Staljin moze da igra samo khorumiSta bi jos trebali Ameri da urade da bi se Putin aktiviro, NATO im daje oruzje, lovu, obucavaju ih salju im ljude za opercije koje nisu sposobni sami izvesti, Staljin ne da se okrece nego igra kazacok u grobu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staljin moze da igra samo khorumiSta bi jos trebali Ameri da urade da bi se Putin aktiviro, NATO im daje oruzje, lovu, obucavaju ih salju im ljude za opercije koje nisu sposobni sami izvesti, Staljin ne da se okrece nego igra kazacok u grobu.
Ne trudi seJa to zbog tebe da shvatis koliko gresis.
Jasno je da to više nije specijalna vojna akcija Rusije na Ukrajinu
Sve više se ta vojna akcija pretvara u sukob Nato i Rusije , prakticno od samog pocetka
To sam ja rekao davno ..Bez Rusije i njenih energenata Nemci a i EU idu dole ..Sto je mozda i jedan od ciljeva Amera ..Samo treba pogledati GDP EU pre i danas u odnosu na Ameriku.. Pad je nekih 35-40%„Potrebna nam je široka mešavina energije <... > sa gasom iz Rusije, dragi prijatelji. Ovo je obezbedilo naš prosperitet.“
.
Dok je tvoj drogirani ped.er umislio da će da pobedi i da će NATO pakt zaratiti sa Rusijom bog njega. Ne znam ko je veća budala.Neko drugi je bio siguran u laku pobedu pa pokrenuo rat.
Da, važna je ta granica gde se nalazi meta.Gadjani su ciljevi vazni za Rusiju kao Kercki most sredstvima koje kontrolisu NATO strucnjaci. Rusima je kao vazno da li je cilj pre 2014 bio u Rusiji ili ne samo znaci da Rusi ne smeju odgovoriti NATO paktu. Izbegavanje rata sa NATO-om ruske strane je pozutivno i samo sam pomenuo Lakicevicu koji misli da Rusi jos nisu sprzili Ameriku samo zato sto su dobri i humani a ne zato sto bi i sami bili sprzeni.
Ne , ja sam na strani žrtve s ne brutalnog agresora.Samo navijač.
Koga briga šta Putin govori?Evo ključnih točaka iz Putinova intervjua za novine Onoodor, koji je dao prije svog posjeta Mongoliji:
SAD i Zapad već desetljećima nastoje steći punu kontrolu nad Ukrajinom, koja je postala adut u pregovaranju;
Nakon državnog udara 2014., neonacističke skupine počele su diktirati državnu politiku Ukrajine;
Mržnja prema svemu ruskom postala je službena ideologija u Ukrajini, a kanonsko pravoslavlje se tamo sada izravno zabranjuje;
Glavni uzrok trenutne tragedije u Ukrajini je smišljena antiruska politika kolektivnog Zapada, predvođena Sjedinjenim Državama;
Zapad je financirao nacionalističke i antiruske organizacije, promičući ideju da je Rusija navodno vječni neprijatelj Ukrajine;
Zapadne elite vide Ukrajinu kao alat u svojoj borbi protiv Rusije; Moskva je toga svjesna i nastavit će ispunjavati svoje ciljeve u okviru Posebne vojne operacije (SMO) kako bi osigurala sigurnost svojih građana;
Vodstvo Međunarodnog olimpijskog odbora (MOK), postupajući po nalogu kolektivnog Zapada, bezočno gazi olimpijske ideale;
Gotovo sve zapadne zemlje pokrenule su otvorenu kampanju protiv ruskih novinara.
️ Danas je šef države stigao u Kyzyl, glavni grad Tuve. Planirano je da Putin posjeti Srednju školu broj 20 koja nosi ime Heroja Otadžbine, gdje će održati otvorenu lekciju, kao i Predsjedničku kadetsku školu Kyzyl.
Osim toga, očekuje se da će predsjednik posjetiti najveći ruski budistički samostan "Tubten Shedrub Ling" i sastati se sa šefom republike.
никад ни била никаква оберација, већ је еугенисање наивне раје!Jasno je da to više nije specijalna vojna akcija Rusije na Ukrajinu
Sve više se ta vojna akcija pretvara u sukob Nato i Rusije , prakticno od samog pocetka
Te zarade su preniske za najobicnijeg sljakatora na zapadu.Ovo uopšte nije za pohvalu, iskreno ovo su čak i male plate kada se uporede sa platama u IT sektoru u SAD-u i EU.
