Boris T
Poznat
- Poruka
- 7.216
Рајинметал is heavy metal - pun intendeddemilitarizacija rusije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рајинметал is heavy metal - pun intendeddemilitarizacija rusije
А шта рећи о аутору горњег коментара који је аматерски "стручњак" за авијацију и аеродинамику али не познаје ниједан Њутнов закон. Како се ово зове осим блејање?Problem is NAFO trolls cannot even tell the difference between classified and classifieds, but that’s not that critical skill for these anyway, CNN & friends are there to tell them when to cheer and when to boo.
Ništa DomoljUpče, zašto ne odgovoriš na pitanje?GuzoljUbe šta te muči?
ali zato ih i imate po srbiji , a bgd ih je punRazumljivo bi bilo da nas napadne Albanija
Al nas napadaju Amerika, Francuska, Nemacka, Velika Britanija gde pri tom prakticno nijedan.njihov pripadnik ne zivi kod nas.
a oce li oni dogradivati taj zid
Opet ti ruski specijalciOpet ti dronovi..
Buumm.
Znači slažemo se da ovi otimaju.polako ukrajinu dovodi do prosjackoga stapa u vidu gubitka i teritorija
Pa koliko su im zla naneli kroz istoriju, ne čudi me ništa.Trebalo bi da znas da ljubav zna da boli poprilicno.
Bolelo i Cecene ali kad je prestalo da boli..........miline.
Pa pošto si napisao laž,nebi trebao dugo .Podrzavas istocne naciste...lepo...kao deda ti....
Test za Moda, da vidimo koliko ce dugo ostat upis![]()
Шта ће им цензус кад су добили аутоматско оружје и право да га користе на сваком ко им није симпатичан?Šta je sa izborima u Ukrajini gde desničari nisu prešli cenzus...
To ti je najbolji pokazatelj.
Može neko zlonameran da priča da Šešelj i Firer vode Srbiju, ali njihov fijasko na izborima ne mogu da naštimaju.
Al je zato forumska inkarnacija Borisa Trećeg prosto ekspert za balistiku, doduše matematika mu malo slabije ide pa su mu Keplerovi zakoni i Koriolosove zle sile i uticaji rotacije Zemlje na putanju svega što do cilja leti duže od par sekundi brznadežno izvan domašaja, kao i uostalom sve osim izvesnih geoplitickih fantazija.А шта рећи о аутору горњег коментара који је аматерски "стручњак" за авијацију и аеродинамику али не познаје ниједан Њутнов закон. Како се ово зове осим блејање?
Opet ti dronovi..
Buumm.
Opet ti dronovi ali u Rusiji..
Znači slažemo se da ovi otimaju.
Pa ja to pričam sve vreme.
Znači slažemo se da ovi otimaju.
Pa ja to pričam sve vreme.
Sizife, trik ponovljen dovoljan broj puta brzo prestane da daje rezultate.Sizif pažljivo bira na šta da odgovori, a kad ga nešto direktno pitaš to iskulira.
Pa koliko su im zla naneli kroz istoriju, ne čudi me ništa.
Al je zato forumska inkarnacija Borisa Trećeg prosto ekspert za balistiku, doduše matematika mu malo slabije ide pa su mu Keplerovi zakoni i Koriolosove zle sile i uticaji rotacije Zemlje na putanju svega što do cilja leti duže od par sekundi brznadežno izvan domašaja, kao i uostalom sve osim izvesnih geoplitickih fantazija.
Šta ovde dole piše Borise?
Pogledajte prilog 1580458