poginulo je 5 ljudi a potroseno 7,5 milionaAjde pametnjakoviću, šta ti misliš, koliko protuzračnih sustava pokriva Krim, ono, šta bi ti rekao, jedan, dva, možda tri, deset, dvadeset?
Rusi su oborili atacms, koji je išao prema nekom vojnom cilju, na plažu i poginuli su civili, to ti je pajdo moj cijela istina, sve ostalo je palamuđenje ruskih lažljivih smradova, da su ostali u sibiru ne bi nitko pucao po njima, ovako neka se pripreme na još atacmsa![]()
pa racunaj
a ruje su oborile 100%, ni jednu nisu promasili, samo su imali losu srecu, pogadjali su ih na 50 km, na 25 km, a tu mozda na svega par kilometara od obale, i stvarno su baksuzi; bukvalno je par sekundi zayebalo stvar, ali opet su pokazali superiorno presretanje i obaranje
znaci zapad da bi zaista neku stetu napravio sta znam 500 ljudi, vi gadjate i civile, ali da kazemo vojnika - mora da ulozi 100 puta vise, a to ti je prikane 750 miliona, skoro milijarda... rusi su zagalamili, i sada ce ici na materijalno ostecivanje amerikanaca, a ja mogu da se kladim da nista vise nece pustati vojno ni da plovi ni da leti nad crnim morem, da kazemo odokativno na njihovoj polovini akvatorija, pa ce suzibijati prema delti dunava, a tamo one godine, eto ih i kod nas pa kod vas, kad jednom izbiju na dunav
Poslednja izmena: