Znači ono što smo noćas pričali da je ušlo 40 nije istina?Konacno je indetifikovano ko je sve usao i broje oko 15 hiljada u 6 brigada podeljeni. Neki tvrde i preko 20 hiljada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ono što smo noćas pričali da je ušlo 40 nije istina?Konacno je indetifikovano ko je sve usao i broje oko 15 hiljada u 6 brigada podeljeni. Neki tvrde i preko 20 hiljada.
Ma, glupo je uništavati teritoriju matične Rusije. Zato je Deki u pravu donekle.Dobro jutro. Deki kaže da će u roku od 15 dana da ih isteraju. Ja ne bih. Bolje da ih puste kao u Rabotino da se slivaju u ambis.
Uramio ili ne uramio sliku tog coveka on ce nastaviti kenjazu u stilu Kadirova, vise puta do sada sam naisao na ocene boraca Rusa o borackim kvalitetima Cecena u ovom ratu, nista lepo.Ja ima da uradim sliku tog čoveka ako ovako nastavi. U centru Sveti Jovan, s leve strane Tito i s druge strane Alaudinov.
Ukrajinsko ministarstvo odbraneKo je objavio tu brojku?
Tek sada?Ode i ti an ignore listu.
Djumin je vojnikNije,provjeri..
Jesu.....i dobro su se pripremili.
Opća logikaPo čemu se to da zaključiti?
Naiđi na ocene onih jadnika iz Azovstalja.Uramio ili ne uramio sliku tog coveka on ce nastaviti kenjazu u stilu Kadirova, vise puta do sada sam naisao na ocene boraca Rusa o borackim kvalitetima Cecena u ovom ratu, nista lepo.
Šta ćemo sa ubijanjem civila od strane SSSR-a u desetogodišnjem ratu sa Avganistanom, šta ćemo sa civilima iz Čečenije i Ukrajine?Ma ne, ma nisu im sudili zbog ubijanja civila po Afganistanu iz sportskih pobuda, ma kakvi, pa kako toga može biti u tako naprednoj Australiji? Pa nisu BRE to nekakvi Srbi, zaostali Balkanci ili kojekakvi Indijanci, to su BRE sve sami otmeni Englezi.
Đura laže da “ne zna” da su australijski ratni zločini po Afganistanu bili i predmet rasprava sa Amerikom, a i nije da se o tome nije raspredalo po svim televizijama: svojim terorom su Đurini izazvali toliki otpor u Afganistanu da je Amerika morala da zapreti obustavom vojne saradnje ne bi li Australija naterala svoje plaćenike (kojih je planirala da se reši slanjem u Afganistan) da prestanu sa nasumičnim ubijanjima, paljevinama i silovanjima:
Pogledajte prilog 1593449
Gde ćeš bolji dokaz od ovoga da se u Australiji problem opasnih kriminalaca rešava njihovim slanjem u vojsku pa onda upućivanjem u razne misije, po principu što dalje od mene:
СИДНЕЈ, 31. маја (Ројтерс) - Шеф одбране Аустралије рекао је у среду да су га Сједињене Државе упозориле 2021. да наводи да су војници аустралијских специјалних снага убијали затворенике и цивиле у Авганистану могу изазвати закон који забрањује помоћ Сједињених Држава.
Ginu nacisti na tlu Rusije kao i fasiti u II wwGle četiri gusara Bes u njima vri Jedan puko od muke Ostalo ih tri
Tri ljuta gusaraA protiv njih ja Jednog sam zviznuo Ostala su dva
Dva ljuta gusara A pogled im ledan Jedan se okliznuo Još ostao jedan
Jedan ljuti gusar Postao je medan Prosto se istopio Ostao nijedan
Malo farbe i bice kao novi
Ćiro Blažević je bio pukovnik..Djumin je vojnik
Čekaju samo čipove iz Iran, odmah će dejstvovati..Ovo će da bidne gadno. FABijanka dron
![]()
120 naseljenih mesta i više od 1000 četbornih kilometara kurske oblasti je oslobođeno i vraćeno matici UkrajiniNisu pripojili. Usli u nekoliko pogranicnih sela, gde nije bilo vojske. Sada je vojska dosla i sada je pusijana. Kmeket ukrajinaca..
Od 6 brigada, 2 su vec podnele zahtev da se hitno povuku zbog velikih gubitaka.
NAFO prdnuo u cabar..
zbog ove objave bi u rusiji dobio 5 godina robijeRusija: Najmanje 10 eksplozija iz ukrajinskih bespilotnih letjelica u vojnoj zračnoj bazi Savasleyka u Nižnjem Novgorodu iz kojih avioni MiG-31 polijeću kako bi udarili ukrajinske gradove balističkim projektilima Kinzhal.
Neki dronovi su prošli kroz protuzračnu obranu.
700 km od Ukrajine, istočno od Moskve.
Ovo je već zabrinjavajući podatak...