Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово су посебне ситуације, чак ни ово чишћење терена није под министарством одбране ,не можеш тако стерилно гледати на рат.Граничар у миру и у рату су тотално различите сврхе.Руси су ово назвали противтерористичка операција, води је ФСБ и углавном национална гарда Росгвардија.То калкулисање их може коштати али просто не желе прихватити чињеницу да су у рату са Украјином.Разлози су углавном економске природе али како ствари стоје пре или после Русија ће морати војнички умарширати у Кијев а то значи рат у правом смислу ријечи.
ja koliko vidim negiraju stadij vlastite stvarnosti kao oboljeli od raka koji u određenom trenutku negira bolest....zadnji stadij je prihvaćanje stanja što ja vidim kao nuklearnu kataklizmu.

Rusi povukli vojsku iz Kaliningrada, Murmanska i područja uz finsku granicu, Bjelorusija na zahtjev šalje Rusima svoju tehniku.

Praktično je Putin demilitarizirao rusku granicu uz NATO, a tvrde da nato ratuje protiv Rusije i žele ju uništiti.
U deset dana raspalo se nekoliko smjerova ruske propagande i razotkrila se Nigerija sa atomskom bombom, ono što stručnjaci već duže tvrde sada je potvrđeno.

nemaju ni ukrajinci dovoljno ljudi...čitav front na jugo istoku im se urušava
...
Niu-York je pred padom i Ukrajina gleda u obrambenu situaciju u Donjecku koja se brzo mijenja. S velikim angažmanom u Kursku Ukrajina nema načina stabilizirati istok. Proukrajinski informativni prostor trebao bi biti jako zabrinut da će, ako na istoku krene nekakav razboj, sav “progres” u Kursku biti potpuno besmislen. Pretpostavljam da je situacija za Ukrajinu već prešla prijelomnu točku i zato je predanost u Kursku tako velika. Od travnja sam predviđao ofenzive prema Pokrovsku i oni su sada ~10 km od grada koji često nazivam "južnim Izjumom". Vitalno logističko središte koje opskrbljuje Ugledarsku frontu i pomaže konglomeratu Konstyantynivka-Slavyansk. Rat doseže kritičnu točku za koju sugeriram da dolazi već dugo vremena. Kredit gdje je kredit zbog, Ukrajina odgođena za nevjerojatnu količinu vremena.

1723716047507.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back