Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.312
Ruske trupe u centru Grodovke.
Zauzimanje Grodovke bi omogućilo napad na sam Pokrovsk
Zauzimanje Grodovke bi omogućilo napad na sam Pokrovsk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali se rusi za par sekundi ..Ponton se postavlja za par sati !
Kakva morončina !!!Budala
Kad ga je dron zatekao na otvorenom sklapao je ruke i molio da ga ne ubiju. Operater se smiliovao (možda je mislio i da se Ukrop predaje).
Uglavnom, kad se Uki dokopao tranšeje i pomislio da je bezbedan, pokazao je u pravcu drona srednji prst.
Kazna je bila drakonska i odmah je stigla
Ponton se postavlja za par sati !
Pa glupi ! Ofirali položaje za nešto što se za sat vremena nadomesti pontonom !Najmanje jedan ponton je postavljen i pre rušenja mosta
Da bi srušili most, Ukropi su izgubili 3 HIMARS-a, 3 Patriota i IRIS-T, HIMARSima su pravili rupe na mostu, a Patriotima i IRISom pokrivali avione
Poštena razmena
![]()
![]()
Ne znam gde ce biti koja konferencija, ali dok cekas, evo ti melodrama jedna da gledas i places dok ti prolazi vreme..možda će konferenciju da održi u moskvi
Dodati i onaj Su 24 kojeg je Iskander zguzio u trenutku dok su ga ukrcali raketama Storm ShadowNajmanje jedan ponton je postavljen i pre rušenja mosta
Da bi srušili most, Ukropi su izgubili 3 HIMARS-a, 3 Patriota i IRIS-T, HIMARSima su pravili rupe na mostu, a Patriotima i IRISom pokrivali avione
Poštena razmena
![]()
![]()
Ti zamišljaj ko ti brani !!!Zamislite da živite u jebenoj zemlji s blatnim cestama, bez WC-a i svi piju votku jer je život tako sranje.
Šalju svoje sinove u Ukrajinu gdje masovno ginu..
I još uvijek obožavaju botoksiranog vrtnog po patuljaka.
Spasena djeca...koju je kepec poturio pod topovsko meso![]()
UskoroУкрајински „Хероји“ пљачкају у Курску. Стрељали су невине цивиле. Украдена возила и спаљене куће за "забаву" Можда ће сада западне елите у ЕУСА-е које годинама финансирају ове криминалце схватити шта су они заправо