Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Раст у развоју руске технолошке криве заостаје за целим развијеним светом – од САД, од водећих земаља ЕУ, од Јапана, Кине. Ово није само моје лично мишљење, већ и мишљење људи који су повезаних са руском авијацијом. Дакле, сва ова прича о савременој руској авионици и технологији је жива илустрација анегдоте, где Брежњев, након што су Американци слетели на Месец, изјавио је да ће совјетски космонаути слетети на Сунце
Ricky Gervais Lol GIF

Ukrajinske specijalne brigade na drustvenim mrezama i svojim TG kanalima ne skrivaju razocarenje zbog neuspjelog atentana na Trumpa. Neki cak aludiraju na to da je sve bilo u organizaciji ukr. tajne sluzbe.
Rusi brzim upadima motorima osvajaju sela tako brzo da Ukrajinci ne stignu ni reagirati. Desetinama motor brzo predju teren, pri dolasku u selo odmah ih odbacuju i krecu i ciscenje objekata.
Iskander unistio jos jedan Himars (video)

Pa što nisu probali, šta misliš, genije

Zašto nije izvršen ni jedan jedini udaljeni udar na ruske ciljeve od strane NATO, isključivo proksi varijanta, uvali Ukrajincima pa neka oni gađaju

Dakle ni jedan jedini udar, normalno da postoji razlog zašto je tako

I onda dođe genije Boris i kaže 12+12 aviona sa nosača iz Sredozemlja završava rat za 2 nedelje.
Šta očekuješ, majke ti, aplauz i ovacije

Sledeći put uključi mozak i ne prosipaj se sa glupostima.
Не знам зашто си толико узнемирен. Већ сам објаснио да је овај сценарио строго војно теоретски, јер Русија нема конвенционални војни одговор и прибећи ће јединој опцији која јој је доступна, нуклеарној претњи. Не знам зашто ми приписујеш ову идеју када се о њој већ дуго расправља у интернет простору. За сузбијање руских предњих радарских и командних центара, заједно са јединицама за РЕБ, сасвим је довољно 24 борбена авиона, након чега ће руске фронтовске групе и техника бити уништене не само из ваздуха, већ и координисаним дејствима артиљерије. Ученик петог разреда би ово разумео без даљег објашњења. Али ти не можеш.

Vidjali smo kolateralnu stetu u raznim ratovima po svetu, greske se desavaju, jbga rat je, al ovo sto radi ruska avijacija Belgorodu, ovo je za anale
Ti i Feboslav ko neke babe ste z:D, sto prvo ne proveris izvor slike, Ukrajinski dron.

I ti kao izvlacis neki dalekosezni zakljucak koji nema veze sa vezom, idi bre gledaj fudbal tenis olimpijske igre malo oladi vijuge sta ces sutra da radis kad pregoris. :mrgreen:

https://www.go31.ru/news/proisshest...rodets-postradal-v-shebekine-posle-ataki-vsu/

Не знам зашто си толико узнемирен. Већ сам објаснио да је овај сценарио строго војно теоретски, јер Русија нема конвенционални војни одговор и прибећи ће јединој опцији која јој је доступна, нуклеарној претњи. Не знам зашто ми приписујеш ову идеју када се о њој већ дуго расправља у интернет простору. За сузбијање руских предњих радарских и командних центара, заједно са јединицама за РЕБ, сасвим је довољно 24 борбена авиона, након чега ће руске фронтовске групе и техника бити уништене не само из ваздуха, већ и координисаним дејствима артиљерије. Ученик петог разреда би ово разумео без даљег објашњења. Али ти не можеш.
Ovdje je već neko postavljao video gdje ruski vojni analitičar tvrdi da se Rusija ne bi dobro provela u konvencionalnom ratu sa NATO paktom.

Раст у развоју руске технолошке криве заостаје за целим развијеним светом – од САД, од водећих земаља ЕУ, од Јапана, Кине. Ово није само моје лично мишљење, већ и мишљење људи који су повезаних са руском авијацијом. Дакле, сва ова прича о савременој руској авионици и технологији је жива илустрација анегдоте, где Брежњев, након што су Американци слетели на Месец, изјавио је да ће совјетски космонаути слетети на Сунце
:hahaha: :rotf:

Zasto se bojis?!

Interesi USA su interesi USA, cije ime stoji na vratima Ovlanog kabineta nema nikakve veze sa tim

Ko je Predsednik USA je beskonacno mnogo vazno za unutrasnja pitanja USA. Za sve ostale van granica US, to je gotovo nebitno. Bitan je samo interes USA.

Ili mozda mislis da su Predsednik Bajden zadnje 3.5 godine, a pre njega Predsednik Tramp 4 godine, a pre njega Obama dva mandata, sva trojica naoruzavali Ukrajinu jer.... Im je to licni hedonizam? Mislis da je ijedan od njih znao gde je Bahmut, gde je Belgorod?

Ko je naoruzavao Ukrajinu za rat, spremao ih za EU, za NATO pre Bajdena?

Jel Tramp mozda smenio Viktoriju Nuland i ceo spoljnopoliticki tim? Jel joj zabranio da pumpa Ukrajinu opremom i oruzjem?
Ne lupetaj, Nulandovka je najurena čim je Tramp došao pa ju je Bajden vratio.

Patata ima tendenciju da zaključke donosi strogo na osnovu svojih želja i verovanja, vruć krompirić BRE.

Pa i liči na nešto što bi "izmozgalo" par dokonih internet "eksperata".

E sada, što nema blage veze sa mozgom to je već drugi par rukavica.

Strogo vojno teoretski ne mogu ti opisati koliko je boldirano teška glupost.
Batali čoveče ne ide ti, samo se blamiraš, ali ako te toliko čini srećnom idiotska priča o 24 aviona koji rešavaju rusku armiju slobodno uživaj u svojoj pričici za laku noć.

Ja se samo iskreno nadam da nećemo biti u prilici da uživo gledamo u kolikoj si zabludi i ti i ti stručnjaci koje si citirao sa ovim imbecilnim planom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back