Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.653
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi rusofiličari čekamo šta će konašenkov da rekne. Od njega pamet dobivamo. Tako da za sada situaciju ne komentarišemo.
Ej, a rat se nekad vodio oko Hostomelja i Buce
Izgleda da je ruska mecka busna ko sito
A planirali ste rat sa NATO ej, NATO
Pa vi ni mocnu Estoniju ne bi pobedili a ne Ukrajinu
Svasta biva u Sputnjik bajkama.Ruski oklop na americke tenkove. Sjajno…
NAFO prdnuo u cabar.
Rus pobedijo u 30 mesecu trodnevne svo.Ситуација у граду Суџа (око 5 хиљада становника) у Курској области, у чијој близини се настављају борбе, а сам град је под сталном ватром украјинских оружаних снага
KmeeeeeVojnici koji su upali na teritoriji Rusije, u oblasti Kurska su pod direktnim zapovjedništvom Kirila Budalova. Cilj je prije svega medijski, zainteresirati zapadnu javnost za rat, a to je potrebno da ista pritišće svoje vlade da i dalje finaciraju rat i Zelenskijeve trupe. Ovdašnji natofili nakon nekoliko dana šutnje su se digli iz depresije i osovili na zadnje noge... Pa Budalov usput javlja da je akcija "osobađanja" Krima već počela...
Situacija je teška za ruske trupe, Budalov možda igra na sve ili ništa... U Dombasu i dalje Rusi napreduju, ali mislim da je zaustavljanje i izbacivanje Budalovljevih specijalaca sa teritorija Rusije sada primarni zadatak za rusku vojsku. Ako u tome uspiju tijekom idućih dana, bit će to novi udarac Zelenskijevom Beriji/Himmleru Kirilu Budalovu.
Kakva je situacija prema ruskim izvorima u okolici Kurska?
https://t.me/intelslava/64527Bezanija Ruja se nastavlja
Evo cujemo da su Tik Tok Ceceni prvi pobegli ko kukavci
Takoe evo pet friskih
Slabo je to .... nista od Oskara
Poceli su da hvataju ukrajince. https://t.me/intelslava/64527
Bez brige , to su makete. Sta kaze bojna, koliko su daleko te makete od granice 5? 25 kilometara? 50 kilometara? @febo_chКурска област, разбијена колона оклопних возила Оружаних снага Украјине. Сви код Бандере.
e a kad su kretali u vojsku verovatno rekli drugarima “idem malo do granice, imaa samo da duvamo i da se izležavamo”. Kad ono ukri ih povataše u sred rusije