LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.938
Ne možeš. jer samo ukrowermaht ima ekskluzivno pravo da na fotke postavljaJashta
Mogu i ja postaviti sliku uništenog hangara i napisati *evo dokaza za uništeni ef 16"
![]()
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš. jer samo ukrowermaht ima ekskluzivno pravo da na fotke postavljaJashta
Mogu i ja postaviti sliku uništenog hangara i napisati *evo dokaza za uništeni ef 16"
![]()
Upravo suprotno, što pišem imam i dokaza. U to su se uvjerili svi koji su sumnjali.Misliš ukrajinaca koji se predstavljaju kao Rusi? Kome ti više prodaješ šuplju priču, pa svi sa foruma znaju da si lažov.
+ simpatizer LGBT ideologijeMisliš ukrajinaca koji se predstavljaju kao Rusi? Kome ti više prodaješ šuplju priču, pa svi sa foruma znaju da si lažov.
Izgleda da i ti imas problem sa razumijevanjem napisanog....a ono sto sam napisao je vrlo jasno - tadašnja Evropa je ideološki i svaki drugi neprijatelj komunistickog SSSR-a....Staljin dela sa tom premisom u glavi, i sa njegovog aspekta to je sve opravdano i potrebno....ako ti i slični tebi, kojih je ovdje pun racku, ne mozes da shvatiš sta je napisano i o cemu govorim, onda je to isključivo tvoj problem...ubuduće prvo pitaj nekog pametnijeg da ti objasni, pa repliciraj, ili se okani corava posla, jer nisi sposoban za isti....Pravis se naivan ili ne znas za okupaciju trecine Finske, pribaltickih drzava i Poljske i odvodjenje u Sibir sa Hitlerovom dozvolom stotina hiljada ljudi i ubijanje do sada neutvdjenog broja vojnika i civila pre Barbarose i ko zna koliko bi jos pobili da ih Hitler nije napao, ipak je odsustvo stida prisutno kod tebe.
Pa pada već pola godine koliko ga spominjuZašto onda pada Toretsk?
Đe zapelo![]()
840 km kvadratnih Rusije po kontrolom Ukrajine...toliko su Rusi neto osvojili zadnja dvije godine.Sta se dogadja u Kursku? Nema klipova i izvjestaja.![]()
jos jedan pokazatelj da su nacisti.Ukrajinci se bore protiv komunista!
Puna podrška Ukrajincima!
Naravno ako je istinito.Jashta
![]()
Vi sve proglašavate maketamaNaravno ako je istinito.

Vidi,ja tebi još nisam napisao da izbegavaš istinu na ovakav način.Mušičariš,hvataš na forice.Jadno.Prilažeš neke stranice...Šta je ovo,kakav je ovo sajt?!U državi pobednici nad nacizmom se ne prašta koketiranje sa istim,nema toga.Na stranu činjenica da ga dižete iz mrtvih,vi obožavaoci tih "vrednosti".Neće proći,previše zla je doneo,previše....Nemoj da lažeš.
Putin dozvoljava da postoje nacisticki ruski vojnici.
Nemoj da lažeš.
https://www.rferl.org/a/russian-neo-nazis-fighting-ukraine/31871760.html
Sitni vez, temeljito...Pa pada već pola godine koliko ga spominju
Pa pada već pola godine koliko ga spominju
Gura komunizam danas kao gori od nacizma,okrece teme i na kraju pokusava da me ubedi da su komunisti izgubiliVidi,ja tebi još nisam napisao da izbegavaš istinu na ovakav način.Mušičariš,hvataš na forice.Jadno.Prilažeš neke stranice...Šta je ovo,kakav je ovo sajt?!U državi pobednici nad nacizmom se ne prašta koketiranje sa istim,nema toga.Na stranu činjenica da ga dižete iz mrtvih,vi obožavaoci tih "vrednosti".Neće proći,previše zla je doneo,previše....
Lancet udari i praktično se odbije jer hrpa balvana ne popušta. Dam ti satelitske slike uništenih hangara u kojima se vide ostaci aviona i to usporedi sa ruskim slikama s terena gdje se vidi da je u svakom hangaru avion.Vi sve proglašavate maketama
A od Su 34 i dalje 0 dokaza
![]()
Braniti Toretsk na X? Pa nisam Rus ili rusofil da mislim da se blesiranjem po internetu utječe na stvarnost.Sitni vez, temeljito...
kud ti se žuri? na tramvaj?
Pa što ne braniš Toretsk?
Bar na X-u?
Pusti Jakuba i njegove laži, moš ti sam bolje.
Hranite se objavama nekih slučajnih Twitteraša? Nisam znao da vam je tako teško što Rusija gubi rat.
Lancet udari i praktično se odbije jer hrpa balvana ne popušta.

Ne laže ko tvoj Čeh ali proukrjinski nastrojen.Hranite se objavama nekih slučajnih Twitteraša? Nisam znao da vam je tako teško što Rusija gubi rat.
Ne znam odakle je lik ali je očigledno na koju stranu naginje.Gura komunizam danas kao gori od nacizma,okrece teme i na kraju pokusava da me ubedi da su komunisti izgubili