Ne, ti si rekao da se ratuje četiri godine već.znaci sad smo u trecoj godini rata i priblizava se cetvrta ko sto sam vas naucio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ti si rekao da se ratuje četiri godine već.znaci sad smo u trecoj godini rata i priblizava se cetvrta ko sto sam vas naucio
Uzima se sve u obzir i onda proverava.poceli ste da verujete sta kaze CIA i pentagon![]()
![]()
u 90% s;lucajeva sam rekao da je skoro cetvrta godina rata, a i da sam reko da se ratuje 4 godine nisam mnogo pogresio, za 4 meseca ulazimo u tu cetvrtu godinuNe, ti si rekao da se ratuje četiri godine već.
a kad cia ili pentagon kazu da ukrajina ima uspeha u ratu protiv rusije jel i to istina?Uzima se sve u obzir i onda proverava.
Dosta njihovih izvora se slaE sa stanjem na terenu, ali vase informacije su ko iz paralelnog univerzuma
Ma lažu te, ti vjeruješ da CIA i Pentagon govore istinu..CIA i Pentagon tvrde da Rusi imaju angazovano skoro 12-15 % svojih vojnih kapaciteta .. takodje kazu da su ruske rezerve i strateski magacini naoruzanja daleko veci od onoga sto su prikazivali u javnosti. Neki govore da su Rusi lagali da su smanjivali svoje zalihe koje su bili u obavezi smanjiti po sporazumima koje su imali sa Amerikancima. A izgleda da su i Amerikanci prekrsili te sporazume. Start 1 i Start 2 nisu jedini sporazumi koje su imali. Ima tu jos mnogo drugog… otuda prica da vec 2 fodinw Rusija nema municije, rakete..
a u stvarnosti jos nisu ni naceli rezerve.
Bice ovo duga jesen i jos duza zima
Za 4?u 90% s;lucajeva sam rekao da je skoro cetvrta godina rata, a i da sam reko da se ratuje 4 godine nisam mnogo pogresio, za 4 meseca ulazimo u tu cetvrtu godinu

Setimo se da su Rusi sa Čečenima ratovali više od 250 godina, sve dok ih nisu disciplinirali... Još je veliki L.N.Tolstoj u svom remek-delu "Rat i mir" pisao o tome ...Nacionalni mentalitet da vodi duge i iscrpljujuce ratove bez obzira na cenu i snagu neprijatelja.
Naravno, jer je to iskonska ruska sveta zemlja koju su okupirali nacisti i krvoločne hijene sa Zapada ....
rusi nemaju iskonske zemljeNaravno, jer je to iskonska ruska sveta zemlja koju su okupirali nacisti i krvoločne hijene sa Zapada ....
evo tvoj drug je napravio analizu koliko sam sta reko pa vidi prebroj ako umesNe, ti si rekao da se ratuje četiri godine već.
tako su lagali i kad su rusi zauzeli zaporozje pa nije nista bilo, lazu ti prljavi i pokvareni zapadnjaciРеактор Курске нуклеарне електране можда неће издржати удар ако буде погођен, онда је могуће ослобађање. Станица је изграђена на принципу конвенционалне (цивилне) зграде у којој се налази реактор, рекао је шеф ИАЕА Гроси.
Tesko tvojim ukucanima,jadni ljudievo tvoj drug je napravio analizu koliko sam sta reko pa vidi prebroj ako umes
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/page-273#post-49608793
Прва година беби је између рођења и првог рођендана.Pa prvi rodjendan = prva godina.
Kada je onda 2 godina, po tebi kada proslavljas 1 rodjendan.
Idi bre lalaj kasno je, jutro je pametnije od veceri.
bila.

rusi nemaju iskonske zemlje
Nevažno.nije ni ukrajinsko u rusiji
Gotovo je ...eto ih na Goliji koliko za nedelju dana doteraj se ih primis dostojno

Naravno, jer je to iskonska ruska sveta zemlja koju su okupirali nacisti i krvoločne hijene sa Zapada ....

Neće Rusija odmah propasti, SAD traže samo odgovarajućeg lika koji će biti bolji od Putina.САД очајнички покушавају да спрече распад Русије не дозвољавајући Украјини да користи западно оружје за ударе дубоко у Русији.
Зашто?
Јер ако Русија пропадне, неће бити непријатеља који би оправдао утицај САД и контролу над Европом.![]()
![]()
![]()
Pa da, napisao si "skoro četiri godine rata"evo tvoj drug je napravio analizu koliko sam sta reko pa vidi prebroj ako umes
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/page-273#post-49608793