Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.175
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema takve objave na tnjiteru Takera
A tako je, neko sa 1,5 mil pratioca, naveo izvor, i sada dođe neka bedevija i kaže nije istina.nema takve objave na tnjiteru Takera
ovo je opet neka fejk objava, zasto nista ne proverite
Yes YesPobiti čim više neprijatelja, to je cilj u svakom ratu, a ukrajinci su u tome odlični![]()
Jaoooooooooo pa ovo je jadnoo, bacili samo 4, nestaje FAB, iinače bi bacili 8 !!!
Vi iz lgbt ste odlepili jer vam 500 navijaca pomerilo mirdituObaveštenje za sve komuniste na forumu, održava se skup komunista kod Osnovne Škole Svetozar Miletić u Zemunu, maše se ruskim zastavama i veliča se ******.
potonuo, ostala jos 34 nosacaPusti te laži sa zapada, nego gde vam je nosač aviona Ajzenhauer ? Priča li se šta ?
Huti vs Ajzanauer
Ajzenhauer je odglumio lažnu vežbu, a zatim je ušao u neku neimenovanu mediteransku luku radi „popravke i novog farbanja“ koji očigledno nije moglo da čeka da se vrati u svoju matičnu luku u Virdžiniji za nekoliko nedelja
Sad mirišu ljubičice ali od dooleNema nam više Rika, tragedija u p.m.
![]()
riko skoro 4 godine uspesno ucestvovao u svim bitkama protiv ruskih okupatora pri cemu je likvidirao veci brojNema nam više Rika, tragedija u p.m.
![]()
Pogledaj samo tu preciznost.Jaoooooooooo pa ovo je jadnoo, bacili samo 4, nestaje FAB, iinače bi bacili 8 !!!
Bas me interesuje kako je senilko reagovao kad su mu javili za nosac, mozda se pitao jel mi to jos imamo.Uspesno se oporavlja , ali se ne zna koliko dugo …. Pokvario se . Raketa ga nije udarila, samo se malo ogrebao o sunceve zrake![]()
NAFO prdnuo u cabar.
Covek u sandalama preorao pistu na nosacu….
Oćaj NAFO narikača…
Lupaš kao po običaju !Tako je, mađarski rat će biti kad ruski tenkovi krenu prema Budimpešti, onda će ova glavata svinja cviliti ko da ga kolju![]()
ma to su huti potopili, nema sta tu da mi pricaju kojekakve priceHuti vs Ajzanauer
Ajzenhauer je odglumio lažnu vežbu, a zatim je ušao u neku neimenovanu mediteransku luku radi „popravke i novog farbanja“ koji očigledno nije moglo da čeka da se vrati u svoju matičnu luku u Virdžiniji za nekoliko nedelja