Ako te nije briga, na pogresnoj si temiKoga briga šta Putin govori?
Ovo je ionako za internu upotrebu.
DA, upravo onako kako sam napisao. Ne postoji stampa, nego novinari, koji imaju svoje misljenje, ili pisu sa nekom agendom. Osim ovoga imas takodjer i masu novinara koji za novac ili iz osobnih ubjedjenja pisu proruske stavove.Jel ti u to stvarno vjeruješ ? Ti si teži slučaj nego što sam mislio . Postaviću link za video u kojem urednik Frankfurter Algemajne Cajtunga UDO ULFKOTTE pred kamerama priznaje da je već 25 godina američki plaćenik i da su većina novinara u svijetu plaćeni od CIA-e da lažu protiv Rusije . Zbog svog proameričkog pisanja proglašen je počasnim građaninom grada Oklahome . Njemački novinar se uplašio da svojim pisanjem doprinosi početku 3. svjetskog rata pa je o tom " slobodnom " evropskom novinarstvu napisao i knjigu .
Mda...sad je iskrsla i agenda...DA, upravo onako kako sam napisao. Ne postoji stampa, nego novinari, koji imaju svoje misljenje, ili pisu sa nekom agendom. Osim ovoga imas takodjer i masu novinara koji za novac pisu proruske stavove.
Taj je bio veci Rus od Petra Velikog a sve gruzijske igre zaboravio siguran sam.Staljin moze da igra samo khorumi
Nije ovo u Ukrajini palo sa neba . Prije ovog rata o Ukrajini nisam znao skoro ništa . Moram priznati da sam bio ubijeđen da je priča o ukrajinskom nacizmu ruska propaganda jer sam znao da da je 2. ukrajinski front oslobađao Beograd a da su četiri ukrajinska crvenoarmejca proglašena narodnim herojima Jugoslavije . General Ždanov koji ima ulicu u Beogradu je rođen u Kijevu . Kako sam više istraživao ukrajinsku istoriju dolazio sam do sve šokantnijih detalja . Nacizam je u Zapadnoj Ukrajini bio duboko ukorijenjen i to puno ranije nego što je počeo drugi svjetski rat . Sve je počelo unijaćenjem Rusa ( Rusini ) u dijelu sadašnje Zapadne Ukrajine koja je bila u jednom periodu bila pod okupacijom Velikog litvanskog vojvodstva . Poslije toga pod okupacijom Poljsko- Litvanskog kraljevstva a kasnije pod okupacijom Austrougarske ( Galicija ) . Upravo u tom dijelu je Lenjin stvorio i Ukrajinu i Ukrajince poslije Oktobarske revolucije . Stepan Bandera je bio samo posljedica katoličkog djelovanja u tom regionu . Ta prva Ukrajina je bila siromašna pa joj je Staljin pripajao bogate rudarske oblasti i oblasti uz Crno more . Zapad svjesno podržava nacizam u Ukrajini pa već 30 godina štampa nacističku literaturu u Kanadi i SAD koju šalju u Ukrajinu .Само се малчице зајебали и уништили прелепу и богати землју од 43 милона становника , Укри су се зајебали што су поверовали лажлјивом и дволичном западу
Колико мараш бити глуп .........................
Drogiran i *****, jesi pronicljiv .Dok je tvoj drogirani ped.er umislio da će da pobedi i da će NATO pakt zaratiti sa Rusijom bog njega. Ne znam ko je veća budala.
Ti ne kapiras nista ta izjava pre i posle 2014. je obicna floskula i pokazuje da Rusi cvikaju od velikog rata sto je potpuno normalno.Da, važna je ta granica gde se nalazi meta.
I Amerikanci (za sada) izbegavaju da isprovociraju Ruse gađajući ciljeve u Rusiji (u međunarodno priznatim granicama, kapiraš? Kapiraš ti q. moj.)
A nekako mi se čini i da izbegavaju napade krstarećim na kerčki most
Mada iskustvo govori da je Zelenko pre ili kasnije dobio sve šta je zatražio od NATO-a.