Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RKC je od Poljaka napravila debile.Zla sudbina Poljaka slovenskih katolika, da se nadju izmedju pravoslavnih Ukrajinaca i Rusa, protestanskih Prusa i Austrijanaca velikh ljubitela slovenstva.
Preneo sam rezultate popisa iz novijeg vremena, a bilo ih je sigurno vise dok su bili pod Rusima.1.Polonizatorsko-revandikaciona kampanja 1919-1939.
2. U Poljskoj ima vise od 500.000 pravoslavnih. Po podacima Poljske pravoslavne crkve 800.000
3. Nije zgoreg da procitas nesto novo o temi koje si se uvatio ko pijan plota
Da NATO ne koristi Ukrajince kao kondome u pohodu na Rusiju, rat bi odavno bio gotov.da su osvojili kijev demilitarizovali bi ukrajinu za 48 sati
ali nisu uspeli da osvoje kijev pa sad su se zaglavili u dugotrajnom ratu koji ih devastira na svakom planu
И то оружје ћеш ти да носиш? Ја сам своје носио за времена и било је добро употребљено, докле год је могло.Iskorištavamo ovo vrijeme da se naoružamo do zuba![]()
Nisam vernik ali to me ne navodi da ismejavam Poljake niti bilo koje vernike bilo gde.RKC je od Poljaka napravila debile.
Nisam ni ja.Nisam vernik ali to me ne navodi da ismejavam Poljake niti bilo koje vernike bilo gde.
I meni uvijek zvuci tragikomicno kada dokazani kremljoboti kritiziraju demokratske procese u Ukrajini, a pisu hvalospjeve o Putinu koji je citavu opoziciju ili protjerao ili zatvorio u gulag ili fizicki likvidirao. Hvalospjevi o Kimu i Mulama u Iranu su takodjer targikomicni.Pored Putina koji je pravi pravcati diktator ti spominješ Zelenskog??
Kad su izbori u Ukrajni?I meni uvijek zvuci tragikomicno kada dokazani kremljoboti kritiziraju demokratske procese u Ukrajini, a pisu hvalospjeve o Putinu koji je citavu opoziciju ili protjerao ili zatvorio u gulag ili fizicki likvidirao. Hvalospjevi o Kimu i Mulama u Iranu su takodjer targikomicni.
Па ти си већ поробљен, која је разлика ко ти је робовласник?Bolje da planeta izgori nego da nas porobi kepec iz kremlja![]()
Pisem o trenutnom stanju, ne o vremenu kad su bili pod Rusima. Dakle, nisu "promili" u pitanju i nije 160000Preneo sam rezultate popisa iz novijeg vremena, a bilo ih je sigurno vise dok su bili pod Rusima.
A neki plaćaju za kremiranje u Srbiji