Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.210
Putin kaže da je to ratni zločin, okupatorski MSLRovi su bili bez raketa!Sve su ih pobili![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin kaže da je to ratni zločin, okupatorski MSLRovi su bili bez raketa!Sve su ih pobili![]()
A kod rusa poginuli vojnici Oleg, Ivan, Igor, stariji vodnik Nikolaj, kapetan Misa kao i jedan sluzbenik ministarstva obrane koji je nosio plate na frontmilion zrtava ima NATO tvrdi Daglas MekGregor pukovnik SAD u penziji
Konačno ti došlo?Solovjev je najobičniji lajavi krelac i jedino je vama bitno šta on priča.
Brinite vi šta lupaju Makron i Kaja Kalas, jer to je ono što vodi ka WW3. Mada, vi bolesnici se tome radujete.
Ne fantaziraj DomoljUpčeRusi su oličenje humanosti u ratu, njihovi vojnici su jeftina potrošna roba.
Ruski vojnici više mrze svoje zapovjednike od Ukrajinskih vojnika.
Trebala bi se otvoriti posebna tema o ruskim zločinima u Ukrajini.
Prc, DomoljUpče
Baš je lijepo kada se okupi ruska vojna tehnika na jednom mjestu.
Ovo boldovano si lepo napisao.Iskreno.Ne liči na tebe.Princip je sljedeći:
Svaka ruska civilna žrtva je namjerna jer Ukri namjerno gađaju civile zato jer su nacisti.
Svaka ukrajinska civilna žrtva je slučajna zato jer Rusi gađaju isključivo vojne ciljeve.
Djeca na plaži na Krimu bi danas bila živa da Zločinac nije prije 2 godine pokrenuo operaciju uništenja Ukrajine.
Na koga to misliš kada kažeš mi?Pa evo i mi sada gledamo svoje dupe i prodajemo oružje i municiju onome ko plati, kao što su oni 90tih.
U čemu je problem ustaška bratijo? Šta očekujete, da se okrenemo protiv Rusije i stanemo na vašu stranu?
Zabole nas, mi smo neutralni ovde, kažemo Rusiji "no, no, nije lepo da se uzima tuđa teritorija".
Naravno, dok to pričamo ne gledamo u Rusiju nego gledamo NATO države
Dakle vi se makljajte, mi gledamo uz kokice, profitiramo i zabole nas šta neki slepac voditelj misli.
Čak je i on napomenuo "mene kao NEODGOVORNO PRIVATNO LICE Srbija ne interesuje"
Nas još manje interesuje šta on misli. A vi crknite od muke što ste se zaglavili u blatu Ukrajine i ne znate šta dalje. Pusa.
Pogledajte prilog 1570556
Znači 1 milion NATO žrtava i negde isto toliko Ukrajinskih, znači dve milke?milion zrtava ima NATO tvrdi Daglas MekGregor pukovnik SAD u penziji
A kod rusa poginuli vojnici Oleg, Ivan, Igor, stariji vodnik Nikolaj, kapetan Misa kao i jedan sluzbenik ministarstva obrane koji je nosio plate na front
Znači 1 milion NATO žrtava i negde isto toliko Ukrajinskih, znači dve milke?
Da ponovimo, ako Rusija direktno prodaje stratešku sirovinu sa ekstremno bitnom vojnom upotrebom svom najvećem neprijetalju (da ne pričamo o ostaloj robi) šta onda koga boli uvo gde završavaju srpske granate.
Taj PVO dejstvuje na 400 kilometara što znači da je mogao biti 400 kilometara od plaže.Bože dragi ima li te?
Raketa dometa stotine kilometara nije mogla gađati ništa osim civilne ciljeve oko plaže na koju ju je oborio ruski pzo, u Sevastopolju, gradu koji je stožer ruske vojske na Krimu??? Pa ti nisi normalan, ozbiljno, svaka daljnja rasprava s tobom nema smisla![]()
ti opet ne shvatas da bi fince oladili sa jednom, ali vrednom, a ykre su im braca, samo hoce da ih pacifikuju, a fince bi ...ma, uostaliom videces sad kada pocne zracenje, prvo ide prljava bomba pod laznom zastavom, pa posleRusija se toliko uplašila da Ujrajina uđe u NATO pa da NATO bude na ruskoj granici da je jednostavno morala napasti Ukrajinu.
S druge strane, od kad je Finska u NATO, povukli su sve vojne kapacitete s granice s Finskom. , jer jga, trebaju u Belgorod.
Tebe niko nine pitao za misljenje. Ti ni ne znas koje suli nacionalnosti..Ja ću uvek isticati svoje mišljenje dokle god budem bio okružen idiotima koji nameću svoje mišljenje već godinama, 34 put otvorena tema o nametanju lažnih vesti i ubedjivanju, džaba si krečio, nije ti ovo Rusija.
rusko-africke trupe ce da budu jedina vojna sila u evropi... pa eno i makron kazeПочиње "афричка револуција", таман УСА и ИМФ уложили паре у Кенију, преко председника "купљеног" приликом сусрета са Џоом.....кад прц, тешко да ће да извуку уложен новац. Зна се под којим условима ИМФ позајмљује паре, да дигну порезе, да народ сведу на просјачки штап.
Сад су на реду још неке афричке земље, али како ће бити даље, бумо видели.