Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.179
Samo se ti nadaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se ti nadaj
Ko će koga ako neće svoj svogaUkrajinski lovac F-16 američke proizvodnje, oboren PVO sistemom Patriot takođe američke proizvodnje
Tokom masovnog raketnog napada 26. avgusta, ukrajinski lovac F-16 je slučajno oboren od strane sopstvenih snaga koristeći protivvazdušni raketni sistem Patriot.

Supervisoki IQ aviJona BRE, pardon, u pitanju je veštačka inteligencija ugrađena u svaki Game Changer BRE. Pitaj Frzzija.A ja mislio da Zapadni avioni imaju ugradjene sisteme da ne mogu oboriti svoje avione...
Kad ono...
Znaci ako ovaj "naš" frik AVtihrist po kolonijalnom zadatku uveze Rafale....mogu se oboriti Patriotom...sem naravno i Pancirom... ?
...
Kinezi podneli raport Bajdenu preko Salivena znaju oni red i poredak.

Shtovani kolega, to ti je ko i one JNA čizme sa šarafimaЗато што се баве рециклажом отпада.![]()

Dobro jutro shtovane kolege
Rusi oslobodili Karlovku
Patriot oborio Ef 16
Što bi neke shtovane kolege rekle, konačno da i Patriot obori nešto.
![]()
Aha, naravno da je istinita ova tvoja skraćena verzija koja piše u najnovijoj historijskoj čitanci u izdanju KHE (Klokan History Edit )!Pametnjakovicu mislis da su 50 000 Abhaza izbacli 250 hiljada Gruzijaca sa teritorije Gruzije bez pomoci Rusije a nakon toga postali mirovna snaga koja treba garantovati zateceno stanje.
hahahahahaha
ma eto skoro 4 godine koliko traje rat, ovde stalno neku putinofili se pravdaju kako nesto nisu rekli tada ili ondaJa se nisam raspravljao sa njim, samo sam mu govorio i citirao ga da on nije rekao ono sto je govorio da je rekao.
Сами Рафали не значе баш ништа, битна је пратећа опрема, а тешко да ће непријатељи да нам продају нешто што може да угрози Хрвате.hrvatijanci dobili 20 godina staro zelezo za razliku od srbije iako sam protiv kupovine rafala ali vucic ovim samo kupuje nasu neutralnost
To sto vi preskacete broj 3 zbog tugovanja od pada Treceg Rajha, ne znaci da broj 3 vise ne postoji za druge.ma eto skoro 4 godine koliko traje rat,
Citiraj, bas da vidim.ovde stalno neku putinofili se pravdaju kako nesto nisu rekli tada ili onda
Ne objasnjavas bas sve...Bog te sve moram da ti objasnjavam.
Objasni kao i sve drugo.Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-34.1004056/page-162#post-49298249

Putinove kratkovidosti, ocekivao dripac
nije njihov interes da se Putin siri jer budala ima moc
...za nekoga misle da je dripac i budala, to moze biti samo pozitivna stvar.Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-34.1004056/page-162#post-49298249
Не мора тако. Ја сам узимао пола броја веће, па обичне чарапе, па онда оне одличне вунене, чак и лети и само лебдиш у њима. Ја сам као извиђач поцепао два нова пара за цео војни рок.Shtovani kolega, to ti je ko i one JNA čizme sa šarafima
Ako zadužiš nove žuljevi ti ne ginu
![]()
Не буди циција, 10.U tu cast, da zaokruzimo na 5 godinu rata
Не мора тако. Ја сам узимао пола броја веће, па обичне чарапе, па онда оне одличне вунене, чак и лети и само лебдиш у њима. Ја сам као извиђач поцепао два нова пара за цео војни рок.

Jos jednom te pitam kako je 50 000 Abhaza uz nesto malo Dagestanaca proteralo 250 000 Gruzijaca i upitaj se kako su se Dagestanci i Rusi tamo nasli ako ne znas odgovor prebaci dogadjaje iz Donbasa i Luganska na Suhumi i videces potpunu podudartnost, sve sto sam napisao doznao sam iz prve ruke od Gruzijaca nekadasnjih stanovnika Abhazije kasnije izbeglica U Gruziji.Aha, naravno da je istinita ova tvoja skraćena verzija koja piše u najnovijoj historijskoj čitanci u izdanju KHE (Klokan History Edit )!
Evo ti malo šira zvanična verzija,naravno ako si spreman da pročitaš i želiš da nešto naučiš !
https://www.rtv.rs/hu/svet/istorija...-je-klupko-pocelo-da-se-zapetljava_77946.html
Jos jednom te pitam...Jos jednom te pitam...
...na osnovu cega tako mislis?!Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.
A u još poneke spadaju i ovi iz Baltičkih čivava ili ne?Njih takodje napisao sam jos poneke
Маркетиншки је неприхватљиво да Хеф 16 блебне о ледину