sve je to lepo, ali nista to ne vredi ako je jedna strana za, dok drugu boli kurraac.
ako cemo iskreno, tu pomirenja nema barem 3 generacije. ko je ostao osakacen, ili siroce, nece onom drugom oprostiti (3 generacije)
americke korporacije su tu odradile posao, sve ostalo je trt-mrt.
znam da si realan i da svhatas sta pisem
Јесте , пропаганда је толико јака и укуцаванје те мржнје се врши још код деце и у уджбеницима .Све нахушкани од запада Гебелсовским методама сатиру све што је руско и желе да изубришу сваки траг руса .
Тако да ће русима требати деценије да поправе праву слику о себи или макар прикажу свим украинцима праву истину и узроке дешаванја и својих поступака . То је тешко чим је пала крв ! Прочиће деценије и деценије . Ја тамо имам фамилију , близу Днјепро Петровског
Чудно је . Има лјуди који су још увек за русе и који криве Зеленског и схватају да је све игра запада и да су изманипулисани , пак има острашћених који сипају отров против руса на све стране .
Видиш могли су и Руси као израел да се воде доктрином "Талмуда " да ће сви остали нараштаји видевши страхоте рата мрзети русе и васпитавати децу у том маниру и ићи методом ка геноциду као Израел уништаванјем целе генерације лјуди .
Али неће , свесни су да им је заједнички суживот судјен .
Не можеш побећи од комшије !?
Ово је рат две струје и две идеологије и мораће се водити до истреблјенја једне од тих идеологија и зато су се позивали на денацификацију са јасним цилјем уништаванја само фашистички настројених украинаца Азов , десни сектор, плаћеници .....
Укри су га претерали непоштованјем војне доктрине и гадјанјам цивила све са цилјем да испровоцирају русе на ратне злочине небили увукли целу Еврпу и американце у рат ! Путин то зна
Путин је подигао рат на виши ниво и укри и ЕУ сад гледају последице тога . И још увек је у сфери ратне етике и права
Сувише је крви ту проливено и средстава уложено да би сад ико стајо
Руси су 2 пута нудили шансу и били изиграни сваки пут
ово ће се играти до потпуне капитулације једне од страна
То ће бити Украина 100% да не понавлјам по стоти пут :
Колиоко мораш бити глуп и ограничен да помислиш да се може поразити једна землја од 150 милиона становника 1. нукларна сила света и рекспетабилна војна сила .
Колико ????