Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rtfm:
A sad TIXI pati od nesanice :hahaha::hahaha:

1723478203335.png

Kako neće imati velikog značaja, imaće ogroman značaj.

Sada će Rusija prestati da razmatra mogućnost dogovora i ukinuće Ukrajinsku državu zauvek.

Malo li je?

Ne znam zašto se ne prezentuje cela rečenica, nego samo prvi deo.
"Bilo kakvi mirovni pregovori s Ukrajinom su nemogući sve dok ona vrši udare na civilno stanovništvo i preti nuklearnim elektranama."

Jesu pregovori nemogući, jer Zeleni Rajh nikad neće prestati sa napadima na civile, ali taj drugi deo rečenice ukazuje da je car i dalje mekan i bolećiv.

Poslednja izmena:
Ne znam zašto se ne prezentuje cela rečenica, nego samo prvi deo.
"Bilo kakvi mirovni pregovori s Ukrajinom su nemogući sve dok ona vrši udare na civilno stanovništvo i preti nuklearnim elektranama."

Jesu pregovori nemogući, jer Zeleni Rajh nikad neće prestati sa napadima na civile, ali taj drugi deo rečenice ukazuje da je car i dalje mekan i bolećiv.
Preempatičan. Ja da sam na njegovu mjestu, GB bi bila Little.

Još uvek ima velikih rupa u odbrani ..

није кукњава него ми је мука због овог лудог крвопролића

ја сам стварно мислио да ће ово бити готово за 1 годину у врх главе, на овај или на онај начин
умјесто тога постало је још горе
Bit ce jos gore ako se nešto drastično ne promeni ..Nato nece ustuktnuti a Rusi nemaju gde ..Tako da slavi Putina svako jutro kad ustanes jer je jedini koji je bar malo racionalan .. Jako teško ćemo se izvuci iz ovog sranja .. Niko vise sa nikim ne pregovara ne postoje veze uopšte niti ko ima neku izlaznu strategiju ..Tako da zaokiruzi Trampa na izvorima ,nema druge .

Bit ce jos gore ako se nešto drastično ne promeni ..Nato nece ustuktnuti a Rusi nemaju gde ..Tako da slavi Putina svako jutro kad ustanes jer je jedini koji je bar malo racionalan .. Jako teško ćemo se izvuci iz ovog sranja .. Niko vise sa nikim ne pregovara ne postoje veze uopšte niti ko ima neku izlaznu strategiju ..Tako da zaokiruzi Trampa na izvorima ,nema druge .
Izvorima Niagare ili Mississippia:think:

Rusi će kad tad morat ići na sve ili ništa.

Mislim da Putin više nema prostora za kompromis.

A NATO-u se žuri.

Bankrot kuca na vrata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back