Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.361
Možda ne izigrava, možda zbilja vjeruje u to što piše. Ima nas različitih.Čovek ovde neprestano izigrava francusku sobaricu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ne izigrava, možda zbilja vjeruje u to što piše. Ima nas različitih.Čovek ovde neprestano izigrava francusku sobaricu.
Još jedna žrtva igrica i CNN-a.Majkl je dobio svoju zastavicu
![]()
Ma zna, samo troluje.Možda ne izigrava, možda zbilja vjeruje u to što piše. Ima nas različitih.
Anglo-Saxons su Englezi iz perioda pre dolaska Normana u Englesku.Pod njih podrazumjevam i Amere
Ako se bude dovoljno dugo pravio glup, takav će i postat.Ma zna, samo troluje.
Koji su onda osovali kolonije koje su bili predhodnica SAD-aAnglo-Saxons su Englezi iz perioda pre dolaska Normana u Englesku.
Ja ne znam stvarno sta je ovde kod tebe u pitanju, il nisi gledo snimak ili tesenje level ultra, bre vide se samo blok zgrada i neko bombardovanje, i da ima vojnika gde su sakriveni, te velike zgrade imaju i velike podrume i bunkere za slucaj rata gde vojnik moze da sakrije od bombardovanja, tako rade Ukrajinci, Bahmut, Avdejevka, Casov Jar.Brutalno uništavanje ostataka "elitne" ruske brigade u Vovčansku, ta nazovi ofanziva je doživjela potpunu katastrofu, ovo sve više nalikuje na masakr.
Ma boji se usra ina , imaju dronoveVojna analiza Zorana Metera: Rusi počeli koristiti razorne bombe FAB-3000. Evo što slijedi
Američki analitičar je naveo kako situaciju po Kijev dodatno usložnjava činjenica da SAD-u jednostavno nestaje raketa za sustave protuzračne obrane i da ih više ne može isporučiti svim svojim saveznicima. Navodi da su SAD već rekle Izraelcima i partnerima u Indopacifiku da će sve rakete protuzračne obrane sada biti isporučene samo Ukrajini, a svi ostali će morati pričekati.“ U međuvremenu stanje po ukrajinske snage postaje sve teže jer Rusi počinju s primjenom novog zastrašujućeg oružja
No, nije sve tako crno, i Zapadna Ukrajina govori ruski. To im je prednost.
https://www.geopolitika.news/analiz...stiti-razorne-bombe-fab-3000-evo-sto-slijedi/
Ovom luzeru je potrebna utjeha, ne meni.Ja ne znam stvarno sta je ovde kod tebe u pitanju, il nisi gledo snimak ili tesenje level ultra, bre vide se samo blok zgrada i neko bombardovanje, i da ima vojnika gde su sakriveni, te velike zgrade imaju i velike podrume i bunkere za slucaj rata gde vojnik moze da sakrije od bombardovanja, tako rade Ukrajinci, Bahmut, Avdejevka, Casov Jar.
Mislim da je ipak tesenje ultra.![]()
Živim za dan da izađe nova notepad lista, pa da vidimo jesi li u pravu
Auuuuu, nahebaše Ukri skroz.
1 helikopter
I ti polako da se umivas sa ladnu vodu, da dodjes malo sebi.Ovom luzeru je potrebna utjeha, ne meni.
Elitna brigada, lol.
Imaju i Klička, on ih skida golim rukama.Ma boji se usra ina , imaju dronove![]()
, dronovima će obarati kindžale........... itd
Kao i obično, većini ne ulazi u glavu pa će morati zaobilaznim putem, odozdo.Gotovo polovica Ukrajinaca vjeruje da se događaji u zemlji odvijaju u pogrešnom smjeru
https://www.geopolitika.news/vijest...ogadaji-u-zemlji-odvijaju-u-pogresnom-smjeru/
I baku sa teglom krastavaca.Imaju i Klička, on ih skida golim rukama.