Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Око 600 (200 и 300).
Малоумници!
Skupljaju ih….
Imaju i slagalice. Skupe u dzakove pa posle sastavljaju…

Bojna na aparatima
NAFO BAŠ PRDNUO U ČABAR

Prilozi

• IMG_4664.jpeg
    IMG_4664.jpeg
    281,4 KB · Pregleda: 14
Hteo sam vec da se preselim u Tursku na duze vreme ali zena ne dozvoljavi svaki put kad letim u Evropu prvo sletim u Istanbul pa onda dalje. Gde ti vidis da Australija propada? Nisam primetio nikakvo pogorsanje sem kada su u pitanju nekretnine ali to nema veze sa desavanjima u svetu vec politika investiranja u nekretnine umesto u ekonomiju, nema poreza na nekretnine sto navodi ljude da kupuju kuce pa je potraznja daleko veca od ponude pa viskove ne ubacuju u privredu.
Neko malo mjesto blizu Izmira, što bi vam falilo?

To nije odgovor na moje pitanje.

ovo su pitanja, ako ti je promaklo;)

Nego, tko ih je učinio izbjeglicma?

Što se dogodilo njihovim državama, Siriji, Iraku, Libiju da ti nesretnici moraju bježati iz razurušenih domova?
Asad, Sadam i Gadafi dugogodisnjim ebanjem u glavu tih naroda napravili ovo sranje ali se ne bezi samo iz navedenih bogath zemalja vec i iz drugih cija "kultura" omogucava despotu ala Putin izivljavanje bez odgovornosti, vidis da iz Rusije najbogatije zemlje na planeti takodje beze, mora postojati razlog. Necu vise odgovarati na pitanja kojima i sama znas odgovor.

Asad, Sadam i Gadafi dugogodisnjim ebanjem u glavu tih naroda napravili ovo sranje ali se ne bezi samo iz navedenih bogath zemalja vec i iz drugih cija "kultura" omogucava despotu ala Putin izivljavanje bez odgovornosti, vidis da iz Rusije najbogatije zemlje na planeti takodje beze, mora postojati razlog. Necu vise odgovarati na pitanja kojima i sama znas odgovor.
O životu u Libiji i pod Gadafijem znam jako puno jer mi je svekar tamo boravio 8 godina.
Sve te države su pod vlašću tih "diktatora" bila uređena i ekonomski stabilna društva.

Njihovim svrgavanjem, osim Assada, koje, gle slučajnosti, kao i u Ukrajini organizirao je Zapad.

Kaos u kojem se te države nalaze posljedica je zapadnih rovarenja.

To nije skoro 4. Ako si pismen.
upise se dete u treci razred, ali kad ga pitaju koji jem, on kaze drugi, jer sve dok ne zavrsi on nije treci razred
cudan vam taj ruski skolski sistem

pa cak i na fakultetu, upises drugu godinu i ne govoris da si student druge, vec prve sve dok ne zavrsis tu drugu godinu, onda mozes da priznas, pa upises trecu ali ne smes govoriti da si treca....

Мој бивши колега са супругом (обоје од скора у пензији) је купио стан у Турској. Тамо су преко лета, овде презиме и веома су задовољни и климом и храном и ценама у еврима.
Znam dobro sta i kako je u Turskoj bio sam tamo desetak puta ali kao sto rekoh neda zena dozvolu za preselenje, sada i nije vise tako povoljno kao ranije,cene stanova su se udvostrucile ako racunas u evrima, dolarima iako svuda pisu da treba sada kupovati dok im traje velika inflacija.

Nisu bezali dok ameri nisu umesali prste. A iz Rusije su bezali samo domaci izdajnici kada su shvatili da ih je amerika lagala…

Koja jeftina provokacija;)

@Dobro situirani gospodin, tuži ih...

Čekajući Putina: ‘Postoji samo jedna održiva opcija za okončanje rata u Ukrajini’​

M. O. ruj 03, 2024

Dvije i pol godine nakon početka ruske invazije na Ukrajinu, strategija Sjedinjenih Država za okončanje sukoba ostaje nepromijenjena, a naznaka pobjednika nema. Cilj Washingtona je nametnuti Rusiji dovoljno troškova kako bi predsjednik Vladimir Putin bio prisiljen prekinuti rat -piše Foreign Affairs. Ovaj pristup temelji se na uvjerenju da će Putin, suočen s neprekidnim pritiscima, odlučiti da daljnje vođenje rata nije u interesu Rusije.
Međutim, dokazi sugeriraju da Putin nije sklon mijenjanju svog stava prema Ukrajini. Njegov cilj ostaje spriječiti Ukrajinu da postane uporište Zapada koje bi moglo predstavljati prijetnju Rusiji.
Putin je uložio osobnu odgovornost u postizanje tog cilja, a čini se da je spreman platiti gotovo svaku cijenu kako bi osigurao da ga ostvari. Stoga, pokušaji Zapada da ga natjera na povlačenje mogu se pokazati uzaludnim.

O životu u Libiji i pod Gadafijem znam jako puno jer mi je svekar tamo boravio 8 godina.
Sve te države su pod vlašću tih "diktatora" bila uređena i ekonomski stabilna društva.

Njihovim svrgavanjem, osim Assada, koje, gle slučajnosti, kao i u Ukrajini organizirao je Zapad.

Kaos u kojem se te države nalaze posljedica je zapadnih rovarenja.
Neuredjene vukojebine sa ogromnim viskom novca koje su diktatori neodgovorno satirali .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back