- Poruka
- 22.361
A znamo da si to ti.Neko bas lupeta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znamo da si to ti.Neko bas lupeta
a sto da ne prepisuje, izgleda mi kao pismen covekNe mislis valda da ce Krstan prepisivati od nekog normalnog, nasla krpa zakrpu.
laufer iz filma Valter brani sarajevo?Nije, ustaše i balije, jer je Laufer dojavljivao dr Šešelju šta, kada i kako da piše i po takvim polupismenim lakrdijašima urniše ...
Udara botoksirani al po svojima i tvojimaNigde ne napisah odricanje od Ukrajine,govorio sam geografski,ne verski,ideoloski i topografski.
Ako proruske sagovornike zoves kremljobotovima i rusopatofilima zaista i nisi vredan neke sire diskusije.
Mi ne citamo bajke,ali vama na psihu opasno radi taj botoksirani kepec,jos komunista.
Zbog nepopularnosti Amerike simpatije moze dobiti a pomoc samo od onih koji joj sada pomazu S. Koreje i Irana a ne bih se cudio da ta pomoc prestane, ne daj boze da se uverimo.Ništa čudno. Samo Rusija ima vojnu moć da se nosi sa zlotvorima iz NATO pakta. I sami ona može da bude u otvorenom konvencionalnom sukobu sa njima i da i dalje normalno funkcioniše.
Svi ostali iz BRIKS-a nemaju taj luksuz, čak ni kada je reč o Kini.
Tako da Rusija može računati na simpatije i ekonomsku saradnju 2/3 sveta.
Međutim, za sada u vojnom sukobu sa NATO paktom ostaje sama. Ne ide joj ni u prilog trenutno da joj neko od važnih partnera iz globalnog juga bude na udaru ovih zlikovaca.
Južna Afrika je recimo po cenu sankcija Zapada htela dočekati Putina. Izbegnuto je odustajanje samih Rusa i Putina od posete. Biće vremena za Južnu Afriku.
ovi su ti sto krstare po kurskoj oblasti
Zaebo si se opet, rano ujutro one male crvene tabletice ne bele.Svako treba da radi u skladu sa zakonom i ustavom u pravnoj i demokratskoj državi. Ti to ne možeš da shvatiš, jer si dresiran da podržavaš one koji su na strani nepravde, laži i razvrata ... Meni se takve nakaze gade ....
Kakve veze greška u štampanju ima sa relevantnosti izvora?Zamisli da ti je u zivotu maksimalni domet da citiras polupismene debile koji pisu da nosaci aviona padaju u more, jer ne umeju funkcionalno da se koriste bar jednim stranim jezikom i prevedu kratku vest.
Samo ti ne moras to da zamisljas.
Tebe ritnuo novopotkovan konj u slepoocnicu ali ne brini posle sahrane obicno povredjenom bude bolje.Ujela te zmija? Nokautirao kengur?Napao dingo?
Sve dobro dođe za obranu od agresora.Pa kad tvoje Ukre naoružava 50 država, među kojima i takve sile kao što su BiH, Bugarska i Albanija….
Stižu prave stvari..
Doktor prava prevideo da Ukrajina nije bila nacisticka , da je samo mali broj Ukrajinaca podrzavao Nemce kao u svakoj drugo evropskoj zemlji a najveci deo naroda bio u Crvenoj armiji.
Па и сада та мањина влада Украјином, тј силом је отела власт у Кијеву и тера силом народ у погибију зарад туђих интереса, а против Братске Русије!Doktor prava prevideo da Ukrajina nije bila nacisticka , da je samo mali broj Ukrajinaca podrzavao Nemce kao u svakoj drugo evropskoj zemlji a najveci deo naroda bio u Crvenoj armiji.
DomoljUpče, proći će kao i sve ostalo.