Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravis se naivan ili ne znas za okupaciju trecine Finske, pribaltickih drzava i Poljske i odvodjenje u Sibir sa Hitlerovom dozvolom stotina hiljada ljudi i ubijanje do sada neutvdjenog broja vojnika i civila pre Barbarose i ko zna koliko bi jos pobili da ih Hitler nije napao, ipak je odsustvo stida prisutno kod tebe.
Izgleda da i ti imas problem sa razumijevanjem napisanog....a ono sto sam napisao je vrlo jasno - tadašnja Evropa je ideološki i svaki drugi neprijatelj komunistickog SSSR-a....Staljin dela sa tom premisom u glavi, i sa njegovog aspekta to je sve opravdano i potrebno....ako ti i slični tebi, kojih je ovdje pun racku, ne mozes da shvatiš sta je napisano i o cemu govorim, onda je to isključivo tvoj problem...ubuduće prvo pitaj nekog pametnijeg da ti objasni, pa repliciraj, ili se okani corava posla, jer nisi sposoban za isti....

U Ukrajini zimi neće biti struje 8-10 sati dnevno ako temperatura ostane ispod 10 stupnjeva ispod nule, rekao je Nagornjak, član Odbora Vrhovne rade za energetska pitanja

Precizirao je da je ovaj scenarij moguć u slučaju izostanka novih raketnih napada na energetsku infrastrukturu i "uspješne obnove dovoljnog volumena proizvodnje do zime".

Nemoj da lažeš.

Putin dozvoljava da postoje nacisticki ruski vojnici.

Nemoj da lažeš.
👇
https://www.rferl.org/a/russian-neo-nazis-fighting-ukraine/31871760.html
Vidi,ja tebi još nisam napisao da izbegavaš istinu na ovakav način.Mušičariš,hvataš na forice.Jadno.Prilažeš neke stranice...Šta je ovo,kakav je ovo sajt?!U državi pobednici nad nacizmom se ne prašta koketiranje sa istim,nema toga.Na stranu činjenica da ga dižete iz mrtvih,vi obožavaoci tih "vrednosti".Neće proći,previše zla je doneo,previše....

Vidi,ja tebi još nisam napisao da izbegavaš istinu na ovakav način.Mušičariš,hvataš na forice.Jadno.Prilažeš neke stranice...Šta je ovo,kakav je ovo sajt?!U državi pobednici nad nacizmom se ne prašta koketiranje sa istim,nema toga.Na stranu činjenica da ga dižete iz mrtvih,vi obožavaoci tih "vrednosti".Neće proći,previše zla je doneo,previše....
Gura komunizam danas kao gori od nacizma,okrece teme i na kraju pokusava da me ubedi da su komunisti izgubili

Hranite se objavama nekih slučajnih Twitteraša? Nisam znao da vam je tako teško što Rusija gubi rat.
Ne laže ko tvoj Čeh ali proukrjinski nastrojen.

Plače i istinski žali...

Napredovanje Rusa prema Pokrovsku me jako rastužuje 😢. Tijekom bitke za Avdiivku moje zalihe za bolničare 53. brigade prolazile su kroz (sada uništenu) poslovnicu Nove pošte koja se nalazila u ovom gradu. Imam hrpu slika i planirao sam jednodnevni posjet. Nadamo se da će orke moći zaustaviti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back