Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.397
Sa 16 godina možeš biti mobiliziran u Rusiji. U panici Putin šalje putlerjugend na frontu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izdajnice!Ja sam preko familijarne firme od 2014 prebacio u Poljsku do sada na hiljade ukrainaca i našao im posao tamo . Vratio se minoran broj ljudi uglavnom pred penzijom . Mladi ne verujem da će se vraćati u ukrainu
Spremite maramice
Strašan izvozni adut ruske vojske .
Treba ga imati svaka malo bolja afrička vojska..
Ti njemu verujes,strasno cudan snimak sa dosta nepravilnostiSpremite maramice
Blagi užas....Sa 16 godina možeš biti mobiliziran u Rusiji. U panici Putin šalje putlerjugend na frontu.
samo balkanski nacisti usrase handzar bratija i siptarija nisu skupili muda da im se pridruze ali mi znamo da su oni najveci ckapi na ovom svetuNacisti ostavljaju kosti na Ruskoj zemlji, baš kao i njjihovi preci 41-e
Ja sam čuo da peru svoja vozila blizu potoka šta ekološki nije prihvatljivo.U blizini Kurska Ukrajinci su počeli koristiti zapadno kemijsko oružje.
Strašne posljedice nakon prskanja ovog oružja, truju sve, uključujući žene i djecu.
И зар се то не односи пре свега на Русију која је 2022. године напала страну земљу уместо да се бави њеном економијом, неостаљинизмом, повећаним криминалом, корупцијом, сиромаштвом у којем је несумњиво међу првих десет у свету?Како пишу Турци, изненадна појава у Украјини тако великог броја застарелих ПВО система С-125 и ПВО система Точка-У је због чињенице да је Јерменија пренела своје резерве ПВО система и пројектила Украјини у замену за заштиту САД.
Према њиховим речима, неке од недавно испаљених ракета на Русију биле су јерменског порекла.©
„Чему се ту треба радовати? Боримо се у страној земљи, али не можемо да ослободимо своје територије“.
Ćega im ba?samo balkanski nacisti usrase handzar bratija i siptarija nisu skupili muda da im se pridruze ali mi znamo da su oni najveci ckapi na ovom svetu![]()
jedino vam ostalo da trolujete i mimujete nafo cheerleading girls
kako je ovaj kadirov jos uvek ziv zar nisu nafo cheerleaders rekle da mu je ostalo jos nekoliko nedelja zivota jos pre 6 meseci ?