Omatorio si, a nisi stekao mudrost. Šta bi kod mene rekli, zabio si godine u gujicu.
Ovde se uopšte ne radi o količini štete koju mogu da nanesu Ukropi. Dronovi su opasniji po Ruse od Šadousa ili SCALPA. Lakše obaraaju krstareće nego dronove.
Da si u skladu sa svojim godinama stekao zrno mudrosti, shvatio bi o čemu se tu radi.
Zelenko je svestan da gubi rat i jedina nada da to pokuša da zaustavi je da pokrene Veliki rat tako šta će da pokrene direktan rat NATO - Rusija. NATO tehničari i specijalisti programiraju i navode Šadouse i SCALPove i to bi značilo da je NATO direktno napao Rusiju, šta je u stvari jedina crvena linija koju su postavili Rusi (iako vi lupetate razne gluposti o ruskim crvenim linijama). I u tom slučaju bi Rusi odgovorili direktno protv NATO-a, odnosno protiv one zemlje NATO pakta čiji tehničari su programirali Šadousa da pogodi cilj u Belgorodu ili negde drugo u Rusiji.
Kakav bi odgovor tačno bio, ne znam, ali su zapretili da bi u tom slučaju ruska meta bili vojni objekti te zemlje bilo gde na svetu, uključujući i objekte u samoj toj NATO zemlji.
Đuka moj pošteni, ovde se radi o pokušaju Zelenka da pokrene Svetski rat. Tip je sumanut, da ne kažem totalni ludak.