хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.288
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био би изазов његова психолошка процена овлашћених психолога и психијатара! Мада сам нестручан ценим да је изнад "идиота" и "имбецила", али негде на нивоу „кретена“ (IQ = 51–70). Такве особе могу да се образују, али могу стећи неке једноставне навике и споразумевати се оскудним речником и говором. И сигурно није могао да прескочи козлић у школи.Šef spoljnih poslova EU-a Joseph Borrell upravo je uvredio milione Afrikanaca asocirajući im da su intelektualno inferiorni jer podržavaju Putina.
Kako rasistički. Ovakvi komentari samo će još više povećati Putinovu popularnost u Africi!
Idemo dalje !!!!Саопштено је да су Оружане снаге Русије стигле до предграђа стратешки важног села Воздвиженка у ДНР.
Ако падне, биће пресечен аутопут Покровск-Константиновка, који је кључан за Оружане снаге Украјине.
Ne videh da si napisao da nagadjas.Ja eto nagadjam ali si ti odredio na koga se odnosi kritika zbog ubijanja dece Putinu u lice nasred Moskve, dobro je sto ti postojis i pises ovde inace ne bi smo znali u kakvom svetu zivimo.
Да поновим:
In a week, Russia destroyed 7 American “HIMARS” and foreign operators , 2 “Patriot” launchers, 3 “HAWK” launchers and 4 launchers with the S-300 radar,” Konashenkov from the Russian Ministry of Defense.
Vidim niko te ne pita. Ajd ja cu.1600 кг није маса ракете, већ маса бојеве главе у ТНТ еквиваленту. Фугасна (Hе) бојева глава Кh 101 је око 400 кг. Друга бојева глава је касетна, али не знамо да ли је ова ракета имала кастену бојеву главу, коју субмуницију и на којој висини је детонирала. Дакле, 400 кг тренутно одговара степену разарења. Зграда је монолитна цигла + бетон и арматура.
Pa kome jevadio zub sunce ti poljubim kad onoliko "krvi".......Али касније се испоставило да звезда емисије уопште није хирург, већ зубар...
Ne,ne mislim da je to onako sporta radi,to ima veze sa poznatim zapadnim alatima koji se primenjuju gde god se to može,a u malim državama se može,jer su male i samim tim i slabašne.Radi se o ucenjivanju,lažnim obećanjima i diktatu.Ako ne igraš po njihovoj muzici izazivaju nemire u tvojoj državi,ruše ti ekonomiju,instaliraju svoje poslušnike.Naravno,istorija zapadnih država je isključivo razbojnička i vekovima su krali,otimali,akumulirali to bogatstvo i naravno,napredovali u svim sferama.Kada sa takvom aždajom imaš posla onda gledaš da prođeš što bezbolnije pa i da uđeš u savez sa istom,samo da bude mir i da narod ima što mu treba.Primera je mnogo.Eto,rasturili su bivšu SFRJ,razbili nas na male državice,male teritorije,male ekonomije,i sada nam glume dobrotvore i kao nas nešto pomažu,usput nas ucenjujući da uradimo ono da bi dobili ovo,ako to ne uradimo onda ide blokada sredstava,sankcije,nemiri i sve po redu.Već viđeno.Majstori su u manipulaciji i zato se neke države i odluče da sa djavolom tikve sade.M?Reci?Razlika kao oko i dupe, manje zemlje hrle da udju u zapadne asocijacije dok iz onih rusko komunistickih svi pobegli glavom bez obzira bas zapadnjacima, mislis da je to onako sporta radi?
jako si emotivanZnači Rusi su ga puno brže uništili nego što sam mislio.
Shokiran sam
![]()
Ko dominira?SvaštaSad zamisli sustav koji si može dozvoliti ovakvog dementnog starca na čelu, i opet dominira planetom![]()
Dominiraju, kao u Avganistanu, Siriji ili bilo kojoj afričkoj državi.Sad zamisli sustav koji si može dozvoliti ovakvog dementnog starca na čelu, i opet dominira planetom![]()
Srusiti branu i potopiti Kijev,ima jos opcija pre nuke,iako mislim da bi ta krajnja bila mesanjem poljske u rat po varsavi opomena.Baš gledam koji ukrajinski grad bi bio idealan za atomsku bombu. Hmeljnicki se čini idealan, 280 hiljada. Ni prevelik ni premalen. Valjda bi onda potpisali kapitulaciju ili druga bomba, treća. Krivi Rog, Lavov... Šteta je Kijeva.
Pa će da piše na Vikipediji: "Ruski zvanični stav glasi da je do atomskog bombardovanja moralo doći jer bi nastavak posljedica specijalne vojne operacije uzeo prevelike žrtve. Do tada je poginulo već oko 200.000 ruskih vojnika. Ukrajinske trupe su grčevito branile svaki pedalj zemlje sa svim mogućim sredstvima, a civilne žrtve su bile sve veće.
Do predsjednika Putina došle su procjene da bi nastavak SVO mogao koštati života oko pola miliona ruskih vojnika i još više ukrajinskih civila, sa obzirom na moguću bitku za Kijev i žestinu tamošnjih borbi sa početka SVO.
Kako ne bih bio, kad vidim kojom brzinom nestaju Abramsi, Leopardi, Patrioti, Himarsi i dr. neuništiva zapadna oružjajako si emotivan