febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.879
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi li ovo uradio uz pomoć alatke fotopejnt?
ukrajina je pripojila sebi narodnu republiku kurskUkrajina nestaje. Pomiri se sa tim. Sto pre to prihvatis , bice ti lakse.
NAFO prdnuo u cabar

Dabome, samohodna maketa.Maketa, nema uobičajenih sekundarnih eksplozijama

Koje masakriranje Ukra, kaži:Maketa, nema uobičajenih sekundarnih eksplozijama
Pa dobro, koliko puta ćete postavljati jednu te istu sliku? Fetiš na leševe?Welcome to Kursk:
Ne lupetaj, niko od nas ovde nije prouzrokovao tvoje lične frustracije pa da mora da sluša gluposti.Koliko je ukrajinaca poginulo za 78 sela u Rusiji? Cetvorica?
Pa koliko ih je poginulo za 78 ruskih sela i 120 000 proteranih ljudi, stvarno pitam.?Ne lupetaj, niko od nas ovde nije prouzrokovao tvoje lične frustracije pa da mora da sluša gluposti.
Troluj ti, troluj, možda ti uspe da nekog iznerviraš.Pa koliko ih je poginulo za 78 ruskih sela i 120 000 proteranih ljudi, stvarno pitam.?
Hoces li nam reci koliko je poginulo Ukrajinskih vojnika za 78 sela i 120 000 proteranih ljudi?Troluj ti, troluj, možda ti uspe da nekog iznerviraš.
A lepo je sanjati, pa još ako uspeš da iznerviraš nekog svojim halucinacijama…
Pitaj svoje Ukre:Koliko je ukrajinaca poginulo za 78 sela u Rusiji? Cetvorica?
Vic iz Rusije ovih dana:
Putin, nakon 10 dana od katastrofe u Kursku, priziva Staljinov duh:
Staljin: "Što se desilo?”
Putin: “Nacisti su u Kursku! Moja vojska je potučena! Što da radim?"
Staljin: “Radi kao ja ‘43. Pošalji najbolje ukrajinske snage na front i traži oružje od SAD-a!”
Znaci 6....Ali posto ste ovu fotku izbacili 11 puta, znaci 66? Pa dobro, za toliku teritoriju i nije mnogo....Pitaj svoje Ukre:
Pogledajte prilog 1593430
Opet? Zar niste isto pisali već triput?Nisi pročitao da se u Moskvi podižu barikade? Informer ti nije javio?
Ovo je tvoje misljenje sa kojim se potpuno slazem.Бугари и храна! Па то ми не можемо ни да замислимо!
Заломило ми се да су ме Немци водили у Софију као локалног експерта пре нешто мање од двадесет година пошто су тада купили пола моје фирме, а већ су имали неколико својих фирми у Бугарској, па да се консултујемо и усагласимо колико можемо.
Њихов пољопривредни часопис је славио неку годишњицу, па су направили велики пријем и свака пољопривредна фирма која је нешто значила је послала најбоље што има.
Ништа слично нисам видео ни на филму ни у било којој кулинарској емисији - буквално од птице млека.
Бугарска је пољопривредна сила, једино ако у међувремену нису као ми успели нешто од тога да униште.

Ukr je sam tražio, i naravno našao.Ludilu nikada kraja.
Sedamdesetih i osamdesetih godina Moskovljani su trcali za strancima sa svakakvim pitanjima ne samo zbog kupovune "zvacki" Primeti sam takodje da su mnogo toplije obuceni od nas stranaca, zimogrozljiv narod.Misliš na period tzv. “Reformi”? Tad definitivno jesu.