febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.533

A sad TIXI pati od nesanice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi samo trebaju postat normalni, i pustit ćemo ih na miru.Okani se Srbije a Hrvatsku smesti i na Tibet ako ti to cini zadovoljstvo.
Kako neće imati velikog značaja, imaće ogroman značaj.
Sada će Rusija prestati da razmatra mogućnost dogovora i ukinuće Ukrajinsku državu zauvek.
Malo li je?
Gde mu je ovaj Bunker
Rusi samo trebaju postat normalni, i pustit ćemo ih na miru.
Zalosti tuzna kad " General " mora da stoji mirno pred PolkovnikomGde mu je ovaj Bunker
Iza Urala?
Kako je tebe lako razveselitiGotovo sad, pocela je SVO
Preempatičan. Ja da sam na njegovu mjestu, GB bi bila Little.Ne znam zašto se ne prezentuje cela rečenica, nego samo prvi deo.
"Bilo kakvi mirovni pregovori s Ukrajinom su nemogući sve dok ona vrši udare na civilno stanovništvo i preti nuklearnim elektranama."
Jesu pregovori nemogući, jer Zeleni Rajh nikad neće prestati sa napadima na civile, ali taj drugi deo rečenice ukazuje da je car i dalje mekan i bolećiv.
Bit ce jos gore ako se nešto drastično ne promeni ..Nato nece ustuktnuti a Rusi nemaju gde ..Tako da slavi Putina svako jutro kad ustanes jer je jedini koji je bar malo racionalan .. Jako teško ćemo se izvuci iz ovog sranja .. Niko vise sa nikim ne pregovara ne postoje veze uopšte niti ko ima neku izlaznu strategiju ..Tako da zaokiruzi Trampa na izvorima ,nema druge .није кукњава него ми је мука због овог лудог крвопролића
ја сам стварно мислио да ће ово бити готово за 1 годину у врх главе, на овај или на онај начин
умјесто тога постало је још горе
Izvorima Niagare ili MississippiaJoš uvek ima velikih rupa u odbrani ..
Bit ce jos gore ako se nešto drastično ne promeni ..Nato nece ustuktnuti a Rusi nemaju gde ..Tako da slavi Putina svako jutro kad ustanes jer je jedini koji je bar malo racionalan .. Jako teško ćemo se izvuci iz ovog sranja .. Niko vise sa nikim ne pregovara ne postoje veze uopšte niti ko ima neku izlaznu strategiju ..Tako da zaokiruzi Trampa na izvorima ,nema druge .
Русомомци почели да славе велике победе... Унутар Русијеmomci, šta ima u kursku? maca pojela jezik?![]()
Rusi će kad tad morat ići na sve ili ništa.Još uvek ima velikih rupa u odbrani ..
Bit ce jos gore ako se nešto drastično ne promeni ..Nato nece ustuktnuti a Rusi nemaju gde ..Tako da slavi Putina svako jutro kad ustanes jer je jedini koji je bar malo racionalan .. Jako teško ćemo se izvuci iz ovog sranja .. Niko vise sa nikim ne pregovara ne postoje veze uopšte niti ko ima neku izlaznu strategiju ..Tako da zaokiruzi Trampa na izvorima ,nema druge .
Nema drugog rešenja...ne bih voleo da se upotrebi u Ukrajini mada su počeli da me nerviraju koliko su tvrdoglavi pa me ne bi čudilo i da njih zvekne tako nešta.To je batina s dva kraja, ukrajincima je sad nuklearka u Kursku na dlanu, tako da obje strane mogu jedna drugu unesrećiti za sva vremena.
Први и други наставак ове теме су ризница незаборавних бисераA sad 3 godine kasnije sta nam ZEIKS16 misli o ukrajinskoj Armiji i jel funkcionise kao celina![]()
Pogledajte prilog 1592723
taj nam je umro. ne?A sad 3 godine kasnije sta nam ZEIKS16 misli o ukrajinskoj Armiji i jel funkcionise kao celina![]()
![]()
жив пао у руке Укримаtaj nam je umro. ne?
Boze sacuvaj....pa on je na braniku Belgoroda takav kapacitet moze puno doprinijet odbrani Majcice Rassijetaj nam je umro. ne?