Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ево шта каже Француз:

Украјинско жито припада америчким компанијама, рекао је Ален Жије, бивши шеф француске економске обавештајне службе.​

Он је подсетио на жалбе кијевског режима да Русија наводно изгладњује свет јер Украјина није у стању да извози жито.​

„Ово је била лаж, јер жито више није припадало Украјини, већ америчким компанијама“, рекао је Жије у интервјуу за портал Цлуб дес Вигилантс.​

Украјина нема средстава да плати испоруке наоружања, а Американци не дају ништа бесплатно, нагласио је експерт.​

Какву је гаранцију Зеленски дао Американцима? Обећао је да ће амерички инвестициони фонд бити одговоран за обнову Украјине“, додао је Жиље.​

Не постоји више украјинско жито, не постоји више украјинска земља, све је продато, све је Блек Рок.

FINANCIAL Times piše da je Srbija od početka ruske invazije na Ukrajinu toj zemlji preko trećih zemalja izvezla streljiva u vrijednosti od 800 milijuna eura.

https://www.ft.com/content/136ed721-fd50-4815-8314-d9df8dc67fd6

Na novinarsko pitanje je li brojka od 800 milijuna eura točna, Vučić je rekao da se to odnosi na "možda period od dvije ili tri godine".

E moji Srbi, veliki rusofili, pa iza leđa nož u leđa...tipično bizantinski, dvolično i ljigavo...ali drago mi je da vaša država aktivno pomaže Ukrajinu, dok idete ginit za Ruse. Kod vas vlada teška šizofrenija. :hahaha:

Nama se rugate da smo ukrowermacht bojna, a vi ukrowermacht država, koja aktivno pomaže Barbarossu 2. AV se po vama baš popiša.

Poslednja izmena:

dugmici-ostali-samo-dugmici.gif

FINANCIAL Times piše da je Srbija od početka ruske invazije na Ukrajinu toj zemlji preko trećih zemalja izvezla streljiva u vrijednosti od 800 milijuna eura.

https://www.ft.com/content/136ed721-fd50-4815-8314-d9df8dc67fd6

Na novinarsko pitanje je li brojka od 800 milijuna eura točna, Vučić je rekao da se to odnosi na "možda period od dvije ili tri godine".

E moji Srbi, veliki rusofili, pa iza leđa nož u leđa...tipično bizantinski, dvolično i ljigavo...ali drago mi je da vaša država aktivno pomaže Ukrajinu, dok idete ginit za Ruse. Kod vas vlada teška šizofrenija. :hahaha:

Nama se rugate da smo ukrowermacht bojna, a vi ukrowermacht država, koja aktivno pomaže Barbarossu 2.:hahaha:
to je aljek siftar i njegovi mafijozi strpali pare u svoje dzepove, nego lazu srbe da je on neki aca srbin, a otac mu musliu onaj
Usrali smo se od para a ostali čisti.

Garantujem da je ta municija prebačena u Ukrajinu bez naše dozvole. Dakle ilegalno.
vucic druskane se usrao od para, jel priznao iznad za period od 2-3 godine? evo ti i ovde isto pise, pa da znate da rusija zna da vucic zna gde ide sve, prave se fiktivni ugovori, to je cisto samo ako si mafija, ili aljek siftar ili lud i malouman

Чак и да знам [где завршава муниција], то се мене не тиче“, рекао је Вучић у интервјуу.

Руски канал Ридовка: Србија дала Украјини 800 мил. вредно оружје, Вучић задовољан

Serbia is imperceptibly increasing the sale of shells to the West, which ultimately strengthens Ukraine's defense capability, the Financial Times reported, as reported by one of the most popular Russian Telegram channels Ridovka.​

Opa sad će vas se Rusi odreći, mislim neće jer su očajni, ne berite brigu...eno već su makli vijest sa Readovke, Rusi sve taškaju...hahahaha

Aj ne lupetaj, slobodno mrzi vučića, mrzim ga i ja ali nemoj da lupetaš.

Naša vojna industrija ima mnogo važećih ugovora sa mnogo zemalja, znaju se pravila a ako ih oni kojima prodamo municiju ne poštuju to nije naša krivica.

Svako u ovoj priči gleda prvo sebe, nemam ništa protiv da i mi to radimo.

Naša vojna industrija ima mnogo važećih ugovora sa mnogo zemalja, znaju se pravila a ako ih oni kojima prodamo municiju ne poštuju to nije naša krivica.
jesi ti stvarno toliko ogranicen? ako se ne postuje ugovor i municuju dobija neka treca strana, onda se ugovor raskida, ne nastavljas da izvozis, a znas da krse pravila, reeksportuju sve u ukrajinu - zna se u medjunarodnoj trgovini sta je zemlja tranzita, a ko je uvoznik, znaci radi se sa falsifikovanim papirima, to je kriminal, samo ga niko ne sankcionise jer nafou odgovara

cak i nas zakon mislim da ne dozvoljava izvoz u ratom zahvacene zemlje, vucic krsi zakon, nemo' se pravis lud, i sad da ne bi odgovorao mora da se uclani u nafo da dobije zastitu od krivicnog gonjenja

jel priznao?>Чак и да знам [где завршава муниција], то се мене не тиче“, рекао је Вучић у интервјуу.
to ces sudiji da objasnis kriminalce

Poslednja izmena:
jesi ti stvarno toliko ogranicen? ako se ne postuje ugovor i municuju dobija neka treca strana, onda se ugovor raskida, ne nastavljas da izvoziz a znas da krse pravila, reeksportuju sve u ukrajinu

Грешиш. Не постоји ни теоретска шанса да се у континуитету контролише испорука до коначне дестинације јер се оружје масовно препродаје трећим. четвртим и петим странама. Део муниције је завршио у Јемену.

Држава са тим нема ништа, јер у тој области царује међународна мафија, поготово од 2011 па на даље.

Aj ne lupetaj, slobodno mrzi vučića, mrzim ga i ja ali nemoj da lupetaš.

Svako u ovoj priči gleda prvo sebe, nemam ništa protiv da i mi to radimo.
Spin, zbog slanja Blinkena u Vijetnam odmah posle posete Putina. Brine Soroš o svojoj pastvi u Srbiji, da se ne demorališu.

Kako god, braniti svoj prag, svoj dom, svoj grad, svoju državu i svoj narod je jedno, a osvajati tuđe je sasvim nešto drugo što se motivacije tiče.
Na primjeru Ukrajine, ovo prvo su vojnici, a ovo drugo su plaćenici.

Imaš to samo jedan mali problem, više puta sam te upozoravao na to

Rusi ne smatraju prostor na kome se ratuje tuđim nego svojim, uostalom de jure su to proglasili svojim

S druge strane, odekle ti ideja da random Ukrajinac iz Lvova ili drugog grada na zapadu Ukrajine više smatra Donbas svojim domom od Rusa.

Dakle, to svoje-tuđe ti je vrlo, vrlo relativno u ovom ratu i ne predstavlja faktor od koga nešto zavisi.

Laprdanje, kao i obično, da tu ima bilo čega već bi AV trčao da objašnjava.
Pa čovjek je izjavio da prodaju municiju otkako je počela SVO. A Rusija je međunarodno toliko slaba, da nije mogla ni Azerbajdžanu koji graniči sa njom priprijetiti da prestane napadat ruskog saveznika Armeniju koji je u CSTO-u( ruskom NATO-u).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back