Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.200
Ravna zemlja i haarp pastoje koliko i deda mraz.Vidi, tvoji postovi, postovi velike vecine forumasa
I postovi Ravna Zemlja i HAARP sa Golije su neuporedivi
I to znas i sam vrlo dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ravna zemlja i haarp pastoje koliko i deda mraz.Vidi, tvoji postovi, postovi velike vecine forumasa
I postovi Ravna Zemlja i HAARP sa Golije su neuporedivi
I to znas i sam vrlo dobro
СУ-57 је ушао у масовну производњу пре 2 године – дакле, већ када је F-22 скоро дошао до „end of life“ и већ је служио 25 година! Истовремено, СУ-57 је само лош покушај да се копира дизајн F-22, док су „стелт" могућности минималне, а композитни материјали готово да и нема. Додајући да је пре годину дана пао и један од најкоришћенијих прототипова за тестирање, Су-57 више нико не занима, нови мотор је пројекат који траје већ 5 година и наравно то се неће решити дуго. Овај авион никоме није потребан, па ни главни спољни спонзори руске ваздухопловне индустрије – Индија. Шта онда рећи о пројекту који је после 20 година произвео 15 авиона.F22 nema nikakve sanse protiv SU57.
SU57 je dizajniran i pravljen prvenstveno za borbu protiv F22 i F35.
Sa druge strane , u vazduhu F22 nece naleteti na SU27 vec na SU 35 ili SU 30, ne daj Boze na SU 37 koji su superiorniji u odnosu na F22. F 35 necu ni da pominjem jer je totalni promasaj od aviona.
Inace francuski piloti su sa rafalima u vazdusnim duelima unistili F22 , bukvalno je prdnuo u cabar. A F22 je daleko bolji od F35.
SU 30 MKI, SU35, SU37 i SU57 imaju pored F22 motore sa dvodimenzionalnim vektorisanim potiskom.
To su jedini avioni na svetu koji to imaju.
Ruski su bolji od americkih. To nema rasprave.
I da dodam, SU 57 se za razliku od F22 dokazao na bojnom polju…
Pa to ti pricam, sta cekaju. Razbucaju ruse, i eto im sva ruska bogatstva. Sta ih sprecava?Негде сам писао – само једну ударну групу носача авиона, на пример 4 групе – са 12 авиона F-35 и 12 F/А-18 . Рат ће бити готов за 2 недеље. Дислокација негде у Егејском мору или Дарданелима. Привремене поправне базе у Румунији. Оперативна зона Днипро – Харков – удаљеност од циљева око 150 - 200 км без уласка у домет руске ПВО. Тип муниције: AGM-158 JASSM, AGM-88G, JDAM-ER.
Prica je bila o avionima. A asto ako su njihovi avioni toliko superiorniji od ruskih ne ulete i zavrse poso to je bilo pitanje.zasto bi Amerika uletala kad joj ruske rakete ne cine nikakvu stetu dok od americkih ginu Rusi njima ovakav razvoj dogadjaja odgovara, Ukrajince ko ****, Rusi su ti koji treba da ulete.
Ako je Oklahoma u Belgiji, onda je u Belgiji.hmm, zar on nije rodjen u belgiji....
I ne samo golijas imamo tu i " ratnog " fotoreportera iz BahmutaKazi nam, iz tvog iskustva, koliko onoga sto Tixoglu prenese tu, za koliko se utvrdi da je istina/laz, po tvojoj proceni odokativno?
Ja bi rekao oko 90% lazi, a mozda i 90+
Da ne pominjem pocetak rata, pa su se i rusofilski forumasi ogradjivali od njega jer je na video snimke gde kolona oklopnjaka izroka neku random babu i dedu topom od 30mm, na to je pisao rokaj kokaj i kacio vatromete
Evo ti forumasi nek svedoce, ako nisi tada pratio temu, vecina ovde zna to da je tako radio
Znam da ti se smuci kad me vidis,al nesto me zaboleI ne samo golijas imamo tu i " ratnog " fotoreportera iz Bahmuta![]()
Plase svetskog rata i A-bombi tudjih i svojih ili mozda ne vide neki svoj interes u tome.Prica je bila o avionima. A asto ako su njihovi avioni toliko superiorniji od ruskih ne ulete i zavrse poso to je bilo pitanje.
Na osnovu cega tako "mislis"?Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime
Ja mislio zajebancija. Kad pogledam vesti kad ono......CIA je upravo izabrala Trampa
Pokušala je da ga ubije.
Da su imali drončić za nadgledanje, videli bi ga.Ja mislio zajebancija. Kad pogledam vesti kad ono......
Ocekivano. Samo nisam ocekivao jos.
Nego kaze u uvo ga pogodili, sto li se seth Vuka......![]()
Мислим да си схватио да не причам џабе, а чак и ако ти се чини да је ово врло теоретски, замолићу да ми објасниш зашто мислиш да је ово лупетање. Сваки лет може лансирати до 4 тоне прецизне муниције на разне циљеве од стратешког значаја као што су радари, командна места и тешки ракетни бацачи. Дневно је могуће око 50-60 авиополитанија. То значи да око 200 тона муниције погађа циљеве сваког дана, а ваздушна ударна група је изван домета непријатељске ПВО. "Крај игре" подразумева се да ће Руси пре или касније бити принуђени да се повуку из спорних подручја. Или мислиш да они имају нешто да понуде осим нуклеарне претње? Наравно управо због тога до ове операције још није дошло.