Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.122
Amerikanska konzerva otvorena. Jedino šta je preživelo se nakalemljene čelične ploče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su odredili na osnovu podataka iz 2022, sunovrat se nastavio i ubrzava...Русија преузела место Велике Британије у топ десет највећих индустријских земаља
Велика Британија испала је из топ десет земаља по индустријској производње, уступивши место Русији, наводи "Тајмс", позивајући се на организацију "Мејк УК", која обједињује компаније у индустријском сектору Велике Британије.
Према последњим информацијама, Британија је на 12 месту, што је за 4 позиције ниже у односу на претходну ранг листу. Њено место заузела је Русија.
На првом месту по индустријској производњи налази се Кина, док су на другом месту Сједињене Државе.
Ne znam, previše to lako gori.
Ne, ali ovo znači da je kapitulacija usraine blizu:uf, uf, uf... ovo znaci da su rusi pobedili u ratu ??
Lijte kiše ladne vode,Timofijevka
![]()
ko sto bi reko putin "eh da mi je da dozivim da vidim poraz ukrajine..."Ne, ali ovo znači da je kapitulacija usraine blizu:
Pomirisi pa ocjeniTo je nemacki Leopard 2 . Valjda vidis? Jel vidis ukrajinski zastavu sa strane? Pogledaj ponovo malo bolje.
NAFO prdnuo u cabar.
Imas link ili onako sam sebe tjesisU Maliju vec je stigla odmazda protiv islamista koji su napravili zasedu Malijskom konvoju u kome su bili i pripadnici Vagnera.
Potpuni masakar nad pripadnicima islamskih terorista. Helikopteri su odradili sjajan posao. Odmazda se nastavlja…
Taj film nećeš gledati.Vidim da si prilicno zabrinut
Od 1.januara iduce godine Srbija ulazi u centralni objedinjeni sistem placanja Satanistickim NATO eurom
Na duzi period sigurno ce biti ukinut dinar, i zaveden Euro zig zveri
Pritom neces ni imati papir samo digitalno sto ce neki apartcik u Briselu da koristi da zavrce mikro jaja tebi i @Берекин
Zato obojica imate decka iz Pro EU/NATO levice
Какогод, Русија све већа..шаг за шагом..ko sto bi reko putin "eh da mi je da dozivim da vidim poraz ukrajine..."
Ti sve vidis sa negativne strane, zasto su npr. Belgijanci dobri u tome a Englezi ne, beli i jedni i drugi, kinezi i ameri ne mogu da pariraju Tajvanu ako su cipovi u pitanju, Ameri beli a Kinezi i Tajvanci isti narod. Prosto neki narod razvije neka znanja bolje nego drugi.Uradili bi svakako da su Evropski dobrotvori hteli da ih nauče tome.
Opet se formira veliki kotao pa će ih deliti na manje.Timofijevka
![]()
Zamisli polunepismeni desetaru da si ti pametan.ko sto bi reko putin "eh da mi je da dozivim da vidim poraz ukrajine..."
i?Zamisli polunepismeni desetaru da si ti pametan.
2022 je bila veća nego 2024Какогод, Русија све већа..шаг за шагом..![]()
Ne ide ti izgleda?