Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zezam te, ali slaba vajda, neces da razmislis sta znaci vucicevo:
cak i da znam, necu da znam?
e, to isto i ti radis, zmuris, ili kao da imas povez preko ociju

Upravo ti demonstriraš tragičnu kratkovidost i neku opsesivnu opsednutost Rusima i "šta će oni da kažu"

Rusija vodi svoju politiku, povlači poteze u svom interesu, ništa nas nisu pitali ni konsultovali kada su pokrenuli rat, zašto bi nama bilo zabranjeno da radimo isto, da vodimo svoju politiku i povlačimo poteze u svom interesu.

Sastanak ministara pollicije iz celog sveta. Svake godine se odrzava. On ima i zabranu ulaska u USA , ali ipak je visoki zvanicnik i ima diplomatski imunitet ? Tako da mogu da ga gricnu za stojkovica

Цео свет је изгубљен и К/АС очекују од Руса да им покажу пут, ослободе их од страха и понуде бесмртност.

Stanje u ukrajinskom vazdušnom prostoru:
9E1D69B9-82DA-4021-9364-0DC42EDACB5A.jpeg

Upravo ti demonstriraš tragičnu kratkovidost i neku opsesivnu opsednutost Rusima i "šta će oni da kažu"
jel si ti rus? nisi; onda pusti te tvoje projekcije sta ja mislim, diskutuj na bazi onoga sto pisem, ne citaj mi misli, ne znas kako
Rusija vodi svoju politiku, povlači poteze u svom interesu, ništa nas nisu pitali ni konsultovali kada su pokrenuli rat, zašto bi nama bilo zabranjeno da radimo isto, da vodimo svoju politiku i povlačimo poteze u svom interesu.
pa i vodi vucic svoju nafo siftarsku poljitik, daje kosovo, raskopava srbiju, iseljava srbe, osudjuje rusiju kao agresora, zagovara da se vrati krim, prvo daje oruzje za taj cilj,a sutra cete u nato da ginete ravnopravno, jer tezite evro-atlantskim integracijama

p.s. si ti bese sns?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back