dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.813
Sad će nastati haos, ovo je već drugo zborno mjesto ukrovermahta koje je pogođeno u par dana.
Uskoro se neće imati gdje sakriti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad će nastati haos, ovo je već drugo zborno mjesto ukrovermahta koje je pogođeno u par dana.
Skupljaju ih….Око 600 (200 и 300).
Малоумници!
Ne znači.znaci ceo svet je uz rusiju a protiv ukrajine
Malo pre toga je narkoman bio tuSad će nastati haos, ovo je već drugo zborno mjesto ukrovermahta koje je pogođeno u par dana.
Mora duplo da se racuna.Kako može jedna te ista godina biti istovremeno i druga i treća godina?
![]()
Americke baze i trupe su na Ruskoj granici. Nije obrnuto..Niko Rusima ui Kinezima ne gura prst u oko niti to moze oni sami stalno se kurobecaju nezadovoljni prvo samim sobom pa tek onda ovima koje si naveo. Niko im nije kriv sto kroz istoriju nisu sebi obezbedili bolji status.
Neko malo mjesto blizu Izmira, što bi vam falilo?Hteo sam vec da se preselim u Tursku na duze vreme ali zena ne dozvoljavi svaki put kad letim u Evropu prvo sletim u Istanbul pa onda dalje. Gde ti vidis da Australija propada? Nisam primetio nikakvo pogorsanje sem kada su u pitanju nekretnine ali to nema veze sa desavanjima u svetu vec politika investiranja u nekretnine umesto u ekonomiju, nema poreza na nekretnine sto navodi ljude da kupuju kuce pa je potraznja daleko veca od ponude pa viskove ne ubacuju u privredu.
To je visi nivo matematicke svesti. 2+2 , pa jos plus 10 i jos plus 10 je 4 , a moze da bude i 5 … kako kad ….Mora duplo da se racuna.
Kako drugacije da od 2022 do 2024 budu 4 godine.![]()
Asad, Sadam i Gadafi dugogodisnjim ebanjem u glavu tih naroda napravili ovo sranje ali se ne bezi samo iz navedenih bogath zemalja vec i iz drugih cija "kultura" omogucava despotu ala Putin izivljavanje bez odgovornosti, vidis da iz Rusije najbogatije zemlje na planeti takodje beze, mora postojati razlog. Necu vise odgovarati na pitanja kojima i sama znas odgovor.To nije odgovor na moje pitanje.
ovo su pitanja, ako ti je promaklo
Nego, tko ih je učinio izbjeglicma?
Što se dogodilo njihovim državama, Siriji, Iraku, Libiju da ti nesretnici moraju bježati iz razurušenih domova?
Ima ruskih igrača u UASad će nastati haos, ovo je već drugo zborno mjesto ukrovermahta koje je pogođeno u par dana.
toi ja kazem, vec skoro 4 godine veliki deo sveta se bori protiv ukrajine koja se prodala prljavom i pokvarenom zapaduNe znači.
Cijeli svijet se opire zapadnoj hegemoniji i pljački, a u Rusiji vide primjer kako to borbu provesti uspješno.
Ukrajina je nebitna, jer su budale.
Ona je dala svoj teritorij i stanovništvo Zapad za pohod u pljačku Rusije.
kad si se upiso recimo u treci razred, sta si govorio kad bi te pitali?Zar nije bilo 5? Ti si oduvek bio dobar u matematici, sve petice cujem….
O životu u Libiji i pod Gadafijem znam jako puno jer mi je svekar tamo boravio 8 godina.Asad, Sadam i Gadafi dugogodisnjim ebanjem u glavu tih naroda napravili ovo sranje ali se ne bezi samo iz navedenih bogath zemalja vec i iz drugih cija "kultura" omogucava despotu ala Putin izivljavanje bez odgovornosti, vidis da iz Rusije najbogatije zemlje na planeti takodje beze, mora postojati razlog. Necu vise odgovarati na pitanja kojima i sama znas odgovor.
upise se dete u treci razred, ali kad ga pitaju koji jem, on kaze drugi, jer sve dok ne zavrsi on nije treci razredTo nije skoro 4. Ako si pismen.
Ti nažalost ništa ne kažeš nego pokušavaš zamutiti vodu i infantilno provocirati.toi ja kazem, vec skoro 4 godine veliki deo sveta se bori protiv ukrajine koja se prodala prljavom i pokvarenom zapadu
Ne znam. Davno je to bilo. Sta si ti pricao? Da si srednja skola?kad si se upiso recimo u treci razred, sta si govorio kad bi te pitali?
da si jos u drugom??![]()
![]()
![]()
Znam dobro sta i kako je u Turskoj bio sam tamo desetak puta ali kao sto rekoh neda zena dozvolu za preselenje, sada i nije vise tako povoljno kao ranije,cene stanova su se udvostrucile ako racunas u evrima, dolarima iako svuda pisu da treba sada kupovati dok im traje velika inflacija.Мој бивши колега са супругом (обоје од скора у пензији) је купио стан у Турској. Тамо су преко лета, овде презиме и веома су задовољни и климом и храном и ценама у еврима.
Sigurno nije govorio da je skoro cetvrti razred.kad si se upiso recimo u treci razred, sta si govorio kad bi te pitali?
da si jos u drugom??![]()
![]()
![]()
Nisu bezali dok ameri nisu umesali prste. A iz Rusije su bezali samo domaci izdajnici kada su shvatili da ih je amerika lagala…Asad, Sadam i Gadafi dugogodisnjim ebanjem u glavu tih naroda napravili ovo sranje ali se ne bezi samo iz navedenih bogath zemalja vec i iz drugih cija "kultura" omogucava despotu ala Putin izivljavanje bez odgovornosti, vidis da iz Rusije najbogatije zemlje na planeti takodje beze, mora postojati razlog. Necu vise odgovarati na pitanja kojima i sama znas odgovor.
verovatnije je da ce da kaze uskoro idem u cetvrti nego vracam se u drugiSigurno nije govorio da je skoro cetvrti razred.
Dva-tri miloina ruskih izdajnika u Americi samo, kakva li je to zemlja koju svi izdaju?Nisu bezali dok ameri nisu umesali prste. A iz Rusije su bezali samo domaci izdajnici kada su shvatili da ih je amerika lagala…
Oni su spavači. Pretvaraju se.Dva-tri miloina ruskih izdajnika u Americi samo, kakva li je to zemlja koju svi izdaju?
Neuredjene vukojebine sa ogromnim viskom novca koje su diktatori neodgovorno satirali .O životu u Libiji i pod Gadafijem znam jako puno jer mi je svekar tamo boravio 8 godina.
Sve te države su pod vlašću tih "diktatora" bila uređena i ekonomski stabilna društva.
Njihovim svrgavanjem, osim Assada, koje, gle slučajnosti, kao i u Ukrajini organizirao je Zapad.
Kaos u kojem se te države nalaze posljedica je zapadnih rovarenja.