Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.346
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imaš nekoga u Moskvi reci mu da bježi
Tačno, malo popravke i biće kao nov za rusku vojsku.a izgleda da ovaj i nije previse ostecen
moci ce da se koristi...![]()
Volodjinog i kremljobotovske klike svako.Rusija se povlači iz svih mirovnih inicijativa
Biće rat do istrebljenja
Volodjinog i kremljobotovske klike svako.
Rusi oslobadjaju Kursk.
Dođoh, videh, poginuh.У рејону села Коренево Курске области уништена је јуришна група Оружаних снага Украјине, саопштиле су агенције за провођење закона РИА Новости.
Милитанти Оружаних снага Украјине нашли су се под ватром 204. пука специјалних снага „Ахмат“
Отишли смо да се сликамо....
https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1823740769460535425
Курски правац: локалне битке и одбијање напада украјинских оружаних снага
шта је познато до 17:00 14.08.2024
Локалне борбе се настављају у Курској области, није забележено напредовање непријатеља – сада украјински ресурси постављају снимке из руских села која су заузета у првим данима инвазије. Такође је приметно повећање броја видео снимака који приказују уништавање непријатељског људства и оклопних возила.
У Кореневском рејону нема промена. Руске трупе и даље држе Коренево, док украјинске формације покушавају да заобиђу насеље са југа и севера, правећи „јуриш“.
У Суџанском рејону, на основу нових снимака и изјава руског Министарства одбране, непријатељ је покушао да нападне у рејону Скрилевке и Каучука, али не баш успешно. Истовремено, није било изјава о ослобађању насеља која се налазе у „сивој зони“.
▪ У Мартиновки су борци Оружаних снага Русије ухватили групу непријатељске пешадије, што потврђује одбијање напада украјинских формација. Међутим, Михаиловка, очигледно, остаје под контролом непријатеља, а неколико насеља северно од Суџе остаје у „сивој зони“.
▪ Још неколико припадника Оружаних снага Украјине заробљено је код села Уланок. Истовремено, није било извештаја о борбама или напредовању са Фанасејевке, што значи да је непријатељ напао из рејона села Борки, које се тренутно налази у сивој зони.
У Беловском округу, ситуација је углавном скривена „ратном маглом“. На интернету се појављују снимци напада на украјинске формације у околини Гирије, али са великом вероватноћом су архивирани, а догађаји који су тамо снимљени одиграли су се у протекла 24 сата.
У селу Камишноје, непријатељска јуришна група погођена је артиљеријским ударом. Истовремено, није познато да ли је насеље накнадно очишћено, па статус села и суседног Крупца формално остаје под знаком питања.
![]()
(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1823741644740477133 - 5:21 по подне· 14. авг 2024.)
O tome je trebalo da misle malo ranije.
Auuuuuuu, mora da vas najgroznije sasecaju čim ste počeli i o Rusima koji sami spljeskavaju ‘svoje konvoje’.
Rasulo. Rusi svoj konvoj spičili .
Ja sam svjestan sa od ruskog izlaska na Dunav i prodora na Balkan nema nista u narednih nekoliko godina. A taman toliko treba zapadu da nas dokusuri.Mi smo geografski u Evropi, okruženi NATO državama, moramo opasno da balansiramo. Eventualno mogu Bugari da okrenu ćurak ali možda to i nije dobro jer onda mi postajemo linija fronta. Potrebne su decenije da se ovo okrene, do tada treba da ćutimo i budemo u što boljom odnosima sa svim komšijama, uz forsiranje dobrih ekonomskih odnosa sa Kinom.
Ne očekuj ništa od Rusije u narednih nekoliko godina, štaviše to može biti vrlo loše po nas.
Čemu toliki pesimizam?Ja sam svjestan sa od ruskog izlaska na Dunav i prodora na Balkan nema nista u narednih nekoliko godina. A taman toliko treba zapadu da nas dokusuri.
Kakav “masakr”, obična eradikacija.Да не буде грешка, масакр украјинских трупа у Курској области је на Зеленском! Послао је ове људе у лављу јазбину!