Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.141
Šta sad?
Šta bi rekao Fabijan: ''Preko vode do slobode.''
Šta bi rekao Fabijan: ''Preko vode do slobode.''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
riko skoro 4 godine uspesno ucestvovao u svim bitkama protiv ruskih okupatora pri cemu je likvidirao veci broj
Po njemu ce se nazvati neka ulica, trg i skola u ukrajini, kao simbol otpora protiv agresora
Ово није наш рат: мађарски премијер Виктор Орбан прокоментарисао је посету Кијеву.
„Када неко дође у Украјину, лако је предвидети шта ће се десити.
Сви аплаудирају говорећи да смо ми Украјина, ми смо уз вас, ово је наш рат и тако даље.
Али знате, мађарски став је другачији.
Не мислимо да је ово наш рат.
А интерес Мађарске није наставак рата, већ мир.
И трудим се да заступам интересе Европе на фер и објективан начин, који је другачији од онога што су обично радили раније“, рекао је Орбан. - преноси ИСЗ
![]()
Jeste uspesno jel osvojio neki kokosinjac, ginu placenici ko sasa, ajd sto oni ginu nego gine Ukrajinska sirotinja.riko skoro 4 godine uspesno ucestvovao u svim bitkama protiv ruskih okupatora pri cemu je likvidirao veci broj
Po njemu ce se nazvati neka ulica, trg i skola u ukrajini, kao simbol otpora protiv agresora
Sve je to lepo,ali uticaj i znacaj Madjarske je na nivou Srbije AV-a.
Ово није наш рат: мађарски премијер Виктор Орбан прокоментарисао је посету Кијеву.
„Када неко дође у Украјину, лако је предвидети шта ће се десити.
Сви аплаудирају говорећи да смо ми Украјина, ми смо уз вас, ово је наш рат и тако даље.
Али знате, мађарски став је другачији.
Не мислимо да је ово наш рат.
А интерес Мађарске није наставак рата, већ мир.
И трудим се да заступам интересе Европе на фер и објективан начин, који је другачији од онога што су обично радили раније“, рекао је Орбан. - преноси ИСЗ
![]()
koja nemoc moj Laki
tvoj originalni post je fotoshopovana patka
zar ne vidis da se razlikuje od originala
nema takve objave na tnjiteru Takera
ovo je opet neka fejk objava, zasto nista ne proverite
https://newsrescue.com/serbia-and-us-are-historical-allies-vucic/
izgleda da Predsedniku Srbije ne smeta ratovanje iz devedesetih, gubitak teritorija, ljudi, unistavanje ekonomije etc
Mislis na zelju,likvidirao vam je sve snove velikog rajhaTako je, mađarski rat će biti kad ruski tenkovi krenu prema Budimpešti, onda će ova glavata svinja cviliti ko da ga kolju![]()
protero ruse od kijeva 2022geJeste uspesno jel osvojio neki kokosinjac, ginu placenici ko sasa, ajd sto oni ginu nego gine Ukrajinska sirotinja.
E moj ti sve si ludji i ludji, sto je najgore mislim da si svesno provokator, ajd da si rodjen luckast nego sam sebe pravis takvim.
Da nisi i ti slučajni Srbin?Obaveštenje za sve komuniste na forumu, održava se skup komunista kod Osnovne Škole Svetozar Miletić u Zemunu, maše se ruskim zastavama i veliča se ******.
Zar Patalo bedevijaA tako je, neko sa 1,5 mil pratioca, naveo izvor, i sada dođe neka bedevija i kaže nije istina.
![]()