Добро, што си љут? Оно, дотични ликови из Актуелности имају нека имена и презимена, и имају неке чинове, и углавном су, слажем се, лелемуди, сем њих неколико који имају и чинове, и ратно искуство, и очешали су се о нивое командовања. И дотични ни приближно нису такви оптимисти као ти, пошто изгледа више верују својим очима, него Герасимову.
Са друге стране, ти си неки рандом лик на форуму који за себе тврди да је Мојсиловић, или Симовић, јел тако?
Него, ниси ти мени интересантан, јер се овде не ради о теби, или о мени. И није битно шта је мени ко рекао, него каква је тренутно ситуација.
Дакле, што рече неки од ликова из Актуелности, замисли зашто ми 99-те нисмо пустили Шиптаре да нам прођу на Кошарама и на Паштрику, па их тако мудро навукли и везали према приручнику? Да нам се троше и логистички исцрпљују јер морају преко Проклетија?
Углавном свако чудо за три дана, а овде је три дана прошло, а чудо се наставља. Ово је друго украјинско чудо истог типа, само је оно било на територији Украјине (оно кад су пре 2 године отерали Русе из зоне Харкова).
Шта мислиш, да ли је боље везати непријатеља на његовој територији, рушити његова насеља, терати га да евакуише своје становништо, него то радити на својој територији, за то очигледно неприпремљеној?
Сад, имамо сукоб вере, и чињеница. Са верницима се у принципу не расправљам, беспредметно је. Ти верујеш да они који командују руском војском нису идиоти и незналице. А мени чињенице говоре да дотични не раде свој посао како треба. Да ли су идиоти, незналице или издајници не знам, не познајем их, али посао очигледно не раде како треба.