Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Belousov, ministar odbrane koga je Putin nedavno imenovao kada je smenio Sojgua

Objavio da je otkrio, do sada, kradju najmanje 127 milijardi americkih dolara iz budzeta ministarstva odbrane Rusije

Pokojni Jevgenij Progozin je davno rekao istinu. Ni jednu rec nikad niko nije demantovao.
Nuland-Official-Photo.jpg

Sta mislite, za koliko ce FSB da upadne kod Sojgua na gajbu, dan, dva, nedelju dana?

Ili mu je bolje da se sam strelja, pre nego ga FSB posalje da se divi lepotama Sibira kroz otvoren prozor na 9om spratu :lol:

Interestingly, the deputy head of the Rada Committee on Defense and Security, Maryana Bezuglaya, also confirmed the attack on the Okhmatdyet hospital by air defense forces, blaming the Ukrainian Air Force command for this incident. Her statement once again emphasizes that attempts by Ukrainian propaganda to distort the facts are doomed to failure.

Управо то што сам јуче рекао оном тролу по имену "Cаsual"

1. cтепен разарања (два спрата болничке зграде су потпуно уништена), околни објекти су знатно оштећени, што је карактеристично за Кh-101 (400 кг). Разарање ове величине није могло да изазове НАСАМС, чије су бојеве главе око 20 пута мање моћне;;

2. пропорције, облик и димензије пројектила, који су снимљени на јавно доступним видео снимцима, у потпуности одговарају ракети Кх-101, и нису карактеристични за противваздушне ракете, укључујући НАСАМС. Покушаји руских пропагандиста да ракету на снимку, која погађа болницу неколико стотина метара даље, упореде са величином зграде у првом плану је цинична и бесмислена манипулација.

3. путања лета ракете у потпуности одговара карактеристикама модернизованој ракети Кх-101 (успон на већу висину пре завршне фазе, напад под углом већим од 60 степени) - стрмо спуштање;

https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-otrym...o-rosiia-udaryla-po-okhmatdytu-raketoiu-kh101

1. cтепен разарања (два спрата болничке зграде су потпуно уништена), околни објекти су знатно оштећени, што је карактеристично за Кh-101 (400 кг). Разарање ове величине није могло да изазове НАСАМС, чије су бојеве главе око 20 пута мање моћне;;

2. пропорције, облик и димензије пројектила, који су снимљени на јавно доступним видео снимцима, у потпуности одговарају ракети Кх-101, и нису карактеристични за противваздушне ракете, укључујући НАСАМС. Покушаји руских пропагандиста да ракету на снимку, која погађа болницу неколико стотина метара даље, упореде са величином зграде у првом плану је цинична и бесмислена манипулација.

3. путања лета ракете у потпуности одговара карактеристикама модернизованој ракети Кх-101 (успон на већу висину пре завршне фазе, напад под углом већим од 60 степени) - стрмо спуштање;

https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-otrym...o-rosiia-udaryla-po-okhmatdytu-raketoiu-kh101
Izvor ? UA ? Ili si lično vodio istragu ? Ili prepisao ?

:hahaha: :hahaha:

U oba slučaja bolnica nije bila cilj.

Možda ...

ali ako od svih ciljeva na raspolaganju moraš da gađaš baš one u blizini bolnica onda hebiga.

Neka granica mora da postoji.

I jedni i drugi su znali da postoje vrlo osetljivi civilni ciljevi u blizini vojnih meta

Shodno tome su mogli i da se ponašaju
ali nisu,
bolela ih pišica
i ruske i NATO generale

Objavio da je otkrio, do sada, kradju najmanje 127 milijardi americkih dolara iz budzeta ministarstva odbrane Rusije

Pokojni Jevgenij Progozin je davno rekao istinu. Ni jednu rec nikad niko nije demantovao.

Sta mislite, za koliko ce FSB da upadne kod Sojgua na gajbu, dan, dva, nedelju dana?

Ili mu je bolje da se sam strelja, pre nego ga FSB posalje da se divi lepotama Sibira kroz otvoren prozor na 9om spratu :lol:

Čekaj, pa poznato je da nema ruskog genereala koji nije milioner i to onaj koji broji desetine i stotine miliona, pojedinačne milione broje pukovnici i oni ispod njih. Kada bi im preispitali poreklo imovine ne znam da li bi 10% preteklo da ne zaglavi Sibir

Pokojni Jevgenij Progozin je davno rekao istinu. Ni jednu rec nikad niko nije demantovao.Pogledajte prilog 1576858

Meni je najbolje kad je Putin isao u Peking pa poveo tek smenjenog Sojgua sa sobom i metno ga pored sebe.

Hehe, sto je sigirno sigurno. Sojgu sa tolkim milijardama moze svasta da pokusa u Moskvi dok ovaj nije tu.

Ne mislim da ce smaknuti Sojgua, ali dani su mu odbrojani. Tipujem na neki infarkt. Ipak otkrice tolike pljacke stetilo bi i Putinu.

Izvor ? UA ? Ili si lično vodio istragu ? Ili prepisao ?

:hahaha: :hahaha:
Није битно да ли је у питању украјински извор. Оно што је важно јесте да када додате видљиве доказе, мало техничког знања о авијацији и физици, и на крају здрав разум, увек ћете се приближити истини. Оно што сам до сада видео на овој страници као контратезу су мутне приче.

Није битно да ли је у питању украјински извор. Оно што је важно јесте да када додате видљиве доказе, мало техничког знања о авијацији и физици, и на крају здрав разум, увек ћете се приближити истини. Оно што сам до сада видео на овој страници као контратезу су мутне приче.
Naravno da je bitno. Ne bi ukri priznali da je njihov pvo, i pored mnoštva dokaza da nije reč o Ruskoj raketi. Zato sam pitao jel prepisano ili si lično vodio istragu.

Ali na kraju sve izađe na videlo, kao i Buča npr

Naravno da je bitno. Ne bi ukri priznali da je njihov pvo, i pored mnoštva dokaza da nije reč o Ruskoj raketi. Zato sam pitao jel prepisano ili si lično vodio istragu.

Ali na kraju sve izađe na videlo, kao i Buča npr
А како знаш да није руска ракета? Хајде објасни? Изнео сам своју тезу зашто је ово руска ракета у 5-6 коментара и анализа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back