Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.580
Da , ali ne pokrivaju naštancovanu količinu novcapa najvise zlata na svetu ima amerika, posle idu francuska, italija, njemacka
Razlika je enormna
To se zove mešetarenje i sad će to pući kao balon !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da , ali ne pokrivaju naštancovanu količinu novcapa najvise zlata na svetu ima amerika, posle idu francuska, italija, njemacka
Onda ćeš Rusima ljubiti noge što će svijet riješiti Banderaša.Komančima i Cherokeeima, koljačima, silovateljima, palikućama i ubojicama. I to ne bijelih doseljenika, nego drugih plemena. Ako su Ameri išta dobro napravili onda je istrebljenje te bagre na vrhu liste.
Nikome ja neću ljubiti noge. Ja priznam samo Boga i hrvatski Sabor.Onda ćeš Rusima ljubiti noge što će svijet riješiti Banderaša.
Ti si krenuo vraćati rusku zemlju, već si zaboravio?eto vidis ko je prvi poceo da otima zemlju tamo nekim plemenima.
pamti ovo kad sledeci put pozelis da spomenes amerikance i indijance
A Buzin ti kroji sudbinu.Nikome ja neću ljubiti noge. Ja priznam samo Boga i hrvatski Sabor.
e aj da razgledamo onda tu pravu vrednostDa , ali ne pokrivaju naštancovanu količinu novca
Razlika je enormna
To se zove mešetarenje i sad će to pući kao balon !
Koliko je tacno tih koji su osudjeni na 10-20 godina robije ili ipak karikirate kao po obicaju?da, ali za razliku od rusije gde se uhapseni osudi na 10-20 godina robije, u engleskoj su kazne od 400 funti do 3 mijeseca
Koliko rudnika ima Francuska?pa najvise zlata na svetu ima amerika, posle idu francuska, italija, njemacka
Spavaš li mirno Putine

Ma Rusiju nisu vidjeli niti na razglednici.Koliko je tacno tih koji su osudjeni na 10-20 godina robije ili ipak karikirate kao po obicaju?
prvi koji su oteli zemlju narodima koji su tamo ziveli su rusi sa sibiromTi si krenuo vraćati rusku zemlju, već si zaboravio?
Da ti nije nick name Joe?
Pa rekoh, kad čovjek radi daj mu još posla...ima toga za vratiti oho ho
Ja samo uživam u gin tonicu.
Pa povijest nam kazuje tko je naprednija civilizacija.prvi koji su oteli zemlju narodima koji su tamo ziveli su rusi sa sibirom
tek100 godina nakon toga je pocela kolonizacija amerike
Pošteno oteli i jedni i drugi, u čemu je problem? Šamarate se nekim američkim leftardskoliberalnim konceptima poput otimanja i genocida. Wtf? Jesmo Balkan ili pedheri? Tko jači taj kači, uvijek bilo i uvijek će biti.prvi koji su oteli zemlju narodima koji su tamo ziveli su rusi sa sibirom
tek100 godina nakon toga je pocela kolonizacija amerike
Impotencija.Vratila se ova povampirena baba koja jedino može ovlažit na kepecov egzibicionizam dok jaše na konju![]()

Suptilno pokazujes ljepotu demokratije. Ovi prekrizeni su vladali u zemljama cije stanovnici na izborima imaju mogucnost da promijene vlast. Za razliku od Rusije, nihovih vazala i saveznika.
Almost 6,000 Russians have been accused of discrediting the Russian Army since the invasion, according to OVD-Info, a rights group that tracks political repression. Of those, more than 2,000 cases are related to comments posted on social media, the group said.Koliko je tacno tih koji su osudjeni na 10-20 godina robije ili ipak karikirate kao po obicaju?
koliko naftenih nalazista ima srbija kad se voze toliki auti i celi gradovi se griju centralnim grijanjem na mazut?Koliko rudnika ima Francuska?
Putin se baš oznojio.Ово заузели неки сеоске задруге магацин са пољопривредним производима, па дижу заставу да се зна чији је сада кромпир и парадајз!![]()
Zelenski je za Putina Krešimir Ćosić![]()
Plenki sila. Protiv njega ni kletve ni uroci ne pomažu.
Nego, ma koliko bio na strani Ukrajine, jel pošteno zvati Putina kepecom, a Zelenski Plenkiju ni do ramena?

Ne znaš. Francuska nema niti jedan rudnik.koliko naftenih nalazista ima srbija kad se voze toliki auti i celi gradovi se griju centralnim grijanjem na mazut?