Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GRn6ZiwXkAApdKe

ovaj predlog o podeli Krima je sam vrh gluposti koje sam cuo.

Ajd da su rekli podela Donbasa pa jos nekako, ali Krim.

Rusi prilicno stede Kijev po meni iz vise razloga.

Kijev jeste centar Ukro rezima kao glavni grad, ali sa ruske tacke gledista po kojoj je Ukrajina deo Rusije, Kijev je zapravo Majka ruskih gradova. A koje dete bi unistilo svoju majku? Ili je tuklo, a da je normalno. Kao da mi vracamo Kosovo pa razorimo Prizren npr jer je tamo bila Prizrenska liga.

A drugo, postedjivanjem Kijeva stvaraju razdor medju Ukrajincima iz unutrasnjosti.

I trece, ako, tj kad zuzemu Ukrajinu trebace im Kijev kao centar ali ovog puta neke proruske vlade.

:klap:💪
Ово није наш рат: мађарски премијер Виктор Орбан прокоментарисао је посету Кијеву.
„Када неко дође у Украјину, лако је предвидети шта ће се десити.
Сви аплаудирају говорећи да смо ми Украјина, ми смо уз вас, ово је наш рат и тако даље.
Али знате, мађарски став је другачији.
Не мислимо да је ово наш рат.
А интерес Мађарске није наставак рата, већ мир.
И трудим се да заступам интересе Европе на фер и објективан начин, који је другачији од онога што су обично радили раније“, рекао је Орбан. - преноси ИСЗ
GRi1n3mWcAA7DNl

Huti vs Ajzanauer

Ajzenhauer je odglumio lažnu vežbu, a zatim je ušao u neku neimenovanu mediteransku luku radi „popravke i novog farbanja“ koji očigledno nije moglo da čeka da se vrati u svoju matičnu luku u Virdžiniji za nekoliko nedelja

Не могу да верујем да ово пише капетан брода и по чину капетан морнарице што је у другим родовима пуковник.

Фразеологија му је ајти-хипстеро-гејевска са погрешном морнаричким терминологијом и кроз "мотивационе" постове скроз изврнута, као да је неки тинејџерски гејмер.

А туге, са задовољством сам се сећао морнаричке традиционалности и рационалности насупрот шупљег рамбоизма других родова и сад тај и такви су ми се унередили на успомене.

Tako je, mađarski rat će biti kad ruski tenkovi krenu prema Budimpešti, onda će ova glavata svinja cviliti ko da ga kolju :kafa:
Lupaš kao po običaju !
Pre da će madjarska biti snabdeven a dobro ruskim gasom , rudama i svim što joj je potrebno
Glupost vas par domoljupćića i toksičnost je neograničena

Huti vs Ajzanauer

Ajzenhauer je odglumio lažnu vežbu, a zatim je ušao u neku neimenovanu mediteransku luku radi „popravke i novog farbanja“ koji očigledno nije moglo da čeka da se vrati u svoju matičnu luku u Virdžiniji za nekoliko nedelja

ma to su huti potopili, nema sta tu da mi pricaju kojekakve price
i sad ce podli prljavi i pokvareni amerikanci samo promeniti ime nekom drugom nosacu aviijona i prefarbati ga i pokazivati kao eto ovo vam je ajnzehauer, nije unisten, i niko nece moci da proveri dali je tacno jer imaju stotinak nosaca i samo ce im menjati imena i farbati ih da bi sakrili istinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back