poruka
- 88.976
Ode donacija kao da je nije ni bilo:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj me nemoj
Amerika je demokracija samo na papiru. Njima veliki broj građana uopće nema nikakvo pravo glasa, a i ovi što glasaju ne odlučuju ništa, već sve ovisi o elektorima i njihovim glasovima. Sustav im je dvostranački, a na vlasti se već 100 godina izmjenjuju članovi dviju obitelji. Oni su čista nepatvorena plutokracija.
Gdje to piše? Čak i da je tako on to nije uradio.predsednik ima prava ali i obaveze
on kao vrhovni komandant vojske ne moze iznenada na svoju ruku i tajno preci granicu i otici u drugu drzavu
To ne sme ni obicni gradjanin a kamoli funkcioner
Svaka država na svetu zadovoljava definiciju oligarhije. Na slučaju Amerike su već rađene i ozbiljne sociološke i sociometrijske studije - zadovoljava sve kriterijume za oligarhiju.Америка је дуже од стотину година олигархија пресвучена представом посредне демократије.
Ukrajinac nije moj a Zaluzni je Rus.Šta lupaš, to je tvoj Ukr.
Ne lupaj, čiji je?Ukrajinac nije moj a Zaluzni je Rus.
Svo vreme ovde se provlaci neka poruka da zapad nemaljude i sa cim da ratuje ja ipak mislim da jos uvek nemadovoljno jak razloga da ratuje.Pročitaj šta sam napisao. Napisao sam : "više opreme", a ne bolje opreme.Kada bismo npr. mi imali 200 najsevremenijih tenkova na svetu, a da naspram nas stoje Liliputanci koji imaju 2000 tenkova koji su ozbiljno stari,ali ipak rade, 5 puta bih razmislio da li treba da se bijem sa njima
Hiljadu puta dosada je ovde pisano da je etnicki Rus a to sa jahtom ne mora biti istina, verovatno je samo zvaka za takve kao ti.Ne lupaj, čiji je?
Koja to valuta ima zlatnu podlogu?Ponavljaš lupetanje jer ti nisam prvi put odgovorio na tvoje gluposti
Briks će baratati samo sa valutama koje imaju podlogu u zlatu kako i treba
Svo vreme ovde se provlaci neka poruka da zapad nemaljude i sa cim da ratuje ja ipak mislim da jos uvek nemadovoljno jak razloga da ratuje.
Ukrajina pada za 3 dana su reci pentagona,ne Putina.Изволи па демантуј, али без класичних изговора, него логички. Замисли да неке друге две земље ратују, па онда рационално и без емоција.
Mislim kao i ti ratovali bi ako im zagusti kao i svi drugi narodi uostalom, ukrajinci ratuju zato sto im je gusto.Zaista misliš da bi se na zapadu skupile stotine hiljada vojnika spremnih da ginu ovako kao Ukrajinci i Rusi a da im nije zagustilo u sopstvenom dvorištu.
Ja iskreno sumnjam, uostalom pođi od sebe i ljudi koje znaš
Posteno je ali ruzno reci da su obojica kepeci.![]()
Plenki sila. Protiv njega ni kletve ni uroci ne pomažu.
Nego, ma koliko bio na strani Ukrajine, jel pošteno zvati Putina kepecom, a Zelenski Plenkiju ni do ramena?
bilo bi ružno reći da su obadvojica ljudiPosteno je ali ruzno reci da su obojica kepeci.
Ovi na slici traze zlato svako za svoj gros, industrijaska eksploatacija izgleda mnogo drugacije.
Dobar strelac pogodio vazduh.
Referendum na okupiranoj teritoriji.taj referendum nije bio legalan