Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubili bajkera gotov ratMalopre si kacio snimak star 2 godine
Ovo nije doba Napoleona i vreme WW2, malo si se zaglavio u vremenskoj kapsuli kao Adolf ******.Ne, to je planirao Napoleon, pa Hićo, pa sad vidimo i CIA...
No, znamo svi kako to završava.
S ruskom čizmom na izvoru zla.
fizicki jeste ali duhovno on zivi u svima namaPutin je umro pre nekoliko godina
Šta bi, dignuše li ga u zrakVidjeti ćemo uskoro.
Ovo je doba Putina,zelenski ce biti likvidiran pre ili kasnije.Ovo nije doba Napoleona i vreme WW2, malo si se zaglavio u vremenskoj kapsuli kao Adolf ******.
jesu li retardirani da nose francusku zastavu na rukavufrancuzi na ruskoj strani
...
Pogledajte prilog 1591879
French volunteers just spotted fighting for Russia against Ukraine in Kursk!

pred svaku kišu imam utisak da mi ovako glava izgleda… ne pomazu aspirini, ni madjije..
знамA joj ...Problem je demografija ,ogroman prostor , ekonomija koja mora to sve sa plati a I logistika ..Ne možeš gurnuti 2mil ljidi u rat a da ti ne zafali 2mil ljudi u privredi .. 1mil ekstra na plati plus za svakog napred ti treba jedno 6-8 ljudi u pozadini koji moraju da rade .. Realno ne mogu to da plate i vrlo brzo bi se našli u rupi Rusi su na nekom svom maksimunu odrzivog nacina ratovanja ..To je bio i cilj Amera da ih gurnu u trskove koje ne mogu platiti .
.
Prošao je voz za ta brza napredovanja to je kao i kod nas bilo aktuelno na pocetku kasnije je to teško..Znas to dobro i sam
Jbg ovaj popio metakpred svaku kišu imam utisak da mi ovako glava izgleda… ne pomazu aspirini, ni madjije..

čoek piše gluposti...prvoi osnovno rusija nije u ratu niti u ratnom stanju..možda ljudi ne znaju ali u ww2 ruske žene i djeca su radili po tvornicama na uralu...inače treba imati na umu...amerikanci su bacili atomsku na japan jer nisu htjeli milijunske žrtve...mislite da bi rusi htjeli milijunske žrtve...знам
али како објашњаваш да праве исте грешке и данас и на почетку?
са чим то објаснити
с чим објаснити уништење неког оружја а да неко није ни к. мрдно да то прикрије како је год могуће
vec peti put pobijaju sve ukrajinceRekao sam ja da su naredili da ne hvataju zarobljenike. Sve ce da pobiju.
како год, не би се ја надјачавао са Укримаčoek piše gluposti...prvoi osnovno rusija nije u ratu niti u ratnom stanju..možda ljudi ne znaju ali u ww2 ruske žene i djeca su radili po tvornicama na uralu...inače treba imati na umu...amerikanci su bacili atomsku na japan jer nisu htjeli milijunske žrtve...mislite da bi rusi htjeli milijunske žrtve